jaro_4setka Opublikowano 15 Września 2012 Autor Opublikowano 15 Września 2012 ja bym pojechał do Egiptu... dobra niech zostanie Twój pomysł
czaro69 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Fajne plany, no może oprócz egiptu My niestety odpadamy, ale za kilka lat kto wie Powodzenia w planowaniu podróży i jej realizacji
jaro_4setka Opublikowano 16 Września 2012 Autor Opublikowano 16 Września 2012 dzisiaj podjąłem decyzje sprzedaje majeczke... tu jest link do aukcji może ktoś chce puscić wśród swoich? http://www.forum.burgmania.net/topic/16277-yamaha-majesty-400-rok-2004/
jaro_4setka Opublikowano 19 Września 2012 Autor Opublikowano 19 Września 2012 Dlaczego nikt nic nie pisze na naszym forum...
Gość Bartheez5 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Jarooo nie bądź taki zdesperowany że piszesz posta jednego po drugim ............ P.s. Odnośnie majeczki jaka decyzja
jaro_4setka Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 a co to ma wspólnego z desperacją... :/ Rafał dorzuć jeszcze troche,i zaczne sie zastanawiać... bedziesz miał pewny sprzęt,będzie pan zadowolony,megafon gratis
Gość Bartheez5 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Bo nie pisze się posta po poście , ale szczegół............ Jaroo chcesz mieć już kaske w kieszeni i rozglądać się za nowym pożeraczem Oleju na S.....? może być już bez syrenki ( mam przesyt takich gadżetów w robocie)
jaro_4setka Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 u nas w regionie jest inna zasada pisania postów dorzuc do tej ceny cos i wtedy zaczynamy gadac na poważnie... a rozglądać sie bede i tak w nastepnym sezonie... ps. a co ty masz taki uraz do tych sprzętów na S... ? przejechał Ci kiedyś po stopie ? ,jeszcze jedno pytanko,nie chodzi Ci o Silvewinga? bo już sie gubie
boochos Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Na "S "- to skuter, może Rafałowi zależy, abyś kupił motocykl z bakiem między nogami! PS. Ćwierkają wróble na podkarpaciu, że w Białymstoku ktoś "A" kategorię już ma...fiu,fiu. GPATULEJSZYN. Czuję, że na wigilię W-M/ GP- to i 3 dni może być mało, tyle okazji się nazbierało
Gość Bartheez5 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Widzę ,że sufler (boochos) czujnie śledzi wątek..... Nie ten na S...... nie przejechał mi po stopie i nie chodzi tu o Srebrne Skrzydło , a mianowicie o POŻERACZA oleju zwanym dalej burgelotem a co kupisz to tylko i wyłącznie twoja sprawa......... Ty będziesz tym jeździł , a moje zdanie już znasz ..
jaro_4setka Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 a moje zdanie już znasz .. znam też zdanie kilku użytkowników burgmana 650... :-)
boochos Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Jaro, nie daj się. Bartheez wrogą propagandę sieje. Pamiętaj-KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
Gość Bartheez5 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Król to on był w 45-tym hehehehe.......... Teraz nastaje już nowa ERA. Kończąc drażliwy tem. dla posiadaczy burgelotów. P.s. Co by tylko nie było Jak...,, z tym Stryjkiem co zamienił siekierkę...... Ahaaa bym zapomniał Maki ma dobry układ w Hurt. Motoryzacyjnej w Ełku 5l Motula w cenie 1Litra
boochos Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Odpowiem cytując klasyka- "Suzuki Burgman i basta! nowy KRÓL tego miasta!" Niestety Rafałku, tak jest już zapisane na kartach i innych nośnikach pamięci cyfrowej, to jest prawda niepodważalna. Inne skutery mogą, co najwyżej, nazywać się "Zacną"- przymiotnik dobrany bardzo trafnie, zresztą - pewnie dlatego, że się nie psują (teoretycznie)- ale nie tylko o to chodzi w byciu pasjonatem, bo co mieliby powiedzieć miłośnicy H-D...?
Gość Bartheez5 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Noooo po części muszę się z tobą zgodzić , bo gdyby nie Burgeloty to serwisy by nie zarobiły na przysłowiową SÓL Lecz ja na chwilę obecną pozostanę przy ZACNEJ, spokojnie śpiąc , i pieścić ją w garażu po kolejnych bezawarynych przelotach. Tym optymistycznym akcentem pragnę zakończyć dywagacje w przedmiotowej sprawie.......
Evelyn82 Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 A tak Szymon już jest kolejna osobą z kategorią A od dzisiaj, z tego co wiem to taka narwana baba...;)heh
selmen Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 miło poczytać, że coś ciekawego dzieje się w moim regionie...jak tylko kupię maksiskutra na pewno do was dołączę...pozdro
czaro69 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Na wigilię chyba nikt skuterem się nie wybiera, a często na imprezy sam jeździłem autem i też nikt nikogo nie wyrzucił...Także bez biadolenia i zapraszam na wspólną wigilię GP i W-M
jaro_4setka Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 Tak jak Czarek napisał, zapraszamy na wspólną wigilie,organizujemy ją razem z regionem warminsko-mazurskim, tu masz link,gdzie będzies zmógł poczytać o tym http://www.forum.burgmania.net/topic/16229-spotkanie-wigilijne-2012/
Evelyn82 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 A tak zapraszamy, zawsze miło poznać nową osobę
jaro_4setka Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 jak ktoś będzie miał ochote, na ostatnią wspólną przejażdżke w tym sezonie,to zapraszam do tego wątku,który założyłem w regionie warminsko-mazurskim http://www.forum.burgmania.net/topic/16328-ostatnie-turlanko/
Rekomendowane odpowiedzi