kiero Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Dzięki za otuchę Misiaki -dziś siadam 1raz od 10dni na burgmanika zobaczę co i jak... !scooter
Bobas Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Kurwesz nad kurweszami .....że nie mogę tym razem jechać z Wami na Burgmanię
Arkadiusz Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 .....że nie mogę tym razem jechać z Wami na Burgmanię Będą jeszcze inne Bobasku, spoko Będzie mnie, Ciebie brakowało ....
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2012 Zwarta grupa Kuj-Pom będzie około godz.17 w Żywcu. Proszę nie zapomieć o kwiatkach na dywanie.
Klubowicze robson Opublikowano 24 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2012 To kiedy mam rozkładać czerwone dywany? W piątek będziecie? Czy wcześniej? Trójca zwiadowcza !TOMCAT tj. Upiorek, Siemik i robson mają w planach przybyć w czwartek w godzinach popołudniowych, może troszku prędzej. Prosimy o przywitanie chlebem i solą
upiór Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Zobaczymy ten dywan tylko co by dla ZACNEJ marki był czerwony
Karo-Linka Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Dywan to tylko dla króli i dla dwunożnych te skrzydlaste to proszę przed dywanem zostawić
szamot Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Dywan to tylko dla króli i dla dwunożnych te skrzydlaste to proszę przed dywanem zostawić Zgadzam sie masz u mnie piwko :clapping:
upiór Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Tak tak tylko to Wam pozostało !piwko i nic więcej .
Karo-Linka Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Stąpasz po cienkim lodzie Upiorku Fajnie, że chociaż dobre humory nas nie opuszczają
upiór Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Karolinko oj oj porozmawiamy na ten temat tylko dywan dla ZACNEJ pamiętaj .
Karo-Linka Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 No zobaczę co da się zrobić mam ograniczone możliwości bagażnikowe hehe a jak jeszcze Jordan się dowie że dywany chcę zabrać to mi każe na pieszo iść do Żywca
upiór Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 No zobaczę co da się zrobić mam ograniczone możliwości bagażnikowe hehe a jak jeszcze Jordan się dowie że dywany chcę zabrać to mi każe na pieszo iść do Żywca No co Ty taki to On nie będzie .
michu Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Co tu dużo gadac po prostu ,,SRACZKA'' Najlepiej jak bysmy dzisiaj jechali
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2012 Dywan to tylko dla króli i dla dwunożnych te skrzydlaste to proszę przed dywanem zostawić HA.HA.HA. Karola pojechałaś nie źle Ja na wszelki wypadek załatwiłem sobie lawetę i poprosiłem kolegów z Malborka o nie picie w czwartek i z soboty na niedzielę
krzys-68 Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 HA.HA.HA. Karola pojechałaś nie źle Ja na wszelki wypadek załatwiłem sobie lawetę i poprosiłem kolegów z Malborka o nie picie w czwartek i z soboty na niedzielę Grześ ja Cie proszę...Skrzynia zrobiona przez Mirka więc...Olej kupisz na Orlenie(taniej wyjdzie niż Pb do tych za "św...r..." a poza tym jakby jakiś pin dla mnie byl to chetnie przytulę mimo że "biegowiec"
upiór Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 HA.HA.HA. Karola pojechałaś nie źle Ja na wszelki wypadek załatwiłem sobie lawetę i poprosiłem kolegów z Malborka o nie picie w czwartek i z soboty na niedzielę .Tak tak to się mówi męska decyzja . Grześ jesteś wielki jak ten z Bydzi , tak sobie myślę że w czwartek jak pisał Robson będziemy już . A Karolinę to ja osobiście przekonam do ZACNEJ marki Jordan też się da przekonać , gorzej będzie z tym Gościem z Malborka , co prawda jako wsparcie w temacie ZACNEJ marki będzie jeszcze Robson . Tak Michale to chyba SRACZKA , boję się tylko o Roberta , ten to nawyprawia .
Klubowicze robson Opublikowano 25 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2012 Co tu dużo gadac po prostu ,,SRACZKA'' Najlepiej jak bysmy dzisiaj jechali Nic dodać, nic ująć Michale - mam to samo
upiór Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Nic dodać, nic ująć Michale - mam to samo No ty Gościu loguj się . Niech tylko komendant Cię dopadnie , w razie czego ja Cię nie znam .
Arkadiusz Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 W piątek będzie robił pompki ja młody, Robert tylko tam, nie tego przy tablicy rejestr....... Tą anonimowość Ci wybijemy z główki
upiór Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Witam z rana . Normalnie Szaman zaczyna mnie denerwować , jak na razie to prognozy są nie ciekawe . Ale jak powiada Michu przygoda się liczy , do wyjazdu pozostało 90 godzin . Spadam się pakować , !scooter .
Klubowicze robson Opublikowano 27 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2012 http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PLS®ION=0001&WMO=x5356&LEVEL=51&R=0&NOREGION=0
Bobas Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Nie bóta się, nie bójta . Będzie pogoda OK, bo musi być i tyle. A jak tam kupa ? ( rzadka, czy twarda ? )
czaro69 Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Tylko tam uważać na siebie, co by było bezpiecznie... No i za dużo niepotrzebnych fotek z fotoradarów nie dostańcie
michu Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Nie bóta się, nie bójta . Będzie pogoda OK, bo musi być i tyle. A jak tam kupa ? ( rzadka, czy twarda ? ) No jak - normalnie jak zwykle rzadziuchna
Rekomendowane odpowiedzi