Klubowicze MAKI Opublikowano 3 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2012 A więc mamy wrzesień i to że sezon zakańczamy spotem w Giżycku - to chyba nie znaczy że skuty mają iść do stajni .! Ja proponuję aby ten miesiąc pośmigać na spotach ( przejażdżkach) 1-dniowych. Ja zaczynam coś wyszukiwać.A więc czekamy na propozycję !!
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Już myślałem że MAKI do szkoły poszedł UUUuuuuuuuuuuuuuuufffff Kolega Ghymkane odwiedza, dziewczynom w głowach zamieszał i nic się nie chali, że na PUDLE stał P.s. Zgodnie z tradycją za otwarcie neew miesiąca już wiem kto się u mnie z CZTERO-PAKIEM melduje
jaro_4setka Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 maki z czteropakiem melduje sie w giżycku, a kogo nie bedzie niech żałuje
Moplic Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Przeniesiono do: http://www.forum.burgmania.net/topic/13843-cykliczne-spoty-w-w-m/page__st__580
czaro69 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Mam prośbę do naszych kierowców testowych BMW.. Panowie, proszę o dokumentację zdjęciową ze szczególnym uwzględnieniem modelu C 650 GT...Zwróćcie uwagę na wysokość siedzenia kierowcy, dźwięk silnika i wydechu, możliwość wyprostowania nóg w kolanach w czasie jazdy oraz możliwości przewozowe tego skutera...... Życzę Wam przyjemnych wrażeń i i miłego testowania....Mam nadzieję, że zdacie relację w piątek, z przyjemnością posłuchamy.
jaro_4setka Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Szymon zaproponował,żebyśmy zabrali coś na pamiątke z tego BMW, jestem ciekaw ,czy lusterka bedą pasowały do majki ps. relacje zdamy,zdjecia zabierzemy ze sobą do giżycka ...
czaro69 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Najlepiej jeden egz skutera do testów na dłużej
jaro_4setka Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Szymon,a może zagadamy w salonie,żeby dali nam na weekend,do giżycka...?
czaro69 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 To jest bardzo dobry pomysł, tylko podzielcie trasę na pół, bo każdy z Was z pewnością będzie chciał prowadzić BMW
boochos Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Już myślałem że MAKI do szkoły poszedł UUUuuuuuuuuuuuuuuufffff :laughing: (...) planuję wraz z Magdą pospacerować po starym mieście w Wilnie. Wraz ze mną jedzie Rafał z Asią. Moplic i Bartheez - jeśli będziecie mieli czas i siły wracajcie z Wilna przez Mariampol - kilkanaście kilometrów za Wilnem są Troki i piękny zamek na wyspie - można tam też w rozsądnej cenie zjeśc pysznego KIBINA czyli specjalny - karaimski pieróg zapiekany - zajrzyjcie do mojej relacji z Litwy, z czerwca... ale z Ełku do Wilna i nazad to macie 600km; ze zwiedzaniem, a wyjazd o 8:00.... grubo, Panie! Oj grubo. (...) ze szczególnym uwzględnieniem modelu C 650 GT(...) ja nastawiam się tylko na ten model - na to "coś" drugie nie zamierzam wsiadac nawet. już wcześniej mieliśmy pojeździc, ale ten egzemplarz przyjeżdża rzekomo ze stolycy, a tam jakieś jazdy, czy testy urządzali - i tak się to opóźnia. Miejmy nadzieję, że ta środa wypali :Jumpy: Szymon,a może zagadamy w salonie,żeby dali nam na weekend,do giżycka...? Jaro, ja z Białego wracam we środę, ewentualnie możemy zapytac - czy Ty w piątek mógłbyś go wziąc i oddac w sobotę... ŁAJNO??? ( czyt. WHY NOT???)
Moplic Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Hej! Szymon myślę, że damy radę. Widzisz ja na pierwszym miejscu stawiam na przyjemność z jazdy i możliwość czegoś zobaczenia, przeżycia. Sprawy kulinarne i *****, to sprawy drugorzędne.
jaro_4setka Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Jaro, ja z Białego wracam we środę, ewentualnie możemy zapytac - czy Ty w piątek mógłbyś go wziąc i oddac w sobotę... ŁAJNO??? ( czyt. WHY NOT???) zapytamy,zobaczymy co na to powiedzą...
Klubowicze MAKI Opublikowano 4 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Września 2012 Na naukę nigdy za późno ! Zresztą kiedyś ktoś powiedział że człowiek się rodzi i umiera głupim .
boochos Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Maki - dobrze powiedziane - ja co miesiąc całą Polskę przemierzam w tym celu. Szkoda że nie na skucie...
czaro69 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Własnie, nigdy nie jest za późno....Ale pewnie z wiekiem coraz ciężej się uczyć....A my powoli pierniki jesteśmy
Klubowicze MAKI Opublikowano 4 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Września 2012 Jakie Pierniki !! A kto Pierniczy? Że niedługo nowy Burgmaniak będzie ? Ja na strych jeszcze sprzęta nie odkładam ! Słodzić to sobie za 20- lat będę !wchair . !placz1
jaro_4setka Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 wypijemy w giżycku za naszą młodość , no i pochwalisz sie sprzętem
czaro69 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Panowie, zawodów w kręceniu śmigłem to nie będziemy robić
jaro_4setka Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Nie wiem co Czarku miałeś na mysli,ale mi chodziło o krzyska wielkiego ,granatowego burgmana 650,chyba że o czymś nie wiem,i doczepił do niego śmigło,żeby szybciej latał...
czaro69 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Może testerzy BMW podzielą się z resztą swoimi wrażeniami z wizyty w salonie?
boochos Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 jeszcze ogarniam materiały - jutro wrzucę. warto było...
czaro69 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Zaczęło się tak: Ale co było dalej to już poczekajmy na relację Szymona :horse:
Gość Bartheez5 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 A co to za CZESŁAW na tym zdjęciu................?
jaro_4setka Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 A co to za CZESŁAW na tym zdjęciu................? żebyś śledził uważnie forum,to byś wiedział,że ten maxi skuter nie nazywa sie CZESŁAW, tylko BMW 650 GT, wstyd, Rafale,taki duży chłop, a taki...
Marcino1 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 jeszcze ogarniam materiały - jutro wrzucę. warto było... Szymon, no i gdzie te materiały... czekamy
Rekomendowane odpowiedzi