czaro69 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Maki, masz coś z tym wspólnego???
Klubowicze MAKI Opublikowano 3 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2012 A co to było ? i gdzie to było ? Bo ja nic na ten temat nie wiem ! Chybaaa żeeee gdzieś tam kiedyś włożyłem jakąś cegiełkę w postaci jakiegoś drobnego przelewu - na ofiary wypadków . Czasem mam taki gest i kilka zł. przelewam - jak za dużo się naczytam o tych wszystkich moto wypadkach brrr...
jaro_4setka Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Dzień bez WAZELINY dniem straconym ? solidarność regionu...
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 solidarność regionu... Tylko w Piątek Bolsa nie pij bo będzie piekło , i wtedy Wazelina nie pomoże
jaro_4setka Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Tylko w Piątek Bolsa nie pij bo będzie piekło , i wtedy Wazelina nie pomoże Ja nie pije alkoholu
boochos Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 ekskjusmi... helooołłł...!!!! a czy w ogóle kiedykolwiek, na spotach W-M ktoś z uczestników pił alkohol...??? no, bynajmniej nie pamiętam
czaro69 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 U nas się nie pije....Tylko kawa, herbata i jakieś zimne napoje
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ta kawa szybko składa, w szczególności gdy ROMEK ją parzy i blisko się kolegi usiądzie...................
Evelyn82 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Panowie ze mną nie jest tak źle, nie trzeba testować jako plecaka no ale rozumiem, że jak chcecie to po naprawie mojego Burka chętnie was wezmę na plecaka, zdobędziecie jakieś doświadczenie w tej dziedzinie;)hihi Oczywiście jako wąchacz spalin też stawiam jakiś napój z procentami
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Dla mnie kawka wystarczy ...............
Evelyn82 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Dobra, to dla wszystkich mega wielka kawka
Roman Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ta kawa szybko składa, w szczególności gdy ROMEK ją parzy i blisko się kolegi usiądzie................... Rafał teraz twoja kolej na parzenie kawy
czaro69 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Panowie ze mną nie jest tak źle, nie trzeba testować jako plecaka .... Chodziło mi o to, aby ruszyć Jarka, bo się wtedy nudził
jaro_4setka Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Rafał teraz twoja kolej na parzenie kawy na właśnie,Rafał wpadaj na parzenie kawy,wymiękasz? Panowie ze mną nie jest tak źle, nie trzeba testować jako plecaka Ewa,ja już kupiłem linke,żeby przywiązać Cie do kufra,bo z Twoją energią,możesz mi zeskoczyć... !jump
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 a Zeskoczę na miejsce kierowcy Tylko trzeba jeszcze mieć kat. A -co by skuta dosiąść......
boochos Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ta kawa szybko składa, w szczególności gdy ROMEK ją parzy i blisko się kolegi usiądzie................... Dobra, to dla wszystkich mega wielka kawka o dżyzys! to może jednak nasz pobyt przedłużyc się do niedzieli - tyyyyyyyyyyyleeeee kawy... - nie będziemy mogli zasnąc
Evelyn82 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 oj tam, oj tam....już prawko za niedługo będzie:) Mam już 10 godz wyśmigane na suzuki gn 125 i 10 godz na burgmanie , oby tylko on jak najszybciej do mnie wrócił ze swojego moto spa
czaro69 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Hotel otrzymał info o zmianie godziny naszego spotkania @ Evelyn :To już bliżej niż dalej.... A jakie są rokowania powrotu do pełni sił odnośnie burgmana? PROŚBA: ps. koniec OT, dyskusje na tematy inne niż spoty, przenosimy do tematu wrześniowego założonego przez Krzyśka
Evelyn82 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Rokowania są bardzo dobre, tutaj należą się ogromne podziękowania dla Jarka za pomoc:) Naprawa trwa trochę dłużej, ponieważ trzeba doprowadzić jeszcze do porządku lagi i wymienić manetki na nowe. Niestety moje możliwości techniczne na Burgmanie kończą się na wymianie akumulatora, płynu hamulcowego i oleju. Zdejmowania plastików to wyższa szkoła jazdy:/ Hotel otrzymał info o zmianie godziny naszego spotkania @ Evelyn :To już bliżej niż dalej.... A jakie są rokowania powrotu do pełni sił odnośnie burgmana? UWAGA: ps. koniec OT, dyskusje na tematy inne niż spoty, przenosimy do tematu wrześniowego założonego przez Krzyśka grunt to, że się prowadzi miłą rozmowę
Moplic Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Przepraszam ja też przeniosłem z "września", bo jakby nie było, to spotkanie: Witam! Krzysiu wedle życzenia z wrześniowego postu. W najbliższą niedzielę (9 września) planuję wraz z Magdą pospacerować po starym mieście w Wilnie. Wraz ze mną jedzie Rafał z Asią. Wyjazd koło 8:00, powrót przed 20:00. Kto chętny zapraszam.
czaro69 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Opublikowano 6 Września 2012 Witam. Pokoje hotelowe będą dostępne jutro od godz.16, natomiast kolacja zacznie się o godz. 18.00.....Mam nadzieję, że Wszyscy dotrą cało i zdrowo. Do zobaczenia jutro
jaro_4setka Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Witam. Pokoje hotelowe będą dostępne jutro od godz.16, natomiast kolacja zacznie się o godz. 18.00.....Mam nadzieję, że Wszyscy dotrą cało i zdrowo. Do zobaczenia jutro coś mi Szymon wspominał,że chce pokój na dole,bo Agnieszka,może nie poradzić sobie z transportem jego osoby na góre,co on zamierza tam robić?
czaro69 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Opublikowano 6 Września 2012 To ciekawy jestem, kto Szymona wniesie po schodach z sali kominkowej???? :laughing: Agnieszka, bez obaw, pomożemy Ci
Rekomendowane odpowiedzi