upiór Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zaraz zaraz że niby Michał z dwiema Paniami . Nic a nic nie łapię . P.S Pisać mi tu szybko co i jak ? . !vampire .
Bobas Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Basiu, to przykre, że padła Twoja psinka. Kup nową ,a ona uleczy rany. Tak zrobiło moich dwóch znajomych i zadziałało. Też mnie zszokowało ogłoszenie Kucharza. Toć to nowy sprzęt jest. No ale Zacna to Zacna !OKK Michu to tylko na spokojnego wygląda, a dwie dziewuchy dla niego to pikuś- PAN PIKUŚ JA TEŻ CHCIAŁBYM ZACNĄ MARKĘ. SZUKAM I SZUKAM I ZNALEŹĆ NIE MOGĘ... Fajnie byłoby gdybyśmy wszyscy śmigali na Zacnych !scooter !scooter !scooter
upiór Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Basiu, to przykre, że padła Twoja psinka. Kup nową ,a ona uleczy rany. Tak zrobiło moich dwóch znajomych i zadziałało. Też mnie zszokowało ogłoszenie Kucharza. Toć to nowy sprzęt jest. No ale Zacna to Zacna !OKK Michu to tylko na spokojnego wygląda, a dwie dziewuchy dla niego to pikuś- PAN PIKUŚ JA TEŻ CHCIAŁBYM ZACNĄ MARKĘ. SZUKAM I SZUKAM I ZNALEŹĆ NIE MOGĘ... Fajnie byłoby gdybyśmy wszyscy śmigali na Zacnych !scooter !scooter !scooter Będę przed Michałem . 1) Jasna sprawa !scooter . 2) Niech nie gada niech szuka . 3) ZACNA to ZACNA . 4) Do PKO po kasę i wio . P.S Michale musowo zająć się tym Gościem Arek jesteś czujny i zwarty !OK .
Arkadiusz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Arek jesteś czujny i zwarty !OK . A przepraszam o co kaman?
krzysurban Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Więc tylko ja zostanę z jednym Burkiem?? I szamot?? Mareczek?? Siemik?? Ej co jest chłopaki?? Wolicie lać benzynę niż olej?? Benzyna będzie zaraz 6 złotych kosztować Wymiękacie Panowie....
michu Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 No Bobasku Normalnie niech Cię usciskam... Ale musowo Ci srebrnej poszukac !scooter ,co byś się nie wyróżniał !scooter P.S. Arek ja rozumiem ,że Cię zatkało Bobasek musowo wskakuje na ZACNĄ !OKK
upiór Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 No Bobasku Normalnie niech Cię usciskam... Ale musowo Ci srebrnej poszukac !scooter ,co byś się nie wyróżniał !scooter P.S. Arek ja rozumiem ,że Cię zatkało Bobasek musowo wskakuje na ZACNĄ !OKK Tak tak Michale przyjdzie na Nich czas . Jeden już w Nogacie utopił . Tomek jest wielki z nim będzie gorzej . Ten podrabiany z Gdańska wytrzyma w stresie do wiosny czy nie ? . . No i jeszcze Mareczek ten Gość to nie odpuści , ale czas pokaże :lol: .
krzysurban Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ten podrabiany z Gdańska wytrzyma w stresie do wiosny czy nie ? . :lol: . No i jeszcze Mareczek ten Gość to nie odpuści , ale czas pokaże . No proszę Upiorka, teraz jak się z Wami będę kulał to wtedy będę się tak wyróżniał,że Zacne będą stały na boku... Ot i przyszłościowe myślenie...
michu Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja Wam mówię -NIe walczcie z przeznaczeniem Tak i tak zostanie tylko co?....ZACNA !V A Tomka jakoś wciśniemy !scooter
upiór Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja Wam mówię -NIe walczcie z przeznaczeniem Tak i tak zostanie tylko co?....ZACNA !V A Tomka jakoś wciśniemy !scooter !w00t !tut !OKK Nie mam nic do dodania . Pozostaje tylko !piwko .
Klubowicze robson Opublikowano 16 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2012 Więc tylko ja zostanę z jednym Burkiem?? I szamot?? Mareczek?? Siemik?? Ej co jest chłopaki?? Wolicie lać benzynę niż olej?? Benzyna będzie zaraz 6 złotych kosztować Wymiękacie Panowie.... A ja napiszę tak: jeśli paliwo podskoczy jak straszą do 7-8zł, to kupuje wtedy troszku inną Zacną, mało pali i taniutka w utrzymaniu : http://aukcjewp.wp.pl/rower-z-silnikiem-spalinowym-honda-silnik-rowerowy-i2061011615.html
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2012 Robercik już Cię widze na drodze nr 1 na tej zacnej
upiór Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 A ja napiszę tak: jeśli paliwo podskoczy jak straszą do 7-8zł, to kupuje wtedy troszku inną Zacną, mało pali i taniutka w utrzymaniu : http://aukcjewp.wp.pl/rower-z-silnikiem-spalinowym-honda-silnik-rowerowy-i2061011615.html P.S Oczadział . Robert dzwoń do mnie w razie potrzeby , bo jak widać ta praca bardzo Kolegę stresuje . A ten Gość od białego tego coś , chłopaku wole płacić niż na lawetach świat doganiać . Jeszcze jakieś pytanie w tym temacie ? . A od nośnie tego stania na boku to fakt , będzie kolega stał , co by ZACNE w szpalerze śmignęły o i le je ktoś zdąży za uwarzyć , no i tyle co mam na dziś do powiedzenia . Dobranoc :lol: .
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2012 HI.HI.HI. Stać w garażu i podziwiać to jest powód do dumy wielki. !sciana Jechać na lawecie to może tylko KRÓL. Jak bywało w dawnych czasach że Króli się na rękach nosiło, teraz po autostradach trzeba niestety w przepięknych powozach napędzanych końmi Francuskimi z karocą nowej generacji przemierzać połacie świata, podziwiając w tym czasie europejskie widoki i nie zważając na zużywanie etylinki jak to często bywa u przepięknych garażowanych " zacnych". Kto może być dostojnie wożony przez pół europy? KRÓL Nic dodać ani ująć. Hi.HI.HI. 2
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2012 HI.HI.HI. Stać w garażu i podziwiać to jest powód do dumy wielki. Jechać na lawecie to może tylko KRÓL. Jak bywało w dawnych czasach że Króli się na rękach nosiło, teraz po autostradach trzeba niestety w przepięknych powozach napędzanych końmi Francuskimi z karocą nowej generacji przemierzać połacie świata, podziwiając w tym czasie europejskie widoki i nie zważając na zużywanie etylinki jak to często bywa u przepięknych garażowanych " zacnych". Kto może być dostojnie wożony przez pół europy? KRÓL Nic dodać ani ująć. Hi.HI.HI. Popieram cię Siemiczku w całej rozciągłości,ja dla swojego Króla też przygotowałem karetę na nowy sezon a i konie do powozu też się znajdą w mojej stajni
Tomekgdz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Panowie toć to istne szaleństwo, co piszecie !sciana wiadomo !scooter Zacna........... i długo nic !OKK Ale ludzie mają różne gusta jedni śmigają na sprzętach !YES drudzy worzą je na lawetach !tut Widziałem zdjęcia !tut
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2012 No poprostu się posikałem
pawelneos Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 A mój NEXUS chociaz w rankingach doły zamiata czasem na lawecie też sie przejedzie ale za to znacznie mniej pali jak KRÓL I ZACNA !OKK
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Paweł to że mniej pali to nie oznacza że mniej spali od Króla podziwiającego przepiękne widoki z karocy, która go wozi po europie. Mam jeszcze ciekawostkę na temat prześladowczych teorii spiskowych w stosunku do zużycia energi w postaci etyliny o różnychj oktanach w pojazdach t.z. " Zacnymi " TO NIE SĄ TEORIE SPISKOWE to jest prawda. Zuzycie energi jest tak potężnie wielkie żę nawet Prezesi przesiadają się na inne środki lokomocji aby zaoszczedzić na kwiatka dla swojej ukochanej połowicy. A oto dowód na potwierdzenie tych teorii.
Arkadiusz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Wszystkie skutery nasz piękne są !OKK, ale powiem Wam że natknąłem się na fajną dyskusję na forum łódzkim na temat B 650, dyskusja nie jest stara bo z tamtego roku choć to nie tak dawno. PROSZĘ Najbardziej mi się podoba "Dwukołowiec z automatem" Hi hi zwróćcie uwagę że nasze tematy też czytają :)
szamot Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 A mój NEXUS chociaz w rankingach doły zamiata czasem na lawecie też sie przejedzie ale za to znacznie mniej pali jak KRÓL I ZACNA Mniej pali bo więcej kilometrów może robi na lawecie zresztą jak każda marka ma prawo sie popsuć, to znaczy że jeżdżą,jak by nie wyjeżdżały z garaży to by laweciarze poszli z torbami a tak oni nam my im Ale mają pojęcie, oj nie jeden by sie zdziwił jak by sie przejechał
Bobas Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wszystkie skutery nasz piękne są !OKK, ale powiem Wam że natknąłem się na fajną dyskusję na forum łódzkim na temat B 650, dyskusja nie jest stara bo z tamtego roku choć to nie tak dawno. PROSZĘ Najbardziej mi się podoba "Dwukołowiec z automatem" Hi hi zwróćcie uwagę że nasze tematy też czytają :lol: Dwukołowiec z automatem maszynowym ? No i ciekawa jest ta bezawaryjność Przecież większość posiadaczy Burków rezygnuje z nich z powodu właśnie technicznej nieprzewidywalności
Mareczek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Przecież większość posiadaczy Burków rezygnuje z nich z powodu właśnie technicznej nieprzewidywalności Napisałeś to w czyimś imieniu czy w swoim? Bo ja nie mam takiej wiedzy i jest to dla mnie nowość. Z tego co mi wiadomo nigdy nie kupiłeś i miałeś skutera !scooter w idealnym stanie technicznym może się mylę ale mam taką wiedzę.
Bobas Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Napisałeś to w czyimś imieniu czy w swoim? Bo ja nie mam takiej wiedzy i jest to dla mnie nowość. Z tego co mi wiadomo nigdy nie kupiłeś i miałeś skutera !scooter w idealnym stanie technicznym może się mylę ale mam taką wiedzę. [/quote 1. napisałem to w czyimś imieniu i swoim 2. Marku, mylisz się ,np. Burek, którego ostatnio sprzedałem był idealny, miał wymienione wszystko oprócz CVT, ale nie było takiej potrzeby. Nowemu właścicielowi obniżałem cenę o 1 000 zł za każdą ryskę. Nie znalazł Dostałem w związku z tym najwyższą cenę jaka była wówczas na aukcjach !YES 3. a tak przy okazji: w okolicach lutego staję się właścicielem Zacnej marki !OKK
Rekomendowane odpowiedzi