dr.big Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na wiosnę 2013 pojawi się w sprzedaży Vespa 946... Dostępna będzie w pojemnościach 125 i 150 ccm... Cena na razie nie jest znana. Strona Wiki: http://de.wikipedia.org/wiki/Vespa_946 Parę zdjęć:
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Popatrzcie na pierwsze zdjęcie przymrużcie oczy i jakie zwierzę/ptaka widzicie w części od podestu do tyłu ?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2012 Podoba mi się. Taka klasyka połączona z nowoczesnością. Raczej do lansu niż do użytku.
dr.big Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ja widzę "dziobaka w kapeluszu" ... PS: No dobra, jest "chiński sandał", teraz "dziobak w kapeluszu" ... ciekawe co "wymyślę" następnego ...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 23 Grudnia 2012 Widziałem już info o tej Vespie ale nie było (wtedy) żadnych info o wprowadzeniu do produkcji. Dla mnie optyka powala, czuć fresh air Tu stronka o tym modelu> http://www.vespa946.com/ A tu official video
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mrużę oczy i widzę... Obcy — ósmy pasażer Nostromo.
dr.big Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Czyli dziobak w kapeluszu PS. Chociaż nie... to taki opływowy kask rowerowy, jakich używają jeżdżący na czas ...
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fajowska! Przez moment zastanawiałem się czy nie zbyt futurystyczna i doszedłem do wniosku że nie, w sam raz. Pewnie modele bardziej "konserwatywne" jeszcze długo będą znajdowały nabywców a 946 tylko poszerzy ich grono. p.s. Ja widzę papugę kakadu.
Klubowicze sonor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2012 Kanarek lub orzełek jeśli chodzi o design,to nice!!! Zachowali fason Vespy,a jednocześnie włożyli nowoczesność, świeżość...
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ja widzę zająca Fajny, wygląda na klasyka i ma pazur...
Sympatycy Miętus Opublikowano 23 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Vespa 946 to nie moje klimaty, ale przejść obok niej obojętnie nie można - zwraca na siebie uwagę.
Marcino1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dizajnersko super chociaż nie widzę tam schowków i możliwości przymocowania kuferka... Te zdjęcia w sieci są od dawna, fajnie, że wchodzi do produkcji! A po zmrużeniu oczu krokodyl. Krokodyl jak nic ...ewentuaknie kaczka
Norbert Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak dla mnie jest piękna- zawsze zresztą vespy mnie rowalały designersko. Szczególnie urzekają mnie felgi.
Klubowicze MAKI Opublikowano 23 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mnie to zaciekawił nr. 946 - czy ma on jakieś znaczenie ? (czy pod tymi cyferkami coś jest ukryte ? ) - no oczywiście o designie nie piszę bo rzeczywiście zwala z nóg . P.S Dla mnie wygląda jak czapla czekająca na swoją zdobycz w mokradłach stojąc na jednej nodze
Saper Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 No cóż.... Szczerze powiem, że mam mieszane odczucia. Z jednej strony - trąci myszką (czytaj - to już było); ale z drugiej strony - gdybym już posiadał, to bym nie wyrzucił. Brakuje co prawda pojemności silnika, prędkości, szyby czołowej, i miejsca na "bambetle", cena (pewnie), też może zwalić z nóg, w trasę, też się nie nadaje, jednak może chwycić za serducho - może się podobać. Szkoda, że nie mnie!!!
kmodzele Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Chciałem napisać, że wygląda zajebiście, ale "czaderska" jest lepsze. Ten to JAKOŚ wygląda. Nie tak jak ta "ostatnia Honda". Praktycznosć: zero. Nadaje się tylko do wrzucenia torby / plecaka na plecy i jazda po mieście. Ale są tacy, którzy tak potrzebują jeździć (dom - praca - dom / dom - szkoła - kino - dom). I dla nich ten skuter jak ta lala. CIekawym, czy chociaż na kapcie jest tam schowek. Choć przednia szyba by się zdała (od 80 km/h w górę bez szyby to masakra), a wtedy czar już nie będzie taki. Wielkie brawo dla projektantów. PS a mnie ciekawi do czego to metaliczne kółko pod siedzeniem. Włącznik katapulty? Aktywacja transformera? He he
krzysiu Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mrużę oczy i widzę... Obcy — ósmy pasażer Nostromo. Połączenie tradycji i fantazji
Marcino1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mnie to zaciekawił nr. 946 - czy ma on jakieś znaczenie ? (czy pod tymi cyferkami coś jest ukryte ? ) - no oczywiście o designie nie piszę bo rzeczywiście zwala z nóg . P.S Dla mnie wygląda jak czapla czekająca na swoją zdobycz w mokradłach stojąc na jednej nodze O ile pamięć mnie nie myli to 964 było numerem Porshe 911 z początku lat 90-tych ubiegłego stulecia. Bodajże ostatniego "klasyka" chłodzonego powietrzem. Może to wariacje na temat?
RONIN Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 do kmodzele: to chyba jakieś podnoszenie kanapy do tankowania
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Grudnia 2012 Moim zdaniem jest to wieszak na kask lub torbę do przewiezienia bagażu.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 24 Grudnia 2012 Popatrzcie na pierwsze zdjęcie przymrużcie oczy Nie wiem co Wy za dziwne rzeczy widzicie... Ja mrużę i widzę półnagą niewiastę
Administrator Tetsuo Opublikowano 24 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja mrużę i widzę półnagą niewiastę Ja nie mrużę i też ją widzę A tak na serio Vespa chwali się , że będzie miała niespotykane w klasie 125 cm spalanie na poziomie poniżej 2l na 100km. Czy to naprawdę tak dobry wynik??? (Ja wiem, że są 50tki co palą 4 litry ) No i cena zapewne będzie taka jak na Vespę przystało - nowoczesna i dostojna - jak 125cm będzie kosztować poniżej 18tys. PLN to chyba trzeba będzie mówić, że jest bardzo tania .
dr.big Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2012 Moim zdaniem, to od czasów PXa jest to znowu Vespa godna zainteresowania. Przynajmniej z mojej strony, niezależnie (a może właśnie dlatego) od tego "dziobaka w kapeluszu" mi się podoba ...
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Grudnia 2012 po prostu piekna, zgadzam sie z Mariuszem co do sylwetki chcialbym ja miec pzdr
Rekomendowane odpowiedzi