Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Taki za jasny będziecie brali Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Za jasny Taki za jasny będziecie brali Panu Dziękujemy 3 Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Taki za jasny będziecie brali Coś Ty taki malkontent Wydaje mi się że posiadanie znaczka nie jest obowiązkowe, kupują DOBROWOLNIE tylko zainteresowani A za jasny, za mały itp. no cóż o gustach się nie dyskutuje.... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Chyba niektórzy jeszcze przed druga kawą Więc niestety muszę wytłumaczyć .... TO: Za jasny ORAZ TO: Taki za jasny będziecie brali Jest bezpośrednim następstwem i satyrą na to: no ładne ale nie za jasny ten niebieściutki troszkę jest ? chyba taki powinien być : Jeszcze jakieś pytania? EDIT: Flyman zajarzył !OK Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Chyba niektórzy jeszcze przed druga kawą Więc niestety muszę wytłumaczyć .... TO: ORAZ TO: Jest bezpośrednim następstwem i satyrą na to: Jeszcze jakieś pytania? Kisiel faktycznie ja kończe dopiero pierwszą kawe !yawn ale chyba moje emotikony zauważyłeś ? Proponuje poczekać do momentu fizycznego kontaktu z produktem może w "realu" zrobi pozytywne wrażenie A tak a propos może ktoś wyprodukować kubki z logo Burgmanii ? Kawka z rana z pewnością lepiej będzie smakować !OK Odnośnik do komentarza
przemas Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Fajna sprawa. Brawo dr.big !OK Proponuję wypuszczać co roku w innym odcieniu (i najlepiej z datą z tyłu). Dzięki takim krótkim seriom szybko osiągnie wartość kolekcjonerską, czytaj - będzie lepszą lokatą kapitału niż nasze skutery !OKK . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 A tak a propos może ktoś wyprodukować kubki z logo Burgmanii ? Kawka z rana z pewnością lepiej będzie smakować !OK O takich mowa jak się bywa to się ma !pomidor te akurat zrobił !OK osobiście Damian z Mielna Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Bardzo fajny znaczek Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Bardzo fajny znaczek Oj ten nasz kolega Robercik przez wrodzoną skromność nie napisał w pierwszym poście że, farba użyta w produkcji znaczków jest farbą Japońską -termiczną można hibernować. 1. zamrażając znaczek na kilka godzin robi się jasny. 2. podgrzewając w kuchence zmienia barwę na ciemno niebieską można również uzyskać granatową a nawet czarną. (w zależności od osobistych upodobań) PS. Dla ciekawskich opis tej farby oraz skrócony słowniczek 2 Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 O takich mowa jak się bywa to się ma !pomidor te akurat zrobił !OK osobiście Damian z Mielna Bardzo fajny i praktyczny gażet !OKK Codziennie pijąc kawe można wspominać miłe chwile. Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Fajowa rzecz ten znaczek Mam adzieje ze przy najbiższej okazji będę mógł nabyc sztukę !OK Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No więc powiem Wam, że lubię czytać to nasze forum i lubię czytać je w miarę dokładnie, ale podoba mi się to no ładne ale nie za jasny ten niebieściutki troszkę jest ? Dobrze, że nie było dyskusji na forum przed produkcją, o kolorach, odcieniach itp i tak chyba trzeba będzie zacząć robić Marynarz lubię Cię !!! + pajechali 2. podgrzewając w kuchence zmienia barwę na ciemno niebieską można również uzyskać granatową a nawet czarną. (w zależności od osobistych upodobań) Jesteście niesamowici !!! 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Bardzo fajny znaczek - jak tylko będzie dostępny - biorę. !OKK (...)PS. Dla ciekawskich opis tej farby oraz skrócony słowniczek Mareczek, do d... taka instrukcja. Nic nie piszą w jakiej temperaturze farba ciemnieje - a dokładnie przeczytałem. A to ważne - jak z etykietką na piwie, na której po osiągnięciu konkretnej temperatury, znika napis i piwo jest do ... nie do picia. !NOT 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Doktorek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (+) Dla Krzytra za kalendarz a 2 (+) dla Biga żeby się nie kłucili, wielki szacun dla wszyskich działajacych na chwałe Burgmanii !piwko !piwko !piwko Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No to jadę do W-wy Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No to jadę do W-wy Ooooooooooooooo Kolega się zna i nie wybrzydza że za jasny za ciemny a kolorek dopasuje sobie sam w kuchence mikrofalowej. :lol: Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No to jadę do W-wy Marku, będę w Szczecinie, to dam znać. Ale do Wawy możesz jak najbardziej jechać . Odnośnik do komentarza
Majeczka Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Świetna sprawa z tą "odznaką" Maxi-maniaków !OKK Jeśli się zdecyduje na Burgmanie 2012 to odbiore osobiście, a jeśli nie będe mógł przyjechać to poprosze o wysłanie KONIECZNIE!!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Marku, będę w Szczecinie, to dam znać. Ale do Wawy możesz jak najbardziej jechać . Ooooo, to prosze o mnie pamietac: i w sprawie wizyty w Szczecinie, i w sprawie znaczka! Odnośnik do komentarza
Klubowicze Doktorek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Fajny znaczek, z chęcią się na niego piszę Przemek "Doktorek" Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 PS. Koledzy nie obraźcie się, ale ja już się zasadziłem i czekam na przelatujący i lądujący w Rębiechowie samolot. Wystrzelę z procy woreczek ze znaczkami i z lotniska ktoś już je odbierze ... Wiemy ,wiemy tylko żebyś „wilka nie złapał” w oczekiwaniu na samolot. <<<<<< Przeniosłem swój wpis z Kujawsko-pomorskiego tutaj gdyż zainteresowanie jest całego Klubu Big będzie przesyłał znaczki pocztą lotniczą , ma już przygotowaną i przetestowaną specjalną proce. Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Panie pilocie bardzo proszę o niski przelot nad śląskiem ,szlojder mam gotowy do strzału i odbioru pinów. 1 Odnośnik do komentarza
WhitePearl Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam, znaczki SUPER!, ale może jakieś konkrety: będą te plakietki czy to tylko "bicie piany". Jeśli będą, to może ktoś da info na forum- kiedy, za ile i jak można nabyć. Pozdrawiam wszystkich MAXI. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Przyjedź do Zywca, na zlot Burgmanii, tam będą dostępne u takiego jednego, jeżdżącego żółtym Tmaxem . Pocztowych wysyłek nie będzie, koszt podany w pierwszym poście. Proszę czytać wątek, a nie od razu "bić pianę" . Będą też dostępne za kilka tygodni w Warszawie, w punkcie czwartkowych, cotygodniowych spotkań Burgmanii, w C66 KLIK TU 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzeł Opublikowano 11 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 mi tam się podoba. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi