Klubowicze bilety Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Przepraszam, nie dam jednak rady dziś... Szkoda ale i tak była nas duża gromadka, dzieki za przybycie naszego nowego kolegi. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Ma ktoś w swoim sprzęcie żaróweczki T4W ? Mam 2 szt. BlueVision do oddania. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Cześć, no i co ? Gdzie byłiście ostatnio ? Co porabialiście ? Ja w swoim skucie ostatnio trochę grzebie, muszę porobić to i tamto, ale już zbiżam się do końca, jeszcze kilka dupereli, i też wreszcie ruszam, tymbardziej, że noga już mi się prawie zagoiła jak pogoda oczywiście pozwoli, bo ostatnio dodupiasta troszkę... Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 No weekend faktycznie deszczowo-reumatyczny. Ja w piątek przejechałem się w lekkiej wiatrówce, oczywiście z nierozsądną prędkością. Efekt:chrobocze mi coś w plecach.... Czekamy na upały. Tymczasem zakupiłem w Tesco światła LED i będę tuningował... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 My czekam na pogodę a wtedy na jacht do Międzywodzia. Oczywiście jedziemy skutem. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jacht... To jest to... Rzelu co to za ledy są w tesco ? Są tutaj na Duńskiej, czy kupiłeś je tam w tym dużym teskaczu ? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 W Tesco na Milczańskiej, białe LEDY po 24 diody do łatwego montażu, 12 50 za sztukę. Na stoisku z przecenami. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 W Tesco na Milczańskiej, białe LEDY po 24 diody do łatwego montażu, 12 50 za sztukę. Na stoisku z przecenami. Jacek ty jesteś teraz w pracy? bo chcielibyśmy przyjechać po 20:30 zobaczyć ledy i sprawdzić nowy automat do kawy Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 O Wy niedobrzy. Dzis wtorek, nastawialam sie na srode jechac do Rzelka, tymczasem na dzis juz umowilam sie z kolezanka. No trudno, innym razem napije sie z Wami tej kawy. .. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jestem do czwartku. A kawa w nowym automacie już droższa - 4,80. To się w kapitalizmie nazywa Postęp. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jestem do czwartku. A kawa w nowym automacie już droższa - 4,80. To się w kapitalizmie nazywa Postęp. Rozumiem że podaje kawe Pani w topless Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Tak i w złotym kubku... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 w złotym nie koniecznie ważne żeby w topless Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jakby jutro nie padało, to od rana moznaby gdzieś pojechać na cały dzień? A może Rzelu w topless. I dostaje dodatek za pracę w trudnych warunkach A nie... Rzelu to lepiej w samej górze Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Lipca 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Przepraszam, że "trochę" poza tematem, ale wydaje mi się, że wypadałoby się przywitać wśród szczecińskiej braci miłośników maxiskuterów. Witam bardzo serdecznie, jestem świeżo upieczonym motocyklistą i od niedawna szczęśliwym posiadaczem srebrnej Hondy Jazz 250. Na pewno zobaczymy się gdzieś na ulicach, a może też niedługo spotkamy się na jakiejś wspólnej przejażdżce. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Przepraszam, że "trochę" poza tematem, ale wydaje mi się, że wypadałoby się przywitać wśród szczecińskiej braci miłośników maxiskuterów. Witam bardzo serdecznie, jestem świeżo upieczonym motocyklistą i od niedawna szczęśliwym posiadaczem srebrnej Hondy Jazz 250. Na pewno zobaczymy się gdzieś na ulicach, a może też niedługo spotkamy się na jakiejś wspólnej przejażdżce. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. Witaj Urbi - Witamy na forum i oczywiście wśród nas jak również zapraszamy jutro (każdy czwartek) pod Pleciugę godz. 19:30 (pogaduchy i krótki przejazd), lub w środy stacja ORLEN ul. Kolumba około 20:30 do 21:00, (pogaduchy) Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Cześć Urbi, ja też jestem novy, więc może będzie mi łatwiej. Może jutro jak nie będzie padało to wpadnę na chwilkę pod pleciugę Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Byłem pod pleciugą, fakt dopiero ok.20:00 i nikogoo.Na terenie pleciugi widziałem ładną maszynkę, ale za ogrodzeniem i tylko z daleka.Ktoś ma ochotę na krótki wypad do Sułomina w niedzielę ? ( wstępna przymiarka, bo mogę mieć jazdę na B ) Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Byłem pod pleciugą, fakt dopiero ok.20:00 i nikogoo.Na terenie pleciugi widziałem ładną maszynkę, ale za ogrodzeniem i tylko z daleka.Ktoś ma ochotę na krótki wypad do Sułomina w niedzielę ? ( wstępna przymiarka, bo mogę mieć jazdę na B ) Szkoda pojechaliśmy dalej 19,48, my jedziem zaraz do Międzywodzia jutro może też. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 To dobrej pogody Wam życzę !!! Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Pomysł na jutro? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Pomysł na jutro? [media=] [/media] Pomysl fajny ale my Międzywodzie. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Nareszcie jakaś fajna pogoda, można pośmigać Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Już wiem czyja to maszyna parkuje na terenie pleciugi, byłego piłkarza pogoni, teraz prowadzi kawiarnię w teatrze lalek. Zbliża się sobota, może zaległy Eberwald ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jutro Pleciuga proponuje 19:15 to do 19:30 wszyscy chętni przyjadą Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi