Mareczek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Też mnie zszokowało ogłoszenie Kucharza. Toć to nowy sprzęt jest. No ale Zacna to Zacna !OKK JA TEŻ CHCIAŁBYM ZACNĄ MARKĘ. SZUKAM I SZUKAM I ZNALEŹĆ NIE MOGĘ... Fajnie byłoby gdybyśmy wszyscy śmigali na Zacnych !scooter !scooter !scooter No i Kucharz sprzedał swojego Burgmana i kupuje coś co z Zacna ma nie wiele wspólnego może tylko że da się tym przemieszczać. 1. napisałem to w czyimś imieniu i swoim 2. Marku, mylisz się ,np. Burek, którego ostatnio sprzedałem był idealny, miał wymienione wszystko oprócz CVT, ale nie było takiej potrzeby. Nowemu właścicielowi obniżałem cenę o 1 000 zł za każdą ryskę. Nie znalazł Dostałem w związku z tym najwyższą cenę jaka była wówczas na aukcjach !YES (------------------------------) !w00t 3. a tak przy okazji: w okolicach lutego staję się właścicielem Zacnej marki !OKK Życzę Tobie żebyś nigdy więcej nie dosiadał Burgmana i kupił sobie ZACNĄ która będzie zawsze bezpiecznie dowoziła do celu. !scooter
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2012 A ja tam życzę wszystkim żeby nikomu nic się nie psuło w !scooter i żeby wszystkie maxi !scooter odpoczywały tak jak mój, przewożone po drogach w konfortowych warunkach . 1
krzys-68 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja tam życzę żeby wszyscy jeździli bezawaryjnie i na Pb i oleum mieli(co komu potrzeba bo nie znam się w temacie) Jakoś mnie te problemy omijały i omineły.B1250 pali tyle co "król" i oleju nie potrzebuje tak jak zacna Ideał? !piwko Do pelni szczescia brakuje mi wału Kardana ale ... "blisko coraz bliżej"
Bobas Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 I tak trzymać Panowie. Ja też życzę wszystkim zadowolenia ze sprzętów i żeby spalały jak najmniej oleju i paliwa
upiór Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 No dobra Panowie temat się udał !OKK . No i w końcu ten z nad Nogatu coś napisał . A ten gość z Gdańska czasem nie za dużo tego chorobowego oj oj , jaki pewny że niby nie laweta że taki bez awaryjny a na technicznym o tym czymś to aż huczy . Na palcach jednej ręki można policzyć posty odnośnie ZACNEJ . Jakby forum opierało się tylko na ZACNEJ marce , to jak nic nie było by o czym pisać . Może tylko o kwiatkach i wiośnie . A ten Gość z WAWY jaki cwaniak że niby jakieś konie czy coś , nic a nic nie łapię . A wiem !w00t , ma stajnię pod warsztatem i trzyma tam koniki co by w razie czego te coś pociągły a może przy pchały do domku , jak nie daj Boże zabraknie ech wszyscy wiemy czego . No a ten z pod Grudziądza jeszcze jakiś wał Mu się marzy . Krzyś dam Ci radę pierwszy lepszy tokarz i jakiś tam wałek ci zrobi !OK . W cale Wam się nie damy , ZACNA GÓRĄ !OKK :lol . A ja tam życzę wszystkim żeby nikomu nic się nie psuło w !scooter i żeby wszystkie maxi !scooter odpoczywały tak jak mój, przewożone po drogach w konfortowych warunkach . No fakt że to coś przejechało kawał drogi Grzesiu , ale tylko po to aby go utopić w Nogacie . Też mi wyczyn . P.S Jeszcze niech Arek tu zajrzy to Wam robaczki dołoży więcej !OK . Uwaga Uwaga . Mareczek nadchodzi do klawiatury !tut .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2012 No i co Upiorku Mareczek nic nie napisał nie dał się wciągnąć Mareczek
upiór Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 No i co Upiorku Mareczek nic nie napisał nie dał się wciągnąć Mareczek P.S Spoko spoko , smok może jeszcze śpi :) .
Arkadiusz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 No i co Upiorku Mareczek nic nie napisał nie dał się wciągnąć Nie dał się wciągnąć bo on nie wie jeszcze że Zacna czy wcześniej czy później zawita w tym jego klimatyzowanym garażu, może Wy nie wiecie ale ja wiem że on do zacnej szacunek czuje, cały czas. Bo Zacna to takie ustrojstwo jest że ściąga wielu idolów. :) W zacnej to widzi tylko jeden minus, że ma jedno światło !!! to znaczy, że ma jedno popsute. :lol:
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie dał się wciągnąć bo on nie wie jeszcze że Zacna czy wcześniej czy później zawita w tym jego klimatyzowanym garażu, może Wy nie wiecie ale ja wiem że on do zacnej szacunek czuje, cały czas. Bo Zacna to takie ustrojstwo jest że ściąga wielu idolów. W zacnej to widzi tylko jeden minus, że ma jedno światło !!! to znaczy, że ma jedno popsute. :lol: Może i drugi się znajdzie - popsuty kostrukcyjnie GAŹNIK !jump !w00t !vampire
Arkadiusz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Może i drugi się znajdzie - popsuty kostrukcyjnie GAŹNIK !jump !w00t !vampire Tak Grzesiu tu masz niestety rację w SW-T400 wadą konstrukcyjną gaźnika jest to że pali 3,5 do 4,5 litra na 100 km !winkiss
krzys-68 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Może i drugi się znajdzie - popsuty kostrukcyjnie GAŹNIK !jump !w00t !vampire no i ten ś...r... ale nad gustem sie nie dyskutuje
czaro69 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 W którym miejscu zamontowany jest ten gaźnik???Nie mogę go umiejscowić !zorro
krzys-68 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 W którym miejscu zamontowany jest ten gaźnik???Nie mogę go umiejscowić !zorro Dodatkowo jeszcze "wybrakowane modele" Wam sprzedali To by w sumie wyjaśniało i usprawiedliwiało wysokie spalanie.Wężykiem na asfalt ucieka
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2012 Pomijam fakt że SW dużo pali,że się nie psuje ,to o czym wy rozmawiacie na spotkaniach?My właściciele Królewskiej marki to przynajmiej mamy o czym pogadać,popisać czasami można sobie coś ponaprawiać ,a u was poprostu NUDA
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Stycznia 2012 Administrator Opublikowano 20 Stycznia 2012 Pomijam fakt że SW dużo pali, Chciałem stanowczo zaprotestować tej fałszywej tezie! Fakt, dużo to palą SW 600 przed 2005 rokiem. Później po korekcie map spalanie spadło. U mnie w SW 400 spalanie w mieście praktycznie zawsze takie samo: 4,3 do 4,5 l na setkę !YES Ps. Fajne dysputy tu macie w tym kuj- pom
dr.big Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Nie no, sam bym kupił jedynie właściwy model skuta, ale na razie nie mogę . Zacna górą !!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Stycznia 2012 Administrator Opublikowano 20 Stycznia 2012 Nie no, sam bym kupił jedynie właściwy model skuta, ale na razie nie mogę . Zacna górą !!! Najważniejsza jest wiedza, którą jak widzę posiadasz... reszta to już tylko sukcesywne dążenie do perfekcji
Baśka13 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam robaczki Honda to honda i wszystko na ten temat sama mam zamiar zmienić na takową, ale jak na razie, plany się zmieniły Burek musi zostać, bo i sprzedać ciężko takie coś Pozdrawiam
szamot Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jak Zacne zaczną robić w normalnych rozmiarach tak żebym się mieścił to kto wie, a tak to nie chce przeżywać tego samego co na An 400
Mareczek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 No i co Upiorku Mareczek nic nie napisał nie dał się wciągnąć Mareczek Po głębokim zastanowieniu i przeanalizowaniu zalet Hondy SW oraz zapewnieniach Kolegów jaki to świetny skuter. Postanowiłem sprzedać swoje dwa Burgmany 650 i kupić (bez zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki tylko choróbsko wylezie ze mnie ) !scooter >> Hondę SW http://moto.allegro.pl/honda-silver-400-sw-t400-nowy-model-i2059359602.html Kolega Kisiel nie będzie miał do mnie pretensji gdyż nie będę pisał w tematach Technicznych a tylko w Serdecznościach , Regionalnych, i ten o wszystkim i niczym czyli ( Off topic... czyli rozmowy na tematy nieskuterowe.)Honda jest !OKK Zapewnia Prezesa Zacnej Marki Upiura , Ojca Dyrektora jak i Kolegi Zagranicznego Dr.Big i całego rejonu Kujawsko-pomorstiego upewniła mnie że moja decyzja jest trafna jeżeli pozostali Koleżanki i Koledzy popieracie moja decyzję …….. kliknijcie na plusik(+) obok !winkiss !winkiss !winkiss >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 2
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Stycznia 2012 Administrator Opublikowano 20 Stycznia 2012 Postanowiłem sprzedać swoje dwa Burgmany 650 i kupić (bez zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki tylko choróbsko wylezie ze mnie ) !scooter >> Hondę SW http://moto.allegro.pl/honda-silver-400-sw-t400-nowy-model-i2059359602.html [...] Zapewnia Prezesa Zacnej Marki Upiura , Ojca Dyrektora jak i Kolegi Zagranicznego Dr.Big i całego rejonu Kujawsko-pomorstiego upewniła mnie że moja decyzja jest trafna jeżeli pozostali Koleżanki i Koledzy popieracie moja decyzję …….. kliknijcie na plusik(+) obok Cóż za nieudolna próba wyłudzenia "reputkuf" !pomidor Jeśli interesujesz się takimi złomami jak w linku (nie mającymi nic wspólnego z określeniem "ZACNA") to za taki "ruch" ode mnie możesz dostać tylko MINUS reputka Ps. A tak w ogóle to ZACNA rulezzzz i basta! 1
Mareczek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jeśli interesujesz się takimi złomami jak w linku (nie mającymi nic wspólnego z określeniem "ZACNA") to za taki "ruch" ode mnie możesz dostać tylko MINUS reputka Ps. A tak w ogóle to ZACNA rulezzzz i basta! A tak ładnie wygląda mały przebieg i nie stara a ceny ostatecznej nie znamy . Kilku części brakuje? To można dokupić ? . Jaki sprzęt sprzedawalny jest obecnie w Polsce ? Każdy ma inny punkt widzenia na to samo. Cóż za nieudolna próba wyłudzenia "reputkuf" !pomidor to za taki "ruch" ode mnie możesz dostać tylko MINUS reputka [/u][/center][/font] Jest to pomówienie.
Arkadiusz Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jest to pomówienie. ODDALAM, niezasadne stwierdzenie !winkiss
Klubowicze robson Opublikowano 20 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mariusz - ode mnie + za popieranie słusznych sprzętów oraz idei !YES . Mareczek nie jest jeszcze w pełni sił po przebytej chorobie, i dlatego wypisuje takie rzeczy !winkiss . Chyba nie wierzycie, że zamieni swoje B650 na Zacną, ja już go trochę znam .
Sympatycy siemik Opublikowano 20 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2012 Fajnie że można się nawet dobrze bawić pisząc i czytając nasze posty. Honda czy "KRÓL" to nic w porównaniu z naszą przyjaźnią. ps. Nie bierzcie wszystkiego dosłownie co piszemy. !TAZ !TAZ !TAZ
Rekomendowane odpowiedzi