Klubowicze bilety Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Słuchajcie, kask mam dobry i fajnie się w nim czuję, chodzi mi tylko o samą szybę, po prostu jest już do kitu i tyle, jeśli masz Volf dobrą szybę to ją z chęcią zobaczę, a jeśli chodzi o oznaczenie tego Airoha to nie mam pojęcia. To jest oczywiście drugi kask, także nie mam ciśnienia, ale może pasta by pomogła to bym sobie go zrobił i niech sobie leży na półce jako całkiem sprawny drugi. Skoro mowa o kasku, to dla córki będę potrzebował, może ktoś ma, nie wiem czy kupować, bo może raz się przejedzie ze mną i nie będzie chciała, chciałbym ją po prostu przewieźć dalej jak po osiedlu żeby podjąć jakąś decyzję. ja ci mogę pożyczyć Nolana szczękę, daj znać jak będziesz zainteresowany
wooferai Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 DIABELSKO WAŻNE !!!!!!! Czytać uważnie, bo ważne jak nie wiem co...... Nie no żartowałem...... PO PROSTU --------------------------------------------------------------------- Zbliża się CZWARTEK !!!!!! GODZINA 19.00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLECIUGA !!!!! I w skrócie: o ile nie będzie padać śnieg lub deszcz..... spotkanie na 2oo bez lansu po mieście (bo zimno-no chyba żeby) PLECIUGA W CZWARTEK (11 kwietnia) O GODZ: 19.00 PS. Ja wiedzieć, że grozić mi straszna kara od administratorów pospolitego reżimu za wielkość liter i kolory, alem taki zadowolony z tego ogłoszenia, że tylko ja być bardzo prosić o nisk-wysokii wymiar kary od Panów wszechmocnych adminów. Na pomoc wzywam Obi Wana Kenoi (czy jakoś tak) vel Bilety..
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jestem "za", jeśli nie będzie padało
burgifan Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Myślę że podjadę., tylko żeby nie padało, bo zapowiedzi są deszczowe.
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jestem bardzo ZA
burgifan Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ja ci mogę pożyczyć Nolana szczękę, daj znać jak będziesz zainteresowany Jasne że jestem zainteresowany Dzwoniłem wczoraj do Ciebie, bo się kręciłem w pobliżu, ale nie udało mi się, dzisiaj nie miałem czasu.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Mamy jakąś alternatywę na czwartek? (w razie jakby co )
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jasne że jestem zainteresowany Dzwoniłem wczoraj do Ciebie, bo się kręciłem w pobliżu, ale nie udało mi się, dzisiaj nie miałem czasu. To w czwartek przywiozę
Rzelu Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 1. w robocie 2. Burgman nadal zajmuje kilka kartonów, ale widać światełko...
burgifan Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 http://www.twojapogoda.pl/polska/zachodniopomorskie/szczecin/godzinowa/2
wooferai Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wszystko może się jeszcze zmienić do czwartku. :-) W czwartek zobaczymy co i jak z pogodą.....bez paniki proszę. ;-) Edit: I dzisiaj - w środę też miało padać, a nie padało....
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja bez względu na pogodę jestem
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja też
kowal Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam, a kto to pomykał ok.19:20 ul.Mickiewicza ( dwa maxi ) w stronę centrum ? Ja jechałem viktorią do roboty...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A to ja i Marek
burgifan Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No i co ? Bo pada, cholerny deszczyk, niby delikatnie, ale jednak...
KOT66 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 :(w sciu mgla i pada ale za to cieplo:)...
wooferai Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No skoro Marek i Artur będą mimo pogody, to w najgorszym wypadku podjadę 4oo.....
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Przestało padać - Mięczaki 19-ta
burgifan Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Już nie pada, wskakuję na 2oo i zaraz będę
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No i po spotkaniu. Pierwsze w nowym roku za nami!
burgifan Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zawsze mówiłem że najgorszy jest pierwszy raz...
wooferai Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 I ja dziękuję za miłe spotkanie. I wszystko zależy teraz od pogody: MOTOSHOW - Pleciuga zbiórka - godz.11.10
Rekomendowane odpowiedzi