Sympatycy Qw@ki Opublikowano 31 Lipca 2004 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Ekipa Scooter's Lublin oraz Lubelskie Centrum Motocyklowe "SOKÓŁ" ma zaszczyt zaprosić wszystkich skuteromaniaków na II ogólnoeuropejski zlot skuterów "Zakończenie Lata - Firlej 2004" w FIRLEJU (woj.lubelskie-kliknij) w dniach 17-19 wrze?nia 2004r. Prosimy o wpisy osoby które PRZYJADˇ !!! Będzie nam łatwiej przygotować odpowiedni? ilo?ć potrzebnych rzeczy. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Witka, Kubo stawi się na 100%, lecz jeszcze niewiem czy skuterem siostry, czy samochodem.Ale pewne jest, ze przybędę. Zlocik szykuje się super i niemogę się doczekać aż przybędzie(choć chmielno też jest oczekiwane przezemnie ) Pozdrowionko, Kuba Odnośnik do komentarza
Gość Jurek Burgmann Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Pewnie, że przyjadę ! Tylko jak bez sprawnego regulatora napięcia? A Burgmaniacy olali moj? pro?bę, chociażby o dobr? radę. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ja bede na 100 % jesli tylko sprzet pozwoli. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Szaary Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Witam Jak zawsze na 99% Będziemy bo impreza pewnie ?wietna, więc i nas zabrakn?ć nie może hihi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 My?lę, że mało realne jest abym nie dotarł... skuterem lub innym toczydłem ale będę. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Bede sie staral, jesli nie skuterem to samolotem do Wawy, a tam juz moze cos wypozycze lub dojade jako pasazer... brrrrrr... PS. Jest moze jakas wypozyczylnia w Wawie, ktora ma cos wiecej do zaoferowania niz tylko 50- ki? Odnośnik do komentarza
Komar Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Bzzzzzz. Witam wszystkich Ja również planuję przyjazd do Firleja, oczywi?cie je?li tylko dam radę. Wiem natomiast, że w Cmienie będę na 100%. Mam nadzieje że nie będę tam sam. Chmielno ma być w sierpniu a nikt jeszcze się nie zadeklarował. Ale może tak ma być. Pozdrawiam Bzzzzz Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 (...)Mam nadzieje że nie będę tam sam. Chmielno ma być w sierpniu a nikt jeszcze się nie zadeklarował. Ale może tak ma być.(...) Oczywiscie ze bedziemy, deklaracje przyjazdu zostaly niestety utracone(jak i czesc innych postow) ze wzgledow blizej opisanych na stronie glownej. Bede na 99%, a i inni uczestnicy wycieczki chorwackiej deklarowali chec przyjazdu... razem 7 skuterow(a osob troche wiecej ). Odnośnik do komentarza
Komar Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Bzzzzzz To znowu ja. Nie czytałem informacjii z Burgmanii przez 10 dni więc nie wiedziałem o zginięciu tego w?tku. Ale teraz już wiem. Ciesze się, że będziesz Ty Bigu i reszta Mafii Mariusza PS z niecierpliwo?ci? czekam na fotki z Chorwacji Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Bede sie staral, jesli nie skuterem to samolotem do Wawy, a tam juz moze cos wypozycze lub dojade jako pasazer... brrrrrr... PS. Jest moze jakas wypozyczylnia w Wawie, ktora ma cos wiecej do zaoferowania niz tylko 50- ki? Co do wypożyczalni czego? większego to dałbym sobie spokój... nic mi nie wiadomo o niczym takim w stolicy. Co do transportu>>> rzadko jeżdżę z plecaczkami ale je?li co? to możesz liczyć na tylne miejsce w skromnym Antonowie 650 NO PROBLEM. Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 w zeszlym roku bylem, bylo rewelacyjnie wiec i w tym roku bede na pewno! Odnośnik do komentarza
ERMI Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 hej Jak zawsze... pendem przybendem przybędziemy poprawie sie szybko, Ewka obiecala. Odnośnik do komentarza
KRIS Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Siemano, na takim zakończeniu lata trzeba być ,Kris z Helixem będzie na stówkę%. Odnośnik do komentarza
Gość Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Hey. W tym tygodniu prawdopodobnie będę mial już skuter. Narazie mogę powiedzieć, że ja + mój tato, będziemy na jakie? 40%, będę musiał go pomalować, bo ' troche ' porysowany a jak nie to przyjade porysowanym. Pozdrawiam. Edit. Znaczy będę musiał pomalować skuter nie tatę. No i dochodzi zakup kasku, kurtki, rekawic, alarmu itd. Odnośnik do komentarza
Przemo Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam Rybka i ja również się wybieramy pozdrawiam Przemo Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Qwaki jesli mozna to rezerwuje pokoik dla 2 osob juz teraz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość Wiwo Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Bardzo chciałbym przyjechać, ale to zależy od tego czy uda mi sie zarejestrować skuter na czas. Na razie się na to nie zanosi. Jesli tak, to na pewno będę. Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Bilety zakupione, wiec na 99% bede... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ravenka Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Ja będę na 100% chociaż raczej nie skuterem:(. Niestety znów silnik jest zatarty, jedyny plus ze da się co? z tym zrobić. Firleja nie odpuszcze Odnośnik do komentarza
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Na pro?bę wielu kolegów proponuję rezerwację pokoi: mamy do dyspozycji -14 pokoi 2-osobowych = 28 osoby już zajęte -17 pokoi 3-osobowych = 51 osób no i mamy komplet (prawie) -2 pokoje 4-osobowe = 8 osób już zajęte -5 domków po 4 osoby =20 osób też zajete ...............................RAZEM=107 miejsc + 16 rozkładanych foteli Razem w pawilonie wczasowym zmie?ci się bez problemu 87 osób. W razie potrzeby w wielu pokojach s? rozkładane fotele -to dodatkowe 20 miejsc. Dla nie zorientowanych dodam, że pokoje posiadaj? umywalkę i prysznic, a kibelki sa na korytarzach. Do dyspozycji mamy stołówkę i zadaszony taras Mamy do dyspozycji również domki letniskowe, a to następne 30 miejsc. Skutery stoj? w strzeżonym parku maszym i po godz 22 obowi?zuje całkowity zakaz wchodzenia na teren parkingu. Przypominam, że wpisowe na zlot to 50+VAT=14euro co pokrywa dwa noclegi oraz ?niadanie i obiad w sobotę. Pozostałe atrakcje np:koszulki, znaczki, grill, zespół muzyczny, pifko, pieczony dzik itd pokrywaj? sponsorzy(co? mało ich w tym roku). Odnośnik do komentarza
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 A tu regulamin zlotu(prosze o dokładne zapoznanie się z tym regulaminem): Firlej, dnia 17.09.2004 II Ogólnopolski Zlot Skuterów "Zakończenie Lata Firlej 2004" REGULAMIN 1. Uczestnik zlotu bierze w nim udział na własne ryzyko. Organizatorzy nie odpowiadaj? za szkody powstałe w wyniku wypadków, kradzieży i temu podobnych zdarzeń powstałych w czasie zlotu. 2. II Ogólnopolski Zlot Skuterów "Zakończenie Lata Firlej 2004" organizowany jest przez nie zrzeszon? Ekipę Lublin skutery.net i Lubelskie Centrum Motocyklowe "Sokół". 3. Uczestnictwo w zlocie jest przewidziane wył?cznie dla posiadaczy skuterów (inni po uzgodnieniu z organizatorem). 4. Wszystkie pojazdy musz? być dostosowane do przepisów drogowych i musz? być wyposażone w: a)sprawny układ hamulcowy b)działaj?cy układ o?wietlenia, sygnał dĽwiękowy i ?wiatło stop 5. Wszyscy kierowcy zobowi?zani s? do posiadania dokumentów zezwalaj?cych na prowadzenie pojazdu i aktualne ubezpieczenie OC 6. Kierowca i pasażer musi posiadać kask (zgodnie z wymogami kodeksu drogowego) i w czasie przejazdów musi mieć zapalone ?wiatła. 7. Uczestnik zlotu o?wiadcza, że ponosi całkowit? odpowiedzialno?ć za wyrz?dzone przez siebie szkody i kłopoty powstałe w wyniku nieprzestrzegania regulaminu oraz poleceń organizatorów. 8. Organizator nie zezwala na poruszanie się pojazdami po terenie o?rodka, za wyj?tkiem dojazdu i wyjazdu z parkingu. 9. Zakazuje się przebywania na terenie parkingu w godzinach od 22.00 do 7.00. 10. Uczestnik deklaruje iż zapoznał się z regulaminem zlotu i o?rodka wypoczynkowego "Kasprzak", akceptuje niniejsze postanowienia i będzie szanował zasady organizatorów co potwierdza własnym podpisem na li?cie uczestników zlotu. ................................................................................................................... podpis uczestnika zlotu Odnośnik do komentarza
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 nr pokoju: (2-osobowe) parter 1-GKFRJ UE 2-GKFRJ UE 3-GKFRJ UE 4-GKFRJ UE 9-KOMAR+KOMARZYCA 10-SHREK+FIONA 11-Bogumiłek+plecaczek/Tomas+Hubertus (do soboty/od soboty) 13-Simon+Monika piętro 19-Wus+plecaczek-Brzeziny 20-VojtaZ+Gosia-ŁódĽ 21-Mariusz-Burgi+plecak-Wwa 22-DrBig+plecak-Berlin 25-Artix+plecaczek 28-Przemo+Rybka 29-Ermi+Ewka 30-Szaary+Marta 31-Iro+Magda-Katowice (3-osobowe) parter 5-Majon+EXOCET+SZPAK od soboty 6-Agata+Piotr+Igor-Wwa 7-Kasia,Zuzia+Adam+Marcin-Wwa 8-ST+ST+ST 12-ZIPER+Mariusz Kymco+kumpel z Wwy 15-borek1661+Niuniek+Biały-Łuków 16-Dawid+Paula+Mały-Łuków 17-WoĽny+Marcin+Dymek-Łuków 18-Dorian+Plecak+Albert-Lublin piętro 23-RobB+plecak+Wojtas 24-KUBO+Scottie+Wojtek+Damles-Kraków 4>3 26-Legut+Lukasz_D+Siurek-Kraków 27-W?ski+songo+KRIS 33-M@rcin+Karol+Glock997 34-RAVENKA+EDYTA+............... 35-Dudek+Cabi+Hugo-Siedlce 36-Wacek+Dj Speed+..........-Siedlce (4-osobowe) 14-DeeJay+s3m+s3m+s3m-Gdańsk 32-Czoper+Ania+Cinek+Cie?lik-Wwa i domki: 2 pokoje po 2 osoby (bez kibelka, tylko umywalka) nr 1-Qwaki+Olga, Ryszard+Jola nr 2-aNdRe+phantomek, Paweł_87+Pavson nr 3-EKIPA LUBLIN nr 4-Drużyna RR nr 5-Drużyna RR Odnośnik do komentarza
Gość EXOCET Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Jesli mozna by bylo, to ja bym sie pisal do Szaarego i plecaczka Jak sie zgodza Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Szaary Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Witam Proszę o rezerwacje pokoju nr30 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi