Sympatycy siemik Opublikowano 27 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2012 Siemka Przede wszystkim dziękujemy za ugoszczenie przez rodzinkę Arkadiusza. Było zaje.....e. Upiorek dzięki za kawkę i pogawędkę. A teraz najlepsze. HI.HI.HI. Dwa słowa z Upiorkiem , telefon do Robsonka i wyjazd do Żywca już w środę. Ale będzie jazda
upiór Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Siemka Przede wszystkim dziękujemy za ugoszczenie przez rodzinkę Arkadiusza. Było zaje.....e. Upiorek dzięki za kawkę i pogawędkę. A teraz najlepsze. HI.HI.HI. Dwa słowa z Upiorkiem , telefon do Robsonka i wyjazd do Żywca już w środę. Ale będzie jazda Bo my normalni to nie jesteśmy , jak to zwykło się między nami mówić . Dodam tylko że zła praca akumulatora jest spowodowana prze zemnie a raczej złą jego eksploatacją . Poszła kasa w powietrze , Grześ szkoda tylko że tak krótko ale za to od środy odbijemy sobie .
szamot Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Tylko piwo mi tam chłodzić że jak zajedziemy to żeby było zimne i dużo Do zobaczyska w piatek
Klubowicze robson Opublikowano 27 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2012 Siemka Przede wszystkim dziękujemy za ugoszczenie przez rodzinkę Arkadiusza. Było zaje.....e. Upiorek dzięki za kawkę i pogawędkę. A teraz najlepsze. HI.HI.HI. Dwa słowa z Upiorkiem , telefon do Robsonka i wyjazd do Żywca już w środę. Ale będzie jazda Coś przeczuwałem że tak będzie, no ale przecież całe życie z wariatami, prawda koledzy ?
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2012 Dobrze że chociaż jesteśmy normalnymi wariatami :biggrin: Szamot, znając życie to na zchłodzone piFko to raczej nie licz
Arkadiusz Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Tylko piwo mi tam chłodzić że jak zajedziemy to żeby było zimne i dużo Do zobaczyska w piatek Tomek, będziemy się trzymać razem a z resztą to się zobaczymy ale dopiero pewnie w niedzielę Ps. Siemiczek dzięki za odwiedziny No i nie wiem czy dobrze robisz jadąc już w środę, przecież ile Ty zapłacisz za wynajęcie lawety? Środa, czwartek, piątek, sobota, niedziela, 5 dni to prawie kupisz nową przyczepkę :biggrin:
Bobas Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Zoba jakie pieruny zajęte przed wyjazdem. Ni słychu ni widu po nich. Niech nie milczą przed wyjazdem, niech coś naskrobią
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2012 Siemka Dwie puszki rybne i jedna turystyczna, dwie butelki wody, namiot biedronkowy, kilka piw, butelka bourbona i Siemik szczęśliwy.Najgorsze jest to że dopiero jutro o piątej mogę jechać.Ale to nic kilka piwek dziś wieczorem i nocka szybko minie.
szamot Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 To i tak lepiej niż my ,bo my jedziem dopiero w piątek ale za to mamy fajną perspektywę wspólnego kulania
Baśka13 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Witam kulajcie się ostrożnie i bawcie dobrze !scooter Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Życzę Wam wspaniałego zlotu. Szkoda, że nie mogę być na Burgmanii
upiór Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Życzę Wam wspaniałego zlotu. Szkoda, że nie mogę być na Burgmanii :) Bobasku spoko czasami tak bywa . Ja rano w pracy też miałem awarię jak na złość odezwały się moje kręgi , cały dzień chodziłem z trzonkiem w d.... . Ale jakoś dałem radę , teraz jest wszystko cacy , masaż na łóżku ortopedycznym zrobił swoje .
Klubowicze robson Opublikowano 29 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2012 Wreszcie się spakowałem, 2 godz. temu wróciłem z fabryki i wszystko na wariata. Nie wiem jak zasnę, a w domu żadnych środków nasennych !piwko .
szamot Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Powodzenia chłopaki i szerokości do zobaczyska
Bobas Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Upiorek, Robsonek, SZEROKOŚCI !scooter !scooter
michu Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Sraka , sraka nie wiek jak wytrzymam do piatku , flagi przygotowane Chlopaki szerokosci .... widzimy się na miejscu Bobasek widzimy się niebawem
Arkadiusz Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 I pojechali, obesrani :) Niech pampersy będą z Wami. A my dalej, sraczka,...... Michu, o której startujecie w piątek ?
Baśka13 Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Ci co zostali niech piszą czasem Pozdrawiam
Arkadiusz Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Basiu, nawet jak będziemy w Żywcu to i tak będziemy pisać, nie ma tak, że nie będziemy
michu Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Udanej zabawy Dzięki szkoda ze nie jedziecie z nami Arek wyjezdzamy o 6 .15
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2012 Udanej zabawy Tomek co tak po cichutku nie płacz tylko się zbieraj i jedź z nami nawed PKS-em impreza bez Was to nie impreza.
Kaśka Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Życzę Wam -wyjeżdżającym szerokości..... bezpiecznego podróżowania .... (proszę uważajcie na siebie-ostatnio same przykre wydarzenia) oraz samego słoneczka ja już odpoczęłam po moich wojarzach jakieś 1200 km po kraju i czechach ale było fajnie....
szamot Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Życzę Wam -wyjeżdżającym szerokości..... bezpiecznego podróżowania .... (proszę uważajcie na siebie-ostatnio same przykre wydarzenia) oraz samego słoneczka ja już odpoczęłam po moich wojarzach jakieś 1200 km po kraju i czechach ale było fajnie.... widziałem was jak wyjeżdzaliście na węźle w Białych błotach a nawet zjechałem wam z drogi przed Rynarzewem poszliście ładnie. Dobrze że cało wróciliście my siedzimy już na torbach pozdro
Arkadiusz Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Dobrze że cało wróciliście my siedzimy już na torbach Ja też już siedzę, ale na torbie a jutro, w deszczu, ale z bananem na ryju, zajeżdżam do Żywca.
Rekomendowane odpowiedzi