Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za otuchę Misiaki -dziś siadam 1raz od 10dni na burgmanika zobaczę co i jak... !scooter

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkadiusz

24

• upiór

23

• Baśka13

18

• Bobas

17

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurwesz nad kurweszami :clapping:

.....że nie mogę tym razem jechać z Wami na Burgmanię :photo:

Opublikowano

.....że nie mogę tym razem jechać z Wami na Burgmanię :photo:

Będą jeszcze inne Bobasku, spoko :clapping:

Będzie mnie, Ciebie brakowało ....

• Klubowicze
Opublikowano

Zwarta grupa Kuj-Pom będzie około godz.17 w Żywcu. Proszę nie zapomieć o kwiatkach na dywanie.

• Klubowicze
Opublikowano

To kiedy mam rozkładać czerwone dywany? :photo: W piątek będziecie? Czy wcześniej? :clapping:

Trójca zwiadowcza !TOMCAT tj. Upiorek, Siemik i robson mają w planach przybyć w czwartek w godzinach popołudniowych, może troszku prędzej. Prosimy o przywitanie chlebem i solą :wink1:

Opublikowano

Zobaczymy ten dywan tylko co by dla ZACNEJ marki był czerwony :)

Opublikowano

Dywan to tylko dla króli :sleep1: i dla dwunożnych :) te skrzydlaste to proszę przed dywanem zostawić :)

Opublikowano

Dywan to tylko dla króli ;) i dla dwunożnych :) te skrzydlaste to proszę przed dywanem zostawić :laughing:

Zgadzam sie :fireman2: masz u mnie piwko :clapping: :clapping:

Opublikowano

Tak tak tylko to Wam pozostało !piwko i nic więcej :) .

Opublikowano

Stąpasz po cienkim lodzie Upiorku :) Fajnie, że chociaż dobre humory nas nie opuszczają :clapping:

Opublikowano

Karolinko oj oj porozmawiamy na ten temat tylko dywan dla ZACNEJ pamiętaj :) .

Opublikowano

No zobaczę co da się zrobić :) mam ograniczone możliwości bagażnikowe hehe a jak jeszcze Jordan się dowie że dywany chcę zabrać to mi każe na pieszo iść do Żywca :clapping:

Opublikowano

No zobaczę co da się zrobić :clapping: mam ograniczone możliwości bagażnikowe hehe a jak jeszcze Jordan się dowie że dywany chcę zabrać to mi każe na pieszo iść do Żywca :clapping:

No co Ty taki to On nie będzie :) .

Opublikowano

Co tu dużo gadac po prostu ,,SRACZKA'' Najlepiej jak bysmy dzisiaj jechali :furious:

• Sympatycy
Opublikowano

Dywan to tylko dla króli ;) i dla dwunożnych :furious: te skrzydlaste to proszę przed dywanem zostawić :laughing:

HA.HA.HA. Karola pojechałaś nie źle :mad2:

Ja na wszelki wypadek załatwiłem sobie lawetę i poprosiłem kolegów z Malborka o nie picie w czwartek i z soboty na niedzielę :D

Opublikowano

HA.HA.HA. Karola pojechałaś nie źle :furious:

Ja na wszelki wypadek załatwiłem sobie lawetę i poprosiłem kolegów z Malborka o nie picie w czwartek i z soboty na niedzielę :mad2:

Grześ ja Cie proszę...Skrzynia zrobiona przez Mirka więc...Olej kupisz na Orlenie(taniej wyjdzie niż Pb do tych za "św...r..." a poza tym jakby jakiś pin dla mnie byl to chetnie przytulę mimo że "biegowiec"
Opublikowano

HA.HA.HA. Karola pojechałaś nie źle :laughing:

Ja na wszelki wypadek załatwiłem sobie lawetę i poprosiłem kolegów z Malborka o nie picie w czwartek i z soboty na niedzielę :D

.

Tak tak to się mówi męska decyzja .

Grześ jesteś wielki jak ten z Bydzi :clap: , tak sobie myślę że w czwartek jak pisał Robson będziemy już :furious::mad2::laugh: .

A Karolinę to ja osobiście przekonam do ZACNEJ marki Jordan też się da przekonać , gorzej będzie z tym Gościem z Malborka , co prawda jako wsparcie w temacie ZACNEJ marki będzie jeszcze Robson .

Tak Michale to chyba SRACZKA , boję się tylko o Roberta , ten to nawyprawia :D;) .

• Klubowicze
Opublikowano

Co tu dużo gadac po prostu ,,SRACZKA'' Najlepiej jak bysmy dzisiaj jechali :furious:

Nic dodać, nic ująć Michale - mam to samo :mad2:

Opublikowano

Nic dodać, nic ująć Michale - mam to samo :laugh:

No ty Gościu loguj się :D .

Niech tylko komendant Cię dopadnie :laughing:, w razie czego ja Cię nie znam ;):furious::mad2: .

Opublikowano

W piątek będzie robił pompki ja młody, :mad2:

Robert tylko tam, nie tego przy tablicy rejestr....... :laughing:

Tą anonimowość Ci wybijemy z główki :furious:

Opublikowano

Witam z rana .

Normalnie Szaman zaczyna mnie denerwować , jak na razie to prognozy są nie ciekawe :photo: .

Ale jak powiada Michu przygoda się liczy , do wyjazdu pozostało 90 godzin .

Spadam się pakować , :mad2: !scooter .

Opublikowano

Nie bóta się, nie bójta :mad2: .

Będzie pogoda OK, bo musi być i tyle.

A jak tam kupa ? ( rzadka, czy twarda ? :photo: )

Opublikowano

Tylko tam uważać na siebie, co by było bezpiecznie... :photo: No i za dużo niepotrzebnych fotek z fotoradarów nie dostańcie :mad2:

Opublikowano

Nie bóta się, nie bójta :mad2: .

Będzie pogoda OK, bo musi być i tyle.

A jak tam kupa ? ( rzadka, czy twarda ? :photo: )

No jak - normalnie jak zwykle rzadziuchna :)