Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2014 Witam ja się tak zapytam, będzie ktoś w Chudowie?? w robocie mi namieszali i szanse na spotkanie z Wami dali:)
Sympatycy Anton Opublikowano 8 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2014 Czy ktoś będzie miał dzisiaj apetyt na smalczyk z chlebkiem?
Klubowicze MarP Opublikowano 8 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2014 Czy ktoś będzie miał dzisiaj apetyt na smalczyk z chlebkiem? Bo jak tak to robimy szybką listę
Sympatycy Anton Opublikowano 8 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2014 A gdzie lista.?????? Nie jestem pewny czy zdążę dzisiaj z mym i obowiązkami i czy przyjadę do Chudowa.
Grześ Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 No lista może być ja jestem za było by wiadomo kto będzie na 100%
Sympatycy krys70 Opublikowano 8 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2014 @Anton Ty jak nowa kobita najpierw naobiecujesz.... (smalecu) a potem nic z tego.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2014 Nie ma Listy. Nie ma smalcu Nie ma Artura
zenon Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 No dziś było nas sporo listy obecności nie było ale Antoś był i smalec tez był dobry jak zawsze dzieki za spotkanko.
Sympatycy Anton Opublikowano 8 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2014 Dziękuję za tak LICZNE spotkanie. A ile nowości się dowiedziałem to MOJE! Wszystkich nieobecnych śśśśśśśmy obgadali! - się rozumie - POZYTYWNIE! Czwartek bez Was, to niedziela (dla katolika) bez mszy. PS. Dziękuję za opróżnienie biksy
Sympatycy krys70 Opublikowano 8 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2014 Dziękujemy za spotkanie. Numer na koniec w wykonaniu Prezesa BEZCENNY. P.S. Ciasto b.dobre (ponoć nie wiem bo nie jadłem ) Smalec super (wiem bo jadłem ) dzięki Antonio, kurde ino waga zas wyswietlia "proszę wchodzić pojedynczo"
Sympatycy pawel883 Opublikowano 8 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2014 Dzięki za spotkanie.Seba papu i piciu super. Anton ,chlebek super a smalec...…...........
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2014 Seba, dzięki za ciasto i jeszcze raz sto lat! Anton, smalczyk z chlebkiem jak zawsze dobry. Chyba tym razem był inny przepis, a jeśli to nie przepis to pewnie technika smarowania - cieniutko :-))) Krzychu, dziękuję za krótką przejażdżkę ;-) ale pamiętaj z przodu licznik km i poziomu paliwa, a z tyłu pasażer/ka. Wysłane z mojego GOCLEVER TAB A971 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze MarP Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Dziękujemy (ja +) za miłe spotkanie Seba Tobie za bardzo dobre ciacho - jeszcze raz życzymy sto lat ! Smalec Antona jak zwykle wyśmienity - dzięki
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 No to ładnie: ciasto, smalczyk ..... może zrobię na następny raz jakąś sałatkę?
Sympatycy Anton Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 No to ładnie: ciasto, smalczyk ..... może zrobię na następny raz jakąś sałatkę? HURA! SUPER! Już się cieszę. A ja już myślałem, że dożywocie dostałem :)
Sympatycy robert1973 Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 Witam spotkanie.... każdy wie jakie było(ten kto był).. Ciasto, kawa, smalec, cola, rozmowy bez końca i śmiechu co nie miara....zawsze można się pozytywnie "doładować" Pogoda też sprzyjała Podobno na drugim końcu jest jakiś garniec ze złotem..... ps Ewcia w przyszłym tyg w czwartek czekamy na Twoja sałatkę
SEBA 500 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 ale ta sałatka z golonek,wołowiny,wieprzowiny i kurczaka bo zioło to my palimy a nie jemy !!! :clapping:
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Ja wam dam golonkę , wołowinę czy inną świninę Będą kiełki ,soja , fasola mung , otręby ,płatki owsiane , algi , kasza i inne RARYTASY
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 ale ta sałatka z golonek,wołowiny,wieprzowiny i kurczaka bo zioło to my palimy a nie jemy !!! :clapping: Bardzo proszę wieprzowinka... baraninka...
Rekomendowane odpowiedzi