T-Rex Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 U mnie trochę się pomieszały plany. Niestety nie mam możliwości tego zmienić i plan jest taki: 14:30 przylot do Warszawy Przejazd taxi lub pociągiem z Okęcia na dworzec jakiś lepciejszy. Pociąg na Kaliski Drugi pociąg lub taxi na Żabieniec. Dam radę? Jak dam to wpadnę z walizą ale się chyba nie obrazicie Kasia deklaruje przybycie.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Przekaże właścicielce Orient Expresu twoje plany na 14 -go grudnia. Tylko nie wiem co jej właściwie powiedzieć , że będziesz,czy nie będziesz? Kobieta ma cię uwzględnić w przygotowaniu menu czy też nie. Pytasz czy dasz radę? Na pewno dasz. Jeśli tylko chcesz .
T-Rex Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Uwzględnijcie mnie. Kasia kaskę wyłoży. Studiuję połączenia i nijak to się nie układa. Dałoby radę, ale pociągi mijają się o 6-8min. Z PKP nieosiągalne. Ale spoko jest plan awaryjny.
voy-ciach Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na tej łódzkiej Wigilii mnie nie będzie , nie dam rady. Myślami będę z Wami. Życzę wszystkim udanego spotkania :xmas:
resenok Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Mam pytanie czy zamiast opłatka mogę przynieść tradycyjną Burgmaniakową Golden Lochę? Nikogo nie urażę moją postawą
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jeszcze dzisiaj potwierdziłem obecność wszystkich 22 osób. Pani z Orient Expresu zgodziła się na dołożenie do ustalonego menu, żurku. Przypominam spotykamy się o 18.00 i pozostajemy w swoim towarzystwie do godz. 1-2 ej. Proszę wszystkich o punktualne przybycie.Do jutra.
Sympatycy Volvo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nie wiem czy się wyrobie do 18 bo mam zaplanowane iść w jedną stronę i tak pomyślałem że w tamtą no i tu jest problem bo będę musiał czekać za Marzeną ona w szpilkach za mną nie może nadążyć .W powrotną drogę załatwiłem podwózkę.
romarjo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Życzę wszystkim wspaniałej zabawy (tyko grzecznie proszę)
krzysiu Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 to ja idę się ogolić i nogi umyć do zobaczenia
Carl Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 A ja właśnie kończę pracę, też się ogolę i zjem śniadanie bo rano nie będę miał czasu
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 14 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zabawa przednia ja niestety po wczorajszym zabiegu musiałem nieco wcześniej opuścić towarzystwo i po raz pierwszy na trzeźwo !placz1
krzysiu Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Oj czy ktos może opowiedzieć ... bo film sie urwał.....dzieki za pokazanie gdzie zaparkowałem samochòd IMPREZA NA 102
GRinKU Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zabawa i towarzystwo tradycyjnie bezkonkurencyjne. Miłe zaskoczenie lokalem. Nawet nie wiedziałem że taki jest Szkoda że nie mogłem zostać do końca. Pozdrówka dla wszystkich biesiadników
Carl Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Też mam luki w pamięci ale najważniejsze że tym razem wyszedłem bez szwanku, głowa cała, samopoczucie dobre Dzięki za tradycyjnie już super imprezę, pozdrawiamy: Beata i Karol
Sympatycy zdun13m Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Razem z Edytą dziękujemy za to miłe spotkanie. Przepraszam tylko tych z którymi nie zdążyłem się pożegnać. Szczególne podziękowania dla Resonka. ( Paweł wielkie dzięki )
ciesu Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 My również dziękujemy za wspólne spotkanie!! Było REWELACYJNIE, gdybym dziś nie musiał być w szkole, to dałbym z Wami czadu :-) Ale co się odwlecze, to nie uciecze hehe Lokal OK, karaoke dostarczyło nam wszystkim mnóstwo wrażeń, szczególnie, gdy Marzena śpiewała Właśnie: Volvo i Marzena - żyjecie??? Bulba - jesteś zdrowszy??? Pozdrawiamy!!!
Bulba Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zajefajne spotkanko, szkoda tylko ze na trzezwo z mojej strony Dopiero dzisiaj wstalem z lozka, wczoraj masakra jakas byla Oczywiscie nastepnym razem bedzie "do odcinki" )) Ps. Czy tylko ja ze Zdunem odnieslismy wrazenie, ze na koniec sasiedni stolik szukal dymu ?
Sympatycy Volvo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 16 Grudnia 2012 Kochani żyjemy dotarliśmy cali i zdrowi.Dziękujemy wszystkim za super zabawę.Marzena przeprasza wszystkich za popękane bębenki w uszach po jej śpiewie. Szkoda tylko że byliśmy pierwsi a odjechaliśmy ostatni.Zdunie twój krupnik czeka u nas na ciebie.A na resztę towarzystwa czeka alkohol który został po imprezie.A zostało z tego może 0,7 l,bredź zakąski i przybywać.
Bulba Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Widze tutaj pewna niespojnosc "Twoj kupnik czeka u nas" ????
Sympatycy Volvo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zduna krupnik był na przechowaniu w torbie mojej żony.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Grudnia 2012 O koledzy. Teraz to ja muszę odpocząć od krupników i innych takich. Tomek trzymaj buteleczkę do spotkania Wielkanocnego. Irek masz rację nie dużo brakowało . Śmiać mi się chce jak sobie przypomnę jak Edysia powstrzymywała mnie swoim ciałem, a ja unik raz w prawo raz w lewo. Bo na starość człowiek ma trochę z ........ trochę z LWA. A ten łysy w dresie i tak mi się niepodobał
ciesu Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A który łysy dymił?? Ten co przyszedł razem z tym niskim "twarzowcem" parę minut po 18.00 i we dwóch kręcili się przy karaoke???
atpaw Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Cześć imprezowiczom. Widzę że imprezka zaczęła się rozkręcać po Naszym(Pawkor+Ela+Atpaw) wyjściu. Naprawdę było przednie.Przepraszam tych, z którymi nie zdążyłem się pożegnać Liczę na tego "zajączka" , a może i szybciej. Pozdrowionka. ps. A gdzie foty z impry? - przecież fleszy nie brakowało
Rekomendowane odpowiedzi