upiór Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 A to ci nasz Mały rodzynek nic nie wspominała że się wybierają , a tu proszę . Szerokości i niech szczęśliwie śmigają i rzecz jasna szerokości !OK .
Baśka13 Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Dzięki serdeczne upiorku za przyjazd i pomoc jesteśmy z mężem bardzo wdzięczni filtry zamówione i olej, teraz czekamy na dostawę.Chłopakom również dziękuję za pomoc pisemną i telefoniczną Pozdrawiam skuterową rodzinkę
Arkadiusz Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Bo Upiór to jest taki mały, a zarazem WIELKI człowiek !winkiss
Gość Bartheez5 Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Bo Upiór to jest taki mały, a zarazem WIELKI człowiek Popieram w zupełności Wystarczyło kilka wskazówek od PREZESA a wymiana paska z rolkami w zacnej to ,,Bułka z Masłem,, Teraz pozostało Tyyyyyylko kulanie ........... Nie omieszkam za okazaną pomoc odwdzięczyć się w Żywcu
upiór Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 E tam to przecież ZACNE marki a nie jakieś wynalazki . Joasia 70 śmigła taki kawał drogi aby ratować kolegę to co to dla Prezesa pojechać te parę kilometrów i ZACNĄ maszynę zobaczyć i służyć radą i pomocą . Basiu cała przyjemność po mojej stronie . Ale następnym razem to kawunię na 100 % wypiję no i jakieś ciacha mam nadzieję się też znajdą . Fajny ten twój mąż pozdrów go serdecznie !OK . Bartheez5 spoko mogą być delicje cytrynowe , tylko całe opakowanie że by nie było że były dobre i koledzy musieli skosztować :lol: . Arek ja mały jestem nie ! jetem tylko niskiego wzrostu :lol: . Warto to posłuchać .
LWfilip Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Opublikowano 16 Maja 2012 Cholera a ja miałem nadzieję, że też zaproszony będę jako członek kandydat na ZACNĄ !w00t . Ale myśleć to ja se mogę. Moze innym razem, widocznie jeszczem nie godzien jest. Poczekam.
Baśka13 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Upiorku trzymam cię za słowo ciacha też były, a piosenka piękna :)Pozdrowienia przekażę !OK
Arkadiusz Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 jako członek kandydat na ZACNĄ No czekamy na ten etap, czekamy kolego ? Ciekawe tylko czy Zacna marka Cię przyjmie ? Eeee Ciebie przyjmie ty nie jeździsz skuterem na "S" !winkiss Ps. A co mnie tu taka cisza ?
Bobas Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 .....że co niby taka cichota ? Śpita, czy cooooo ??? Już pewnie wszystko swędzi przed Burgmanią !scooter !scooter !scooter !scooter
Baśka13 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Eee tam śpita nie śpim gotujemy się ci co na słońcu, w autobusie bez klimatyzacji normalnie piekarnik po za tym czasu mniej, olej wymieniony filtry też, to sobie tak troszku jeżdzimy !scooter pozdrawiam
szamot Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 A no swędzi, Jeszcze malowanie i aktualizacja map i
michu Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Ano swedzi jak cholera . JA ujezdzam do roboty ,a tak wogole to jak zwykle,,sraczka" przed wyjazdem Tomek szacun , teraz się spakujesz bez problemow
Bobas Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Wiedziałem, że to cisza przed burzą !OKK Tomek, fajne bagażniki przyprawiłeś Królowi. Oj, będzie co pakować
Arkadiusz Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Oj, będzie co pakować Łożyska wejdą do schowka :lol: No tak zapomniałem o bańce z olej....... Tomek, nie zapomnij o paliwie dla nas !piwko Ps. Jeszcze 10 dni i ruszamy !scooter !scooter !scooter
Baśka13 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Spakujcie się dobrze, a ja sobie po zazdroszczę waszego wyjazdu !scooter
kiero Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Otwierać FORUM mi się nawet nie chćiało z bulu...od 10 dni walczę z naderwanym mięśniem czwórglowym ;PODPARŁEM;żeby nie zaliczyć gleby mam za swoje...rechabilitacja...Mam nadzieję że do wyjazdu dam radę...lekaż jest optymistą, najwyżej pojadę w ortezie .Pozdrawim i mam nadzieję do zobaczenia .Acha i jeszcze jedno wcale nie jestem twardzielem wyć do księżyca mi się chce . jak patrzę na mojego niuniola stojącego w garażu -ale zarysowany nie jest .
Baśka13 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Oj bardzo niedobrze trzymaj się kiero, kuruj zdrówka życzę. Pozdrawiam
szamot Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Łożyska wejdą do schowka No tak zapomniałem o bańce z olej....... Tomek, nie zapomnij o paliwie dla nas !piwko Ps. Jeszcze 10 dni i ruszamy !scooter !scooter !scooter Olej i łożyska będę miał spakowane no i kable bo widziałem że Zacnej ostatnio prądu brakło !scooter !scooter I będzie w czym zupkę Krupnikową wieść !jump !jump Kiero dasz rade jeszcze troche czasu Ci zostało,noga się wygoi ,a Król uratowany i nie odniósł żadnych obrażeń
Karo-Linka Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Łożyska wejdą do schowka :laugh: No tak zapomniałem o bańce z olej....... Tomek, nie zapomnij o paliwie dla nas !piwko Ps. Jeszcze 10 dni i ruszamy !scooter !scooter !scooter 10?? ja wyruszam z Jordanem za 4 z wiadomych przyczyn samochodem ale i tak będę jak zwykle czekać na wszystkich z niecierpliwością !piwko
Arkadiusz Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Karolinko, zazdroszczę Wam że to już macie za 4 dni, ja niestety robota i robota, ale fajnie, że będziecie czekać na nas, dla mnie zimny "Żywiec" Pozdrowienia dla Was.
michu Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 Stefan dasz rade ,tak jak Tomek pisal -sprzet caly
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2012 Karolino my też z niecierpliwością czekamy na spotkanie z Wami
Karo-Linka Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 To kiedy mam rozkładać czerwone dywany? W piątek będziecie? Czy wcześniej?
Rekomendowane odpowiedzi