ja-rek Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Motocykle, koleżanki, koledzy , słońce, ognisko, frykasy zgrilowane wszystko co miłe i przyjemne spotkało nas w HK i okolicznej przejażdżce ku zamkowi. Oby takich spotkań więcej było. ps. Patryk dzięki tobie-twoim zdjęciom- już wiem czemu Martyna czasami mnie pyta, czy jestem na coś zły(dzięki za usunięcie innych z pewnością makabrycznych odwzorowań mojej twarzy) Teraz już wiem na co zbierać $$$ - na przeszczep twarzy . ;) ja-rek.
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2011 .............. Patryk dzięki tobie-twoim zdjęciom- już wiem czemu Martyna czasami mnie pyta, czy jestem na coś zły(dzięki za usunięcie innych z pewnością makabrycznych odwzorowań mojej twarzy) Teraz już wiem na co zbierać $$$ - na przeszczep twarzy . ;) ja-rek. a ja z niedzielnej "sesji" właśnie z tego zdjęcia jestem najbardziej zadowolony !OKK (polecam uzupełnić zdjęcie w Profilu Forum właśnie tym)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2011 ja-rek nie przejmuj się, co niektórzy na bierząco cenzurowali robione zdjęcia i tylko od tyłu pozwolili się sfotografować !pomidor
ja-rek Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja się nie przejmuję*. Wygląda na to, że u mnie w łazience zamiast lustra mam zamontowane zdjęcie Mickey Rourke'a z przed przygody z boksem trochę zawodowym. A zdjęcia ujawniły i uzmysłowiły mi , że zapomniałem wymienić arkusz zdjęciowy... reklamujący moją facjatę, z tego powodu sam siebie nie rozpoznaję. Jak Patryk pozwoli przykleję Jego nowe foto i nie będę musiał płacić Mickey'owi za jego firmowe zdjęcia . *tylko współczuję Martynie i innym oglądającym... !yeah .... !kiss .
michal_1975 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 tylko pozazdroscic:) Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Gość radiolog Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 zaległości filmowe z ogniska http://www.youtube.com/watch?v=-xDcw6qjMRI http://www.youtube.com/watch?v=IVWGey-21gg
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Może czas pomyśleć o terminie ogniska ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Na czwartkowych spotkaniach były już wstępne ustalenia dot. OZS 2012. Padły propozycje dodatkowych spotkań kończących sezon. Dzisiaj może coś dodatkowo i konkretnego uzgodnimy w Chudowie jeśli będzie nas dzisiaj "moc" a ustalenia umieścimy na forum. * * * * * * * * * * * * * Na dzisiejszym spotkaniu czwartkowym w Chudowie ustalono jaki termin pasuje większości na OZS 2012 i wyszło - niedziela, 4 listopada 2012. Miejsce ogniska jak zwykle w Hutkach Kankach, spotkanie przed wyjazdem na Mc'Donalds na Roździeńskiego.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 będę i jak zawsze chcecie czy nie przywiozę ciasto
ja-rek Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Joasia, Tak się przypatrzyłem twojej "ofercie" i widzę, że wstawiając przecinek w różnych miejscach (Twojej wiadomości) otrzymamy kilka znaczeń Twojej wypowiedzi . Teraz już sam nie wiem na co się zdecydować !OK . ja-rek. .
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Joasia, Tak się przypatrzyłem twojej "ofercie" i widzę, że wstawiając przecinek w różnych miejscach (Twojej wiadomości) otrzymamy kilka znaczeń Twojej wypowiedzi . Teraz już sam nie wiem na co się zdecydować !placz1 . ja-rek. . .Odp. wersja 1. Chcemy, jeśli przywieziesz ciasto. :-) Odp. wersja 2. To skoro i tak będziesz, to nie zapomnij zabrać ciasta. Są inne propozycje? Miłej nocy Szefowa. Jarek Ja to już dawno podpadłem Szefowej ale Ty to masz od tej chwili przerypane ...................................... bo jeszcze nie śpisz :-)
Klubowicze karton Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Jakub z Rychem maczetą i innymi narzędziami zorganizują drwa. gdyby rychu nie dotarł kuba da rade
Ania Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 oczywiście Ania i Krzysiu się również meldują może i jeszcze kogoś weźmiemy ze sobą
franio212 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 no i ja tym razem jestem
Grześ Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Ja również postaram się być. Pozdrawiam wszystkich.
GadekW Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Jak nic nie pokrzyżuje planów to będę... chipsy też.
Grześ Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Jeśli pogoda bedzie zła to jedziemy samochodami ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2012 Grześ chyba w zależności od pogody szczegóły ustalimy bliżej 4 listopada
Grześ Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Wypożyczmy busa to się coś cyknie rozgrzewajacego co wy nato ?..................
Ania Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 fajny pomysł...tylko jak będzie taka pogoda jak dzisiaj to my nawet busem raczej nie pojedziemy bo to nie ma sensu
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2012 Sens jest zawsze.Czyżbyście nie robili nigdy ogniska w śniegu? Jest super. A jak można się jeszcze dodatkowo rozgrzać to Tylko kto będzie wtedy kierowcą Ps Grześ super nowa
ja-rek Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Aj tam Super Nowa, On TO jest "normalny" Koksu z TVNu - ten od pakowania w siłowni Robert Bruneika - IDENTIKO (tylko łeb zgolić) . Jeśli o busie mowa... jaką trasą pojedzie i kogo pierwszego podejmie... kto pierwszy ten dłużej jedzie i jest bardziej naw...ieddzony{?}. Trasa busa wyszła by pewnie z 1ooo km. No chyba, że w piątek zaczynamy... To kto wie, kto wie???? No JA wiem :) . ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2012 będzie dobrze http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/ogrodzieniec/16dniowa
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2012 Właśnie pan w TVN powiedział że w niedzielę będzie ciepło i słonecznie. Lecę po kiełbaskę,musztardę i pakuję maszynę bo nie mogę się już doczekać. Do zobaczenia w niedzielę
Rekomendowane odpowiedzi