Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ciesu. Ja tam nie wiem czy oni dymili, ale byli podejrzani.
krzysiu Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 No no no to się działo ja juz na odcięciu jechałem.przepraszam i dziękuje za wyrozumiałość
Sympatycy Volvo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Foty u Carla bo ja i moja żona nie umiemy wrzucić,obiecał że jak będzie miał chwilkę obrobi i doda.A zaczepny był kolo łysy w zielono białej bluzie.
ciesu Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 W piątki odbywa się karaoke prowadzone przez jakiegoś aktora. Chyba nie za dobrego ? Bo jak był by dobry to grał by w serialu i nie prowadził karaoke. W niedzielę oglądałem polski film "Wymyk" z Więckiewiczem w roli głównej, film kręcony w Łodzi i okolicach, nawet na dworcu Żabieniec... Nasz aktor od karaoke grał w tym filmie... aż 5 sekund :-))) Lepsze to niż nic hehe Pozdrawiam wszystkich piątkowych biesiadników i nie tylko!!!!
PAW_KOR Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam. Fajna impezka, ale niestety u mnie także na sucho ( no cóż jak inni się bawią ja niestety pracuję) Obiecuję, że na kolejenj biorę już na pewno WOLNE. Pozdrowionka dla wszystkich. Wesołych Świąt !scooter
Carl Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dla przypomnienia trochę fotek autorstwa Marzeny, niecenzuralnych brak. Jeśli ktoś nie życzy sobie udostępniana swojego wizerunku do dajcie znać, usunę.
krzysiu Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Może to inna jakość ale też mam kilka fotek https://picasaweb.google.com/108721729145315327036/Wigilia12?authkey=Gv1sRgCM7ZwrKtrLaxdw
T-Rex Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Trochę późno ale też dziękujemy za miłe towarzycho Niestety pierwsi wyszliśmy ale za to Zdun żegnał nas trzy razy Jak się zrobi ciepełko, to może świnię na ognichu zrobimy na jakiejś działeczce?
Rekomendowane odpowiedzi