Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to pytanie czy ktos oprócz mnie na 12sta będzie. Jeżeli nie bo jedziecie oglądać sektę bmw to jade sam ale gdzies kolo 10tej w dluższą trasę.

• Odpowiedzi 1.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bingo72

306

• Ghandi

286

• wladimir

173

• Radiolog

135

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja z Jankiem jesteśmy na 12.00 na Balicach, wcześniej nie damy rady.

Opublikowano

Ja o 12,00 jestem.

melduje się o 11,05 na BP myślenice.

Opublikowano

No to ok. Do jutra do 12stej. Tylko prosze w miarę punktualnie bo dzień mamy krótki.

• Klubowicze
Opublikowano

Witam

Pozwalam sobie przekazać info o corocznym ognisku

Miejscowość Hutki-Kanki koło Ogrodzieńca

Część kolegów i koleżanek z Małopolski była więc wie co i jak.

Brać Śląska będzie na miejscu ok. 12

Ognicho składkowe : co przywieziesz to zjesz

Więcej tu:

http://www.forum.burgmania.net/topic/8907-ognisko-na-zamkniecie/page__pid__270357__st__140#entry270357

Zapraszamy

Opublikowano

No cóż, zaproszenie jest! wypadało by wpaść i się zapoznać.

Pytanie do braci małopolskiej: kto jedzie ?

Opublikowano

Ja odpadam. ;)

Opublikowano

Chetne sa dwie osoby jak na razie Ja i Wladimir. Zbiorka o 10tej pierwsza stacja za wezlem jasnogorska w strone olkusza.

Arturo, daj na PW tel kom. jakbysmy sie zgubili.

• Klubowicze
Opublikowano

Ale jak prześledzicie wątek o ognisku na regionalnym śląskim to znajdziecie mapkę .

Generalnie do końca drogi w Hutkach aż pod sam las.

A tam już będzie nas widać.

Opublikowano

A ja dzis gonilem Sciemniacza. Stalo biedactwo jak ku.. przy drodze, pod komisem przy "Wilczym Glodzie" :ninja:

Przelecialem obok, mysle sobie zawine i sie przywitam. Ale nim to zrobilem, w minutke zniknal z tego miejsca i juz nie chialem do dalej gonic :fireman2:

Ja dzis samotnie, popedzilem na chalupe, przygotowac sie do zimy, pospuszczac wode z instalacji, pozrywac reszte jablek itd.

BTW, kto to mowil ze pod siedzeniem w Burku nie wolno wozic wiecej niz 2 kg ?

Ja dzis zapakowalem 12,5 kg :smile1:

jablka.jpg

Opublikowano

Tez chyba pojade jak mnie z domu puszcza. Moze to juz jedna z ostatnich okazji. Jakby co to jestem o 10 na staji to chyba Orlen. Kupilem juz kielbase.

Opublikowano

Melduję szczęśliwy powrót z zakończenia sezonu grupy śląskiej w licznej grupie małopolskiej sztuk 3!. Przy okazji skoczyliśmy pooglądać zamek w Ogrodzieńcu. Przebieg nie nadzwyczajny bo 185 km ale nie wykluczone że to ostatnie km wycieczkowe w tym roku.

Zdjęcia bedą.....

No i są zdjęcia

1. Zamek Ogrodzieniec : https://plus.google....=CKSvtouVjcLICA

2. Ognisko z grupą śląską w miejscowości Hutki-Kanki : https://plus.google....=CICJ37jIubOHdw

3. Motowycieczka Cieszyn : https://plus.google.com/photos/105104980382630983829/albums/5807774488078486689?authkey=CNOckMfMl8rwEQ

Opublikowano

Super!

Jak wam zazdroszczę.

Opublikowano

Melduję szczęśliwy powrót z zakończenia sezonu grupy śląskiej w licznej grupie małopolskiej sztuk 3!. Przy okazji skoczyliśmy pooglądać zamek w Ogrodzieńcu. Przebieg nie nadzwyczajny bo 185 km ale nie wykluczone że to ostatnie km wycieczkowe w tym roku.

Zdjęcia bedą.....

W Ogrodzieńcu o 13 był najazd GS-ów z BMW na żurek w chlebie, nie spotkaliscie się czasem?

Opublikowano

Niewykluczone że był. My byliśmy tam koło 15stej. Już ich nie było.

Opublikowano

Stalo w Ogrodziencu pod barem pare GS-ow i paru wlascicieli. To chyba byli jacys spoznialscy.

Opublikowano

Stalo w Ogrodziencu pod barem pare GS-ow i paru wlascicieli. To chyba byli jacys spoznialscy.

to był chapter kielecki Klubu BMW :)

Opublikowano

No, nie mówcie ze to był nalot GS'owców! W takim razie my tez nalecieliśmy ogrpdzieniec.

Opublikowano

Testowałem kamerę (niestety w samochodzie). Na ustawieniach M w rozdzielczości HD 720p

Opublikowano

Czekam na test 1080p i 30fps

Opublikowano

Może w najbliższą niedziele coś spróbuje zmontować.

Opublikowano

Montuj na burka. W niedzielę śmigamy. Władek wczoraj zamawiał pogodę. Powaga, byłem słyszałem : " nie mniej niż 10C i brak opadów, słońce"

Opublikowano

Czemu nie

Opublikowano

Testowałem kamerę (niestety w samochodzie). Na ustawieniach M w rozdzielczości HD 720p

youtube i tak przekłamuje

Opublikowano

Masz racje, ale program o obrobki też zmienia. Orginał ma 60 klatek/sekunde a po obróbce 30 klatek. Porażka, muszę poszukać jakiegoś innego programu.