Lion Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Cosik się klonują niektóre wpisy, ale to chyba nie z powodu naszych klawiatur lub mysz, ale systemu
zenon Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Ja z Wiesią dziekujemy za wspólnie spedzony wieczór w tak licznej grupie Burgmaniaków, super było porozmawiać i pośmiać się. Cieszy nas to że smakowały faworki.Serdeczne podziekowania solenizantowi Krzysiowi za kawę i napoje jakimi nas obdarował. Andrzej super motocykl niech kręci kilometry bez awarii.
Miro71 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 miałem wiedzieć że będzie taka wyżerka to też bym przyjechał .... PS Artur BB specjalnie dla Ciebie ok ... nie tylko, ustawiłem klawiaturę na polskie znaki, po tym jak na Forum pouczałes co niektórych hihihihi Nie będe już musiał nikomu robić Laski tz. łaski hihihihi :-)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2014 Miro i od razu życie stało się piękniejsze Teraz będziesz świecić przykładem
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2014 A to Miro z wołowiny się na ryby przerzucił? Będzie teraz świecił?! Fosforu się nażre i ......................... eeee nie - to nie MIro. Nikt mi nie wmówi że nawet może DIODOWO!!!! Przecież widziałem jak siusiał! OK nie widziałem (było ciemno # diody nie odpaliły) tylko słyszałem!
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2014 Serdecznie dziękuję wszystkim za spotkanie. Jubilatowi jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Dziękuję za wszystkie słodkości jakie można było spróbować - pychota. a nawet zabrać można było na drogę, oczywiscie tylko ci co mieli daleko Ewa, obiecałaś że taca jest dla mnie :-( Pełna!
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2014 Obiecałam..... to i będzie....następnym razem
Klubowicze karton Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 pączki super faworki jeszcze w domu jadlem mimo ze <<mówili że z lidla>>>fajnie jest nas coraz więcej .krzysiu wszysykiego naj .andrzejku roztomily niech v śmiga jak tylko sobie wymarzysz
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 Jeszcze jedna sprawa o której zapomniałem. Gdy już wszystkie pączki zniknęły okazało się, że została jeszcze czapka. Chyba tylko dlatego została, że ma twardy daszek. Jest u mnie do odebrania. Właściciela proszę o kontakt.
Klubowicze karton Opublikowano 3 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2014 patryk wiadomo kto mógl zostawić no ja
Grześ Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 To moja czapka. Pozdrawiam wszystkich i do następnego.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2014 Słyszałem o rozdwojeniu jaźni. Ale o rozdwojeniu czapek ? Hmmmmmmmmm
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2014 Będziemy przymierzać jak pantofelek Kopciuszkowi, a rozmiar ma taki, że bez problemu znajdziemy właściciela.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2014 niestety jutro ma padać, ale czy to przeszkodzi nam się spotkać ?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 5 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2014 Ja już dziś zaczynam maraton w pracy ale jutro jestem. Spotkanie jak zawsze udane. Wiem teraz kto ma bardzo zarysowany przekrok. Do następnego.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2014 pięknie dziękuję za przemiłe spotkanie było jak zawsze super i dziękuję sponsorom a Pawłowi szczególne podziękowania za wiecheć moich ulubionych żółtych tulipanów ... dziewczyny żałujcie, że nie przyjechałyście, chociaż dzięki temu wszystkie kwiatki przypadły mi
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2014 Choć było nas mało to jak zawsze było wesoło. Szefowa dzielnie reprezentowała żeńską część śląskiej Burgmanii i przyjmowała życzenia. Dziękuje Szefowej, Antonowi, Andrzejowi, Arturowi i Gościowi w okularach za miłe spotkanie. .................... a po czapkę nikt się dzisiaj nie zgłosił
Sympatycy Anton Opublikowano 6 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2014 Arturo - teraz mi wierzysz? > Paweł się nie podzieli, tylko sam (samolub) ........ eeeeeeeeee tam! < Na drugi raz już Cię nie posłucham. Patrz zdjęcie Patryka (bez KROKUSA). Jednak dla takich chwil jak (nie tylko) dzisiaj warto żyć! Nawet przerysowany przekrok jest już dla mnie, od dzisiaj, czymś nieznanym. Politurką, politurką - Jasiu! :) Ach - wężykiem, wężykiem Jasiu! PS. Arturo - dziękuję CI za odprowadzenie mnie do domu. Na temat tego odpalania skuta, jeszcze trzeba będzie wstąpię na jagielonkę! Zapali bez klamki! A może tak ma być? Hmmmm ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2014 W czwartek do szałasu to na skutach lecimy ?
Jaki 40 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Ja znowu w "kochanej" pracy będę do której planujecie to o 20stej przyjadę się przywitać chociaż.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2014 a mnie tym razem nie będzie
Sympatycy Anton Opublikowano 11 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2014 W czwartek do szałasu to na skutach lecimy ? Ależ oczywiście! Właśnie karton pojechał do domu po skompletowaniu mej zacnej. Dla mnie zostało tylko ustawienie lusterek, jednego światła (drogowego) i w szałasie będę 2oo. Mało tego - w piętek również wybieram się na wycieczkę. Tylko ta pogoda
Sympatycy robert1973 Opublikowano 11 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2014 Witam w czwartek planuje być ale na moto (Devilka) bo Kymkacza dzisiaj lekko pokiereszowałem... żeby nie było siebie też, przy wyjeździe na ulicę ( w prawo )z zatoczki przyhamowałem przed nadjeżdżającym z lewej strony samochodem ( wyjazd tak jak z szałasu) a że chyba z rana jechała tamtędy "zamiataczka" to naniosła kupę piasku...nie zauważyłem bo było ciemno.... położyło mnie na lewą stronę i moto zaległo na mnie :/ ot i cała historia . Panie i Panowie proszę uważać bo syfu po zimie na ulicach jest masakrycznie dużo dopóki nie spadnie konkretny deszcz to może być niewesoło. Pozdrawiam do zobaczenia w szałasie
Sympatycy Anton Opublikowano 12 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2014 Robert - moje współczucie Ja dzisiaj zrobiłem parę próbnych km i jutro mogę jechać na 2oo. Liczę na to, że się tak nie objem, jak na ostatnim urodzinowym spocie Co do próbnych km, to proszę sobie wyobrazić, że jeszcze nie zapomniałem jak się to robi (czytaj = "jeździ") W weekend chciałem wyjechać na 3 dniową eskapadę, jednak jak prognozy pogody podają śnieg - chyba 4oo pojadę.
Rekomendowane odpowiedzi