michu Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Moje łocy zielone, moje łocy ........hej sorki troche mnie z rana szarpie Witek tak jak sobie życzyłeś wlaśnie posłuchalem sobie do końca hej Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Michu nie martw się. O tej porze to szarpie każdego . Wolał bym siedzieć w chałupie niż latać po zimnym. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Michu nie martw się. O tej porze to szarpie każdego . Wolał bym siedzieć w chałupie niż latać po zimnym. Filip do pracy a nie jakieś tam szarpanie . Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Filip do pracy a nie jakieś tam szarpanie . Aj tam, aj tam od razu do pracy. W taki piątek jak dziś, mimo, że nie jestem przesądny to nawet Aprilki z garażu nie wyciągałem. Po co się miała bidusia ubrudzić. Pojechałem do roboty komunikacją ;udową, znowu. Ale teraz patrzę w niebo a tu piękne słoneczko świeci. Trzeba być silnym. Tego i Wam Koledzy i Koleżanki życzę. A właśnie. Widzę, że Baśka z nowym rokiem wizerunek zmienia. Stroi się nam dziewczyna To i pewnie do Żywca pojadzie !scooter . Ale silna grupa będzie. Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam w samo południe a Was co tak od rana naszło U mnie z rańca prądu nie było przez te wichury, normalnie masakra! człowiek o 5 wstaje a tu dookoła ciemno jak w d...e Ale daliśmy radę teraz pół godzinki dla słoninki i dalej do pracy A Wojtuś Do Żywca niestety nie ma szans Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 W związku z opr....od tego co dzwonił !guns odzywam się w Nowym 2012 Roku Życzę Wam wszystkim wszystkiego naj.... aha odnośnie spotkania niedzielnego jak zwykle nie mam czym jechać - brak auta to jak by ktoś chciał mnie zabrać jako pasażera to ja bardzo chętnie Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Oo Kaśka nam się obudziła ze snu zimowego witaj Kasiu wszystkiego dobrego tobie również. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 aha odnośnie spotkania niedzielnego jak zwykle nie mam czym jechać - brak auta to jak by ktoś chciał mnie zabrać jako pasażera to ja bardzo chętnie Jak się ogarnę z remontu domu i dojedziesz do DG to dalej(bliżej Bdg) podrzucimy Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Filip do pracy a nie jakieś tam szarpanie . Nie o szarpanie chodzi, ale o te fioletowe włosy, to mnie niepokoi, zresztą moją ciężarną żonę też :) Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nie o szarpanie chodzi, ale o te fioletowe włosy, to mnie niepokoi, zresztą moją ciężarną żonę też :) Aj tam, aj tam takie mam włosy na jakie zasłużyłem Mam nawet stylistę (Jack Daniels) od takich spraw. A ciężarne to lepiej niech nie patrzą na takie brzydactwo przed rozwiązaniem dla ogólnej spokojności. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mam nawet stylistę (Jack Daniels) od takich spraw. I tak trzymaj Filip !OKK Przecież wiesz że to był żart, ale Ci powiem że co widzę Twój awatar to mi się robi weselej. !winkiss Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja siwieję z wiekiem, a Filip robi się fioletowy. Tak mają niektóre modele. Ja mam, np. fioletowy nos po 3 dniach !piwko Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Arek Gość się nie zalogował co teraz z Nim robimy . Dajemy mu odrazu czerwoną kartę co ? :) . P.s Cały czas mam Go na oku . A to dla tych z nad moża niech Mu tam nerwa troszkę poszarpie . . Upiorek czy Ty mowisz o mnie??? !placz1 Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Upiorek czy Ty mowisz o mnie??? !placz1 Jak powiada gość z pod Chojnic , niech nie gada i nie posłucha , :) . Dodam tylko że co nie którzy jadą tam za jakiś czasz !placz1 !placz1 . Na 100 % jest tam teraz tak cudownie że szkoda gadać , ale w garażu to chyba byśmy nie dali rady !pomidor . Uwaga zaraz Michu wypali co ? my nie damy rady , jak nie jak tak !OKK . Pojechać tak Do Jolki i Józka całą paczką o tym czasie i (np) zrobić taki góralski kulig , ech ale by była pamiątka . Dodam tylko że w nocy zakopianka była zablokowana a raczej jechało się do Zakopanego cztery godziny , a o koło południa jakąś godzinę !NOT . P.S Przeca Panocku na tych maszynach to wy i no myk i będzieta w Krakowie . Jak nie jak tak przecież to ZACNA marka , ale tylko latem , bo szkoda by było zrobić Niuni kuku , jak powiada Kaśka . Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jak powiada gość z pod Chojnic , niech nie gada i nie posłucha , :) . Dodam tylko że co nie którzy jadą tam za jakiś czasz !placz1 !placz1 . Na 100 % jest tam teraz tak cudownie że szkoda gadać , ale w garażu to chyba byśmy nie dali rady !pomidor . Uwaga zaraz Michu wypali co ? my nie damy rady , jak nie jak tak !OKK . Pojechać tak Do Jolki i Józka całą paczką o tym czasie i (np) zrobić taki góralski kulig , ech ale by była pamiątka . Dodam tylko że w nocy zakopianka była zablokowana a raczej jechało się do Zakopanego cztery godziny , a o koło południa jakąś godzinę !NOT . P.S Przeca Panocku na tych maszynach to wy i no myk i będzieta w Krakowie . Jak nie jak tak przecież to ZACNA marka , ale tylko latem , bo szkoda by było zrobić Niuni kuku , jak powiada Kaśka . Nie gadam tylko czytam i słucham patrząc.... Plan moj urlopowy jest tak skonstruowany przeze mnie ,że mam nadzieję pojechać. Druga sprawa będzie to zależało od tego jak się potoczą moje sprawy finansowe i czy znajdę lepszą pracę i oczywiście z lepszą kasą. Na razie już taką mam na oku. Ktoś tam mówił,że jak zmieniać to na lepszy model ja to zrobiłem w tamtym roku teraz trzeba to kontynuować w tym czyli z pracą. Nawet w zimie liczy się przygoda.... Jak to powiada kumpel michu.... Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ktoś tam mówił,że jak zmieniać to na lepszy model ja to zrobiłem w tamtym roku Przepraszam to co kolega kupił? No bo ja, to tak zrobiłem w tamtym roku !!! :) (zamieniłem na lepszy model) !winkiss Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Przepraszam to co kolega kupił? No bo ja, to tak zrobiłem w tamtym roku !!! :) (zamieniłem na lepszy model) !winkiss Ty zmieniłeś i ja zmieniłem. Bardziej fajniejszy jak dla mnie Biały Perł Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ty zmieniłeś i ja zmieniłem. Bardziej fajniejszy jak dla mnie Biały Perł To teraz wiemy dlaczego tak wieczorkiem wracałeś . P.S Śmigał pięć godzin z czego trzy śmigał na myjni . Perła e tam !yawn . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Siemka Jestem prawie cały czas obecny tylko jakoś nie mam natchnienia do pisania - sorki Pracuje jednak nad sobą. Teraz z innej beczki. Auto mam siedmioosobowe, cztery miejsca mamy wolne, trumna na dachu do bagazy bedzie zamontowana i w piątek jade do jolki w czarnej gorze. Sniegu jest mnostwo i jeszcze pada, tak bynajmniej mowila jola wiec kulig morowany ze bedzie za traktorem. Moze ktos sie skusi choc na kilka dni. Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 To teraz wiemy dlaczego tak wieczorkiem wracałeś :) . P.S Śmigał pięć godzin z czego trzy śmigał na myjni . Perła e tam !yawn . A ja byłem pijany,że nie pamiętam tego?? Wieczorem wracać to tak strach tymbardziej samemu.... Siemik i Ty teraz mi o takiej rzeczy mowisz??Ze jedziesz do Jolki?? Upiorek bedzie zdenerwowany a ja podrażniony.... Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Krzyś nie denerwuj się. Pomyśl sobie że po powrocie wrzucę jakieś fotki z ośnierzonych góreczek. Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Krzyś nie denerwuj się. Pomyśl sobie że po powrocie wrzucę jakieś fotki z ośnierzonych góreczek. Fotki tylko daja urok, a widoki daja klimat i bycie tam.... No coż ja charuje Ty odpoczywasz i gdzie tutaj ta sprawiedliwość?? !sciana Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 14 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Siemik - kurna jak możesz robić to kolegom !placz1 , ani Cię widu ani słychu, a tu nagle jedziesz do Czarnej Góry . Chciałbym bardzo, ale niestety jak to mówią "kto nie ma miedzi to w domu na d***e siedzi . Pozdrów goroli od nas !kiss . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Spoko spoko , utopiliśmy tego na K to i te auto damy radę . Grześ Ty wiesz że ja bym chciał ale . No i na tym zakończmy . W każdym razie miłego urlopu i dużo ,dużo zjazdów . Myślę że będę wyrazicielem , nas wszystkich . Moc serdecznych pozdrowień dla . Jolki Józka Eweliny Gabrysi Małego Bąbla !YES . No i rzecz jasna dla rodziców Jolki !OKK . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Siemka Jestem prawie cały czas obecny tylko jakoś nie mam natchnienia do pisania - sorki Pracuje jednak nad sobą. Teraz z innej beczki. Auto mam siedmioosobowe, cztery miejsca mamy wolne, trumna na dachu do bagazy bedzie zamontowana i w piątek jade do jolki w czarnej gorze. Sniegu jest mnostwo i jeszcze pada, tak bynajmniej mowila jola wiec kulig morowany ze bedzie za traktorem. Moze ktos sie skusi choc na kilka dni. No co ty nam robisz.... !sciana !placz1 P.S Siemik nie zapomnij uściskac od nas Jolki no i oczywiście Babci !OKK A ha byłem u Tomasa na spacerku po parku kulturalnie ..... a to dowód Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi