Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Piny Burgmanii- nowe znaczki - gadżety.

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Taki za jasny będziecie brali :)

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

18

• Mareczek

8

• Lucjan73

6

• MariuszBurgi

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taki za jasny będziecie brali :)

Coś Ty taki malkontent :) Wydaje mi się że posiadanie znaczka nie jest obowiązkowe, kupują DOBROWOLNIE tylko zainteresowani :P A za jasny, za mały itp. no cóż o gustach się nie dyskutuje....

• Sympatycy
Opublikowano

Chyba niektórzy jeszcze przed druga kawą :)

Więc niestety muszę wytłumaczyć ....

TO:

Za jasny :)

:)

ORAZ TO:

Taki za jasny będziecie brali :P

Jest bezpośrednim następstwem i satyrą na to:

no ładne ;) ale nie za jasny ten niebieściutki troszkę jest ?

chyba taki powinien być :

Obraz%252520bez%252520nazwy.jpg

Jeszcze jakieś pytania?

EDIT:

Flyman zajarzył !OK

Opublikowano

Chyba niektórzy jeszcze przed druga kawą :)

Więc niestety muszę wytłumaczyć ....

TO:

ORAZ TO:

Jest bezpośrednim następstwem i satyrą na to:

Jeszcze jakieś pytania?

Kisiel faktycznie ja kończe dopiero pierwszą kawe !yawn ale chyba moje emotikony zauważyłeś ? Proponuje poczekać do momentu fizycznego kontaktu z produktem może w "realu" zrobi pozytywne wrażenie :P

A tak a propos może ktoś wyprodukować kubki z logo Burgmanii ? Kawka z rana z pewnością lepiej będzie smakować !OK

Opublikowano

Fajna sprawa. Brawo dr.big !OK

Proponuję wypuszczać co roku w innym odcieniu (i najlepiej z datą z tyłu). Dzięki takim krótkim seriom szybko osiągnie wartość kolekcjonerską, czytaj - będzie lepszą lokatą kapitału niż nasze skutery !OKK .

Opublikowano

A tak a propos może ktoś wyprodukować kubki z logo Burgmanii ? Kawka z rana z pewnością lepiej będzie smakować !OK

DSC_1233.JPGO takich mowa jak się bywa to się ma !pomidor te akurat zrobił !OK osobiście Damian z Mielna :)

Opublikowano

Bardzo fajny znaczek

Opublikowano

Bardzo fajny znaczek

Oj ten nasz kolega Robercik przez wrodzoną skromność nie napisał w pierwszym poście że, farba użyta w produkcji znaczków jest farbą Japońską -termiczną można hibernować.

1. zamrażając znaczek na kilka godzin robi się jasny.

2. podgrzewając w kuchence zmienia barwę na ciemno niebieską można również uzyskać granatową a nawet czarną. (w zależności od osobistych upodobań)

PS. Dla ciekawskich opis tej farby oraz skrócony słowniczek

:)

Opublikowano

DSC_1233.JPGO takich mowa jak się bywa to się ma !pomidor te akurat zrobił !OK osobiście Damian z Mielna :)

Bardzo fajny i praktyczny gażet !OKK Codziennie pijąc kawe można wspominać miłe chwile.

Opublikowano

Fajowa rzecz ten znaczek Mam adzieje ze przy najbiższej okazji będę mógł nabyc sztukę !OK

Opublikowano

No więc powiem Wam, że lubię czytać to nasze forum i lubię czytać je w miarę dokładnie, ale podoba mi się to

no ładne :P ale nie za jasny ten niebieściutki troszkę jest ?

Dobrze, że nie było dyskusji na forum przed produkcją, o kolorach, odcieniach itp :blink:

i tak chyba trzeba będzie zacząć robić :P

:wub:;):P

Marynarz lubię Cię !!! + pajechali

2. podgrzewając w kuchence zmienia barwę na ciemno niebieską można również uzyskać granatową a nawet czarną. (w zależności od osobistych upodobań)

Jesteście niesamowici !!!

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo fajny znaczek - jak tylko będzie dostępny - biorę.

!OKK

(...)PS. Dla ciekawskich opis tej farby oraz skrócony słowniczek

:wub:

Mareczek, do d... taka instrukcja. Nic nie piszą w jakiej temperaturze farba ciemnieje - a dokładnie przeczytałem. A to ważne - jak z etykietką na piwie, na której po osiągnięciu konkretnej temperatury, znika napis i piwo jest do ... nie do picia. !NOT :blink:

• Klubowicze
Opublikowano

(+) Dla Krzytra za kalendarz a 2 (+) dla Biga żeby się nie kłucili, wielki szacun dla wszyskich działajacych na chwałe Burgmanii !piwko !piwko !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

No to jadę do W-wy

Opublikowano

No to jadę do W-wy

Ooooooooooooooo Kolega się zna i nie wybrzydza że za jasny za ciemny a kolorek dopasuje sobie sam w kuchence mikrofalowej. :lol: :lol:

Opublikowano

No to jadę do W-wy

Marku, będę w Szczecinie, to dam znać. Ale do Wawy możesz jak najbardziej jechać :lol: .

Opublikowano

Świetna sprawa z tą "odznaką" Maxi-maniaków !OKK

Jeśli się zdecyduje na Burgmanie 2012 to odbiore osobiście, a jeśli nie będe mógł przyjechać to poprosze o wysłanie :) KONIECZNIE!!! :P

• Klubowicze
Opublikowano

Marku, będę w Szczecinie, to dam znać. Ale do Wawy możesz jak najbardziej jechać :P .

Ooooo, to prosze o mnie pamietac: i w sprawie wizyty w Szczecinie, i w sprawie znaczka!

• Klubowicze
Opublikowano

Fajny znaczek, z chęcią się na niego piszę Przemek "Doktorek"

Opublikowano

PS. Koledzy nie obraźcie się, ale ja już się zasadziłem i czekam na przelatujący i lądujący w Rębiechowie samolot.

Wystrzelę z procy woreczek ze znaczkami i z lotniska ktoś już je odbierze whist ...

Wiemy ,wiemy tylko żebyś „wilka nie złapał” w oczekiwaniu na samolot. dzika_proca.jpg<<<<<<2smiech.gif

Przeniosłem swój wpis z Kujawsko-pomorskiego tutaj gdyż zainteresowanie jest całego Klubu

Big będzie przesyłał znaczki pocztą lotniczą , ma już przygotowaną i przetestowaną specjalną proce.

:P:):lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Panie pilocie bardzo proszę o niski przelot nad śląskiem ,szlojder mam gotowy do strzału i odbioru pinów.

Opublikowano

Witam, znaczki SUPER!, ale może jakieś konkrety: będą te plakietki czy to tylko "bicie piany".

Jeśli będą, to może ktoś da info na forum- kiedy, za ile i jak można nabyć.

Pozdrawiam wszystkich MAXI.

Opublikowano

Przyjedź do Zywca, na zlot Burgmanii, tam będą dostępne u takiego jednego, jeżdżącego żółtym Tmaxem :angry: .

Pocztowych wysyłek nie będzie, koszt podany w pierwszym poście.

Proszę czytać wątek, a nie od razu "bić pianę" :angry: .

Będą też dostępne za kilka tygodni w Warszawie, w punkcie czwartkowych, cotygodniowych spotkań Burgmanii, w C66 KLIK TU

• Sympatycy
Opublikowano

mi tam się podoba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...