SOVIETT Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ja sezon rozpocząłem dopiero wczoraj ale pierwsze 100km na nowych oponkach mam za sobą, nie wiem czy czytaliście na GS24 ze w okolicach Lisiego Pola za Gryfinem zginał 25 letni motocyklista! Smutny poczatek sezonu...
VOLF Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 http://www.namotorze.pl/ taka propozycja jesli ktoś jest zainteresowany - osobiście znam organizatora i wiem, że ich imprezy są zawsze udane
wooferai Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Bilety widziany na 2oo -> Klonowica 13.35. Kulturalnie stał na czerwonym bez przeciskania się na czoło stawki. Czyżby się nudził w pracy?? Albo do panny jakiejś jechał ...ups....wydało się....to ci Zosia da tłuczkiem, oj da....
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Panie i Panowie! Wróciłem - pękło trochę ponad 1300 km. Fajnie było...
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Bilety widziany na 2oo -> Klonowica 13.35. Kulturalnie stał na czerwonym bez przeciskania się na czoło stawki. Czyżby się nudził w pracy?? Albo do panny jakiejś jechał ...ups....wydało się....to ci Zosia da tłuczkiem, oj da.... W ramach pracy zrobiłem 50km. po mieście i żeby nie było do żadnej panny....... Artur teraz odpocznij i w czwartek Pleciuga
VOLF Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 juz wiem gdzie możemy umawiać się w czwartki na kawę http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,13753705,Kawa_ze_skutera__Nowa_atrakcja_na_ulicach_Szczecina.html
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2013 http://www.namotorze.pl/ taka propozycja jesli ktoś jest zainteresowany - osobiście znam organizatora i wiem, że ich imprezy są zawsze udane Kurcze ja mam w sobotę szkołę... Ale zobaczymy się jutro przy Pleciudze! A oto kilka zdjęć z mojej "wyprawy" (słaba jakość, bo z telefonu). Szczegóły imprezy w Borach tucholskich TU i TU. Złocieniec Czaplinek Szczecinek Przymusowy postój 10km przed Tucholą Na miejscu Dzik na rykowisku w ośrodku Brda Białowieża? W Borach Tucholskich? Golub Dobrzyń Wymarłe lotnisko w Modlinie Widok na Warszawę z Trasy Siekierkowskiej Tama na zalewie Sulejowskim w Smardzewicach - na miejscu!
SOVIETT Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Czy ktos ma ochote wybrać sie w sobote na ten zlot w Dobiegniewie? Ja bym sie chętnie bryknął, może ktoś sie przyłączy???
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Czy ktos ma ochote wybrać sie w sobote na ten zlot w Dobiegniewie? Ja bym sie chętnie bryknął, może ktoś sie przyłączy??? Myślę że dzisiaj pod pleciugą coś ustalimy.
wooferai Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No wiesz Remik, zapraszamy w celu "lobbowania wyjazdu" dziś o 19.00 - fontanny pod Pleciugą.
SOVIETT Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Niestety pracuje do 20 wiec nie dam rady ale.... "w sobote ma być piekna pogoda, drogi czyste i suche, wszyscy wyposzczeni po zimie..." lobbing uznaje za dokonany
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No i po spotkaniu. Fotografowie, dawać fotki!
Samba Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dziękuję wszystkim za przemiłe spotkanie na 2oo dla mnie pierwsze w tym sezonie )
Rzelu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Po wczorajszych wrażeniach miałem dziś piękny kolorowy sen w full HD jak wszyscy jesteśmy pod namiotami na Woodstock'u
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ładny T-max Samba . Reszta...też Pozdrowienia z Centrali
wooferai Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Żółty Pucuś... Niby taka Centrala, a nawet swojej dziewczyny na T-maxie tam nie mają. Wara od naszej panny...... ************************************* Odnośnie jutra. Na zlot w Dobiegniewie nie jadę.(Sambuś jak ty dasz radę 110 km przejechać i nie zamarznąć po drodze? ). Jeżeli już się gdzieś wyrwę, to pewnie w niedzielę. Najpierw pewnie Tama Pomorzańska i mały przegląd u Maćka (choć trochę strach, że moto z przeglądu zjedzie dopiero po sezonie z powodu ilości usterek... ), a później może Trzebież?
SOVIETT Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja jutro tez wymiękam z Dobiegniewa bo chyba troszke zimno ale co do niedzieli to jak najbardziej
Samba Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jutro lecę na Rostock, powrot w niedziele. Jak ktos chetny dolaczyc sie to zapraszam.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Po wczorajszych wrażeniach miałem dziś piękny kolorowy sen w full HD jak wszyscy jesteśmy pod namiotami na Woodstock'u Dobre! Samba, powodzenia w przejażdżce. Jak będziesz (będziecie) mieli szansę, to przejedźcie tędy: https://maps.google....ia=1,2&t=m&z=11 Niezapomniane wrażenia. Zwłaszcza warto wjechać do wiosek: Wustrow i Born am Darß - ale naprawdę wjechać i przejechać się uliczkami. W Born przy porcie sprzedają smaczną rybę (bardzo duże porcje). I w ogóle cała ta część drogi jest bardzo malownicza.
kowal Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam, Samba czekamy na relację z wypadu, najlepiej z foto. Rankiem jadąc do pracy zająłem pole position na światłach, przejechało się ciągłą , a co po czym mój wzrok w porannym słonku dojrzał radiowóz. Panowie odpuścili mi na szczęście, bo już widziałem banknoty NBP opuszczające kieszeń...
VOLF Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Moja piątkowa przygoda z wycieczką do Świnoujścia zakończyła się jakieś 15 kilometrów za Wolinem, nie wytrzymal pas napędowy - 3 godzinne oczekiwanie na lawetę uczy pokory i daje czas na przemyślenia nad wszystkim - polecam takie przemyślenia - skuter w warsztacie - pas w Belgii - czekam na środę! Pozdrawiam może uda się spotkac w czwartek!
Rzelu Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 To miałeś okazję się wdrożyć w cnocie cierpliwości. Na ebayu znalazłem ten pas za 113 Euro z przesyłką.
VOLF Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzieki Rzelu pasek już zamówiłem będzie w środę w hondzie
Rekomendowane odpowiedzi