Mareczek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 PS. Koledzy nie obraźcie się, ale ja już się zasadziłem i czekam na przelatujący i lądujący w Rębiechowie samolot. Wystrzelę z procy woreczek ze znaczkami i z lotniska ktoś już je odbierze ... Wiemy ,wiemy tylko żebyś „wilka nie złapał” w oczekiwaniu na samolot. <<<<<<
Klubowicze robson Opublikowano 10 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2012 Za anonim nie długo będzie będę za tym głosował nie wypada, nie wypada naprawdę Ty najdłużej śmigający wiesz o co chodzi !winkiss A to tylko dlatego, że w LO miałem ksywę Gall Anonim .
krzys-68 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Bigu... tyle razy jeździsz w środku nocy po ringu to może faktycznie wszedłbyś w ten układ !w00t ... Daj się lubić! !OKK Ps. Mareczek... plan sytuacyjny rewela !OK Plan jest niedokladny.Daf zawsze jedzie przez Frankfurt i Poznań BTW Myslalem że pinow będzie tyle że "trzeba" taki duży transport !sciana a tu wychodzi że kolejka będzie "po ocet" !zorro
michu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 siemanko Troszku z innej beczki Włodek -teraz dla ciebie w lutym 2008 jaka fajna pogoda byla 1
Jolka Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 siemanko Troszku z innej beczki Włodek -teraz dla ciebie w lutym 2008 jaka fajna pogoda byla Naprawde było fajnie !OKK !scooter i nawet grill nam sie udał na działce,pamietacie !OKK
Arkadiusz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mowa o tym, o tamtym, a ja się pytam, gdzie jest SIEMIK !!! !w00t Chyba trzeba będzie wszcząć poszukiwania ?
michu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Myślę ,że jak się nie odezwie za 48 godzin , zaczynamy akcję poszukiwawczą
upiór Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja wiem szuka !scooter w Nogacie . Bo wiosna idzie .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jolka pamiętamy. A co do ściemika to nam chłopinę wetło na dobre nawed na skypie go ni widu ni słychu
upiór Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 E tam Sylwia Go zastępuje !OKK :angry: . Chłopina zapracowany .
krzys-68 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jolka pamiętamy. A co do ściemika to nam chłopinę wetło na dobre nawed na skypie go ni widu ni słychu "dlugi weekend " sie skończył jeszcze
Klubowicze robson Opublikowano 11 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mowa o tym, o tamtym, a ja się pytam, gdzie jest SIEMIK !!! !w00t Chyba trzeba będzie wszcząć poszukiwania ? Uwaga - śledczy znowu w akcji , najpierw szukali mnie a teraz Siemiczkowi nie dadzą spokoju .
Arkadiusz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Uwaga - śledczy znowu w akcji , najpierw szukali mnie a teraz Siemiczkowi nie dadzą spokoju . Popatrz, jakiej on spokojności potrzebuje no, Ty się módl by się jasnowidzów nie zatrudniło, Oni wiedzą nawet kiedy, ty tego no ...... Nikt nie mówił, że będzie lekko, no chyba że kolega schodzi do klasy !wchair to niech się nie wstydzi, niech mówi.
michu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 No normalnie Siemik zamknął się w sobie . Kto kolwiek widział , kto kolwiek wie
LWfilip Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witajcie Jak to miło tak śmignąć z rana !scooter i popatrzeć na tych biednych ludzi na przystankach. A tu sobie panisko jedzie, sam i nie musi na autobus czekać. Bezcenne !OKK .
upiór Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 No normalnie Siemik zamknął się w sobie . Kto kolwiek widział , kto kolwiek wie Spoko dzwoniłem nad Nogat kolega cały i zdrowy !OK . Tylko w koszta popadł by tego Króla odzyskać . Wspomniał że myśli Jego są skierowane w dobrym tego znaczeniu !scooter , może Zacna się pojawi !OKK .
szamot Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tego co palił różowe słonie to tez ostatnio nie widać
Klubowicze robson Opublikowano 12 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2012 Popatrz, jakiej on spokojności potrzebuje no, Ty się módl by się jasnowidzów nie zatrudniło, Oni wiedzą nawet kiedy, ty tego no ...... :) Nikt nie mówił, że będzie lekko, no chyba że kolega schodzi do klasy !wchair to niech się nie wstydzi, niech mówi. Arek - skąd wiesz, że ja już przymierzam się do emerytury !wchair ?
michu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Arek - skąd wiesz, że ja już przymierzam się do emerytury !wchair ? Robert do 67 dużo Ci nie zostało :)
Arkadiusz Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Arek - skąd wiesz, że ja już przymierzam się do emerytury !wchair ? Jak to skąd ? Upiorek mi powiedział :)
Bobas Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tego co palił różowe słonie to tez ostatnio nie widać Ja chłopaki nie zginę. Mam chwilowo paskudny zap.... w pracy. Niebawem się otrząsnę i wracam do świata żywych !YES
michu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 No właśnie Krzysiu bo mamy pare zaległych fajek do wypalenia !YES !OKK
upiór Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 No właśnie Krzysiu bo mamy pare zaległych fajek do wypalenia !YES !OKK Oj oj Pani Marysia jest zabroniona . P.S Kto pije i pali ten nie ma r....i . Bobasek myślę że Ty to powinieneś paliś jakieś kosmiczne fajany , może te piszczele Ci z maleją i wkońcu ZACNA będzie cacy !OK .
Klubowicze robson Opublikowano 12 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tego co palił różowe słonie to tez ostatnio nie widać Chłopaki, a dacie pojarać .
upiór Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Arek Gość się nie zalogował co teraz z Nim robimy . Dajemy mu odrazu czerwoną kartę co ? . P.s Cały czas mam Go na oku . A to dla tych z nad moża niech Mu tam nerwa troszkę poszarpie . .
Rekomendowane odpowiedzi