Gość Bartheez5 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jak co miesiąc rozpoczynam neew miesiąc na Warmii Spostrzeżenia propozycje mile widziane.................................. Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 właśnie dzisiaj w białymstoku spadł grad wielkości piłek do golfa,a nawet do tenisa... blacharka w aucie do naprawy... niektóre samochody na parkingu straciły tylne szybki.... Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Giżycko,szczęśliwie ominęło wczoraj... Ale Kętrzyn i Węgorzewo trochę dostało od pogody.... A ja czekam na obiecaną fotorelację ze Szwecji....A kto tam był??? Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 A ja zaszczepiłem nowego MAXI kolegę z Ełku i miałem okazję być przy zakupie Oczywiście wybór padł na ZACNĄ markę Zaraz po kujawach rośniemy w siłę Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Bartheez5, bierz go do Wilkowyj - wiadomo - kolega nowy, skuter nowy..., "na sucho" nawet Zacna długo nie pojeździ... Koledzy - dobrze mówię??? Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kolega wstępnie przeżywa Pierwsze lęki na MAXI dla tego taka trasa mogła by być dla niego nie do zniesienia Jarooo w pełni rozumie kolegę ...... Noooooooo ale mam nadzieję że jeszcze w tym sezonie go zobaczycie Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja juz zapomnialem jak to bylo... :-) powiedz mu,że to bedzie wolna.jazda... :-) Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 ...to bedzie wolna.jazda... :-) to jest chyba oczywista oczywistość dla wszystkich Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ma ktos ochote pojezdzic dzisiaj wieczorkiem, skuterkiem po Bialymstoku? :-) Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Dzisiaj w ełku był wysyp maxi ,na ul.sikorskiego widziałem niebieskiego silverwinga,a pod sklepem superplus, granatowego burgmana 650 na tablicach PS ... załadowany bagażem,w towarzystwie turystyka, (i to nie był burek Makiego ) , i dwa razy srebnego burka 400 ,i to chyba były burgman bagiety,który zmienił własciciela,na pana z bródką... Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 A ja czekam na obiecaną fotorelację ze Szwecji....A kto tam był??? ...lepiej późno, niż później - minifotorelacja ze Szwecji, zapraszam pod ten link http://www.forum.burgmania.net/topic/15770-sztokholm-2012-coz-ze-ze-szwecji/ Odnośnik do komentarza
Moplic Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam! Zapragnąłem zobaczyć nasze morze i we środę wybieram się na jeden dzień na Hel, oczywiście skuterem i z Magdą. Jeżeli jest ktoś chętny na przejażdżkę zapraszam. Wyjazd rano w środę, powrót wieczór piątek. Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 MOPLIC, czemu tak późno rzucasz takie atrakcyjne propozycje wycieczkowe!!?? Pomysł super, ale termin... eeech ja w robocie :-((( Pogody życzę. P.S . Podrzuć jakieś gorące FOTKI z Sycylii. Odnośnik do komentarza
Moplic Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam! Tak późno, bo dopiero w niedzielę wróciłem z Sycylii. A na wyjeździe, jak to na urlopie było super. Niżej parę fotek. Najdroższa plaża w Palermo. I piękne widoki na Palermo. Włoska sjesta w kilkunastotysięcznym Castelvetrano - brak kogokolwiek na ulicach. Teraz wiem czemu we Włoszech tak popularne są skutery. W każdym miasteczku skutery, skutery, skutery, ... W poszukiwaniu nowości, których jest tam pełno. Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Uff, rzeczywiście gorąco, ale przyjemnie...noo i tyle skuterów ;-) Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witajcie. A to sobie ludzie po świecie śmigają?? No i tak ma być. Chciałem, tak informacyjnie zawiadomić, że od jutra bazuję jak co roku w Giżycku. Twierdza Boyen jest the Best Gdyby ktoś miał ochotę zachlać pozytywnie w moim towarzystwie to zapraszam Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witajcie. A to sobie ludzie po świecie śmigają?? No i tak ma być. Chciałem, tak informacyjnie zawiadomić, że od jutra bazuję jak co roku w Giżycku. Twierdza Boyen jest the Best Gdyby ktoś miał ochotę zachlać pozytywnie w moim towarzystwie to zapraszam w niedziele w giżycku jest zlot motocyklowy,może ktoś sie zjawi,ale nie wiem ,czy bedzie taka możliwośc,żeby wypić Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 no właśnie ja będę na tym zlocie i nie w niedzielę ale już od dziś Startujemy z CSW około 10.00 i szykuje się fajna impreza jak co roku od kilku lat. Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Podjadę jutro na paradę razem w Wandalistką i Avanturnikiem !scooter A może ktoś z Braci pojedzie razem z nami Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 PILNUJCIE PORTFELA Odnośnik do komentarza
avanturnik Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Spoko - weźmiemy ze sobą tylko po 5 zeta na PEPSI Szkoda tylko że będzie tak mało ludzi na maxi. Do Giżycka nie jest tak daleko i pogoda super... Pozdrawiamy Brać W-M. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bargacz Opublikowano 27 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Do Giżycka raczej nie przyjadę, ale w niedzielę chcę być, o ile pogoda pozwoli , w Mrągowie na paradzie. Odnośnik do komentarza
avanturnik Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Adam - o której w Mrągowie ta parada i co to za okazja? Jeśli pogoda będzie OK chętnie z Wandą pojedziemy do Mrągowa. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bargacz Opublikowano 27 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Parada zaczyna się o 12.00 ale jak będę to ok 11.00. Jest to jak co roku zakończenie Pikniku Coantry. Może będzie okazja spotkać się z Jurkiem. Przemek prawdopodobnie w tym czasie wyjedzie. Odnośnik do komentarza
Moplic Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam! Jak pogoda pozwoli,to też zjawię się w Mrągowie! Tak jak wcześniej pisałem dzisiaj wróciłem z kąpieli na półwyspie helskim. Było super, pokój z widokiem na morze i zatokę, pogoda ponad 30 stopni, non stop słońce. W drodze powrotnej zajechałem do Muzeum Motoryzacji w Gdyni. Takie wypady, to jest to! Droga powrotna z Helu. Pamiątkowe zdjęcie z muzeum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi