Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doktorek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dziękuję Boohosowi za organizację tego spotkania , a Barczom i Czarom za transport mnie na to spotkanie i z powrotem do domu !OKK 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wandalistka Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Stycznia 2012 mój avanturnik składał już w naszym imieniu podziękowania Moplikowi i Boochosowi, dodatkowo jeszcze chcę podziękować Eli "Bargaczowej" za tę cudną nalewkę wiśniową na saniach:) uratowała nam życie 5
Jurek_mwo Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Maki coś mi czerwono wyglada na zdjeciu obok fajki wodnej,czyżby tak zmarzł
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bargacz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dotarliśmy do domu dopiero dzisiaj i z przygodami. Wielkie dzięki dla Makiego za pomoc. Krótko mówiąc Kuga odmuwiła posłuszeństwa i musiała zostac w serwisie w Ełku do dzisiaj. Jaszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Imprezka super, dzięki Boochos za jej zorganizowanie. Na nartach też pojeździłem. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moplic Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam! Wszystkim WIELKIE DZIĘKUJĘ! Pozdrawiam 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roman Opublikowano 1 Lutego 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Lutego 2012 Fajnie było ,dzięki wszystkim za miło spędzony czas.Pozdrawiam i do następnej imprezki. 3
Gość Bartheez5 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 A Reputki się posypały , oby tak dalej
jaro_4setka Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 fajnie,fajnie,niech sie sypią dalej... !V 2
boochos Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Udało się znaleźć troche czasu, więc wrzucam fotki z kuligu 1. Najpierw Moplic rozdał wszystkim chętnym super fajne polarki z logo W-M 2. Zajęliśmy miejsca na sankach 3. Ja np. trafiłem w perwszym rzędzie z widokiem na... 4.Ale generalnie, jesli się człowiek rozejrzał to i inne widoki były 5.W pewnym momencie, przy ostrym drifcie, pierwsze sanki za mocno się przechyliły... 6.Na szczęście reszta szybko rzuciła się na pomoc... 7.W końcu dotarliśmy na ognisko 8.Gdy zapadł zmrok trzeba było ruszac do ciepłego pensjonatu 9. Tu biesiada 10.Tańce... 11. I takie tam... Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do obejrzenia reszty zdjęc - klik - KULIG 2012 2
boochos Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Nieeee...To ja dzięki, że jesteś na tych zdjęciach Jarku. Jak tam Iwonki kolano?
jaro_4setka Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Iwonka przez jakis czas korzystała z toalety przy otwartych drzwiach ,ale w czwartek zamkneła,udało sie zgjąć noge w kolanie wszystko idzie w dobrą strone...
Gość Bartheez5 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Ojjjjjjjj Szymonie trzeba było jescze uwiecznić nasze popisy D.J-skie
Jurek_mwo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale wam dobrze ) impra udana,a ja musze łosie,za ogon prowadzac
jaro_4setka Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 było trzeba do nas wpadac,na kuligu jeden łos był,jak widac na zdjeciach,ale czy mógłbys go prowadzać za ogon,to nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi