Gość Bartheez5 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nooooooooooooo to widze Szymonie że tylko pozostało Odliczanie do Soboty
jaro_4setka Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 a ja musze do soboty wyzdrowieć... !placz
boochos Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jarek - zdrowiej szybko!!!! Pamiętaj, okłady z ... !winkiss
jaro_4setka Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 według zaleceń panie doktorze,tak dla jasnosci,codziennie musza byc inne?
Roman Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Panie i Panowie-wygląda, że będzie nas 18-ro , wstępnie-spotykamy się o 13 na SHELL. Czy osoby bez pary (Doktorek i Roman)mogę zakwaterować do jednej 2-ki ? Ok. 1
Klubowicze bargacz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2012 Szymek, dziękuję za mapę - wydrukowałem ją sobie. Jednakże biorąc pod uwagę warunki pogodowe, mogę nie zdążyc. Poza tym jeżeli będę jechał przez Olecko to grzech nie zjeśc kartaczy. Może przyślij mi na PW nr tel. zebyscie wszyscy nie czekali, jak będzie opóźnienie.
Gość Bartheez5 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Poza tym jeżeli będę jechał przez Olecko to grzech nie zjeśc kartaczy. Adaś może odpuść te Kartacze , co by później konie dały rade
Klubowicze bargacz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2012 Może odpuszczę. Do zobaczenia
boochos Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Adam. Wysłałem Ci mój nr na PM wraz z instrukcją jak dojechać na miejsce, ale pamietaj - o 15:00 WIOO KONIKU !!! według zaleceń panie doktorze,tak dla jasnosci,codziennie musza byc inne? Jarek - mogą być te same, pod warunkiem, że są to TE ULUBIONE - można zawsze trochę stuningować... Mam nadzieję, że Twoja forma już OK? !wchair
jaro_4setka Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Adam. Wysłałem Ci mój nr na PM wraz z instrukcją jak dojechać na miejsce, ale pamietaj - o 15:00 WIOO KONIKU !!! Jarek - mogą być te same, pod warunkiem, że są to TE ULUBIONE - można zawsze trochę stuningować... Mam nadzieję, że Twoja forma już OK? !wchair kurcze jest niedobrze !NOT ,ale damy rade,chory przyjade... jak coś to po niedzieli pójde na zwolnienie,i wtedy wylecze sie do końca...
boochos Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 !tut !tut UWAGA!!! Z racji na planowany na sobotę protest kierowców i paraliż Suwałk poprzez blokadę krajowej "ósemki" - ZABLOKOWANE SUWAŁKI proponuję miejsce spotkania przenieść do stacji STATOIL. Patrząc na mapke zamieszczoną w poście #50 - wystarczy na rondzie nr 5 - zamiast prosto - SKRĘCIĆ W PRAWO i za około 150 metrów, po lewej jest statoil. PS. Jaro - od Białegostoku - na pierwszym rondzie drugi zjazd (czyli tak jakby prosto - do centrum) - potem cały czas prosto(około 4km) i dojedziesz do statoil .
Klubowicze MAKI Opublikowano 27 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2012 Szymon nie sie przejmuj --Najwyżej dołączymy do grupy , a potem odbijemy. No jak trza to trza .Spotykamy się na STATOIL 2
jaro_4setka Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 ciepłe majtki nakładamy na kulig,bo chyba bedzie zimno...
czaro69 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 No i jak? Wszyscy gotowi? Pogoda jest odpowiednia,proszę zabrać dobry humor i ciepłe ciuchy !OKK Ekipa z Giżycka rusza o 11.00 !piwko 2
Klubowicze MAKI Opublikowano 28 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2012 U nasz w Ełku - 13 gradusow .Ekipa szykuje się na wyjazd .Gotowość do startu 11.40 . Powoli zaprzęgać !!! 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. boochos Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Stycznia 2012 W Suwałkach odwilż i deszcz ...! Żarcik. Mróz trzyma, słoneczko świeci,-do zobaczenia o 13:00 na statoil. 4
jaro_4setka Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja jestem gotowy,piersiówka przygotowana,ruszam o 11.30 , do zobaczenia
STALONE Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witajcie,pozdrawiam gorąco i życze udanej zabawy(zazdroszce jak cholera). Przy nastepnym spotkania ,melduję się. stalone
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. avanturnik Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Stycznia 2012 Giżycko melduje przybycie w całości do domu. !OKK Dziękujemy za udaną imprezę i możliwość spotkania w gronie maksimaniaków. !OK Do następnego spotkania. Pozdrawiamy - wandalistka i avanturnik PS.Specjalne podziękowania koledze boochosowi za ogarnięcie tematu naszego spotkania w tak "atrakcyjnych okolicznościach przyrody", oraz koledze Moplikowi za dopięcie i szybką realizację tematu klubowych polarków i naszywek. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czaro69 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam, po imprezie odwieźliśmy Doktorka do domku, a teraz właśnie cało i zdrowo dotarliśmy do Giżycka. Dziękuję Wszystkim za miłe spotkanie, a w szczególności Boochosowi za organizację imprezy !piwko !piwko !OKK Były prawdziwe konie, sanie, siarczysty mróz i sporo śniegu !YES !tut Na przyszłość nie należy częstować woźnicy nalewką w czasie kuligu..... !w00t 3
jaro_4setka Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Białystok w domu...W drodze powrotnej zajechalismy,do szpitala w Suwałkach, pan ortopeda miał sprawdzic co z kolanem Iwony,długo z Szymonem musielismy przekonywac pana doktora,żeby nie amputował jej nogi,w koncu udało sie... , a tak na poważnie jest ok,naderwane tylko wiązadła,troche poboli,ale na szczescie nic poważnego... Dzieki za fajna zabawe,Szymon dzieki za organizacje,i opieke medyczną... Fajni ludzie,fajne imprezy. !tut Do zobaczenia. 2
Gość Bartheez5 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wielkie graty dla Boochosa za ogarnięcie całego przdsięwzięcia Jak zwykle pogoda dopisała , toważystwo wyborowe
Klubowicze MAKI Opublikowano 29 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dzięki za udany KULIG !!! Krystynce powróciły wspomnienia z dziecięcych lat , jak to ona z Tatusiem i rodzeństwem dojeżdżali codziennie do szkoły takim zaprzęgiem . Szczególny SZACUN Bochosowi za ogarnięcie impry (polecamy się na przyszłość ) ,za miłą atmosferę w tak zacnym i miłym Towarzystwie .Do szybkiego spotkania MAKI I KRYSTYNKA 2
boochos Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wszystkim uczestnikom kuligu dziękuję za to, że zaszczyciliście nasze regiony swoją obecnością. Jednocześnie przepraszam za kilka niedociągnięc !placz - niestety, tak to jest gdy zaufa się na słowo- "będzie pan zadowolony..." , zamiast ustalic szczegóły na piśmie . Jednak dzięki Wam impreza udała się - i mam nadzieję, że wszyscy będziemy wspominac ją mile... JARO OPIEKUJ SIĘ IWONKĄ.... Do zobaczenia przy innych okazjach !scooter - szczegóły wkrótce. Zdjęcia zamieszczę pod koniec tygodnia P.S. Moplic - polary super - Dzięki!!! PZDRW - aga + boochos 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MAKI Opublikowano 29 Stycznia 2012 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Stycznia 2012 Tak jak obiecałem, wklejam zdjęcia z naszej imprezy. https://picasaweb.google.com/102448132191667418399/KuligBurgmania2012?authkey=Gv1sRgCK2ehKie5JvW0wE 4
Rekomendowane odpowiedzi