Skocz do zawartości
Forum Burgmania

STYCZEŃ

upiór

Rekomendowane odpowiedzi

A ha byłem u Tomasa na spacerku po parku kulturalnie .....

a to dowód :lol:

No fajnie, fajnie, śnieg jest, las jest w reklamówce też coś jest, a gdzie k----wa sanki ? :lol: :lol: :lol:

Siemik, pozdrów od nas całe góry i wszystkich górali.

Jak będziesz kielicha przechylał to zrób kilka potokowiankowych zdjęć i wklej na Forum.

Ten to ma dobrze !!!!

A wy co se na spacerki łazita :lol:

Ja też dziś pół dnia przesiedziałem w lesie.

Mój psiak ma już taką siłę, że sanki z dwóką dzieciaków ciągnie z prędkością skuterka 50- tki :lol:

Ty Grześ Ty to potrafisz forum obudzić !placz1 :lol: :lol: .

http://www.youtube.com/watch?v=5jvFmiZDUaQ&feature=results_main&playnext=1&list=PLF7F68098B9E6C251

A ten podrabiany Gdańszczanin , to będzie na 100 % zadowolony :lol: .

To ekstra dla Niego !OK .

No tak jedni spacerki a ja biedak muszę te g..o robić nawet w niedzielę :( .

Szanowne Grono ZACNYCH ,może nie wszyscy widzieli że nasza Patelnia sprzedaje ten swój skarb :lol: . Tak więc każdy musi dojść do tego sam w swoim czasie , że liczy się tylko jedna marka !OK . Nawet Ojciec Dyrektor nie omieszkał wspomnieć o tym w temacie nad nowym !scooter marki BMW . Poczekajmy a zobaczymy jeszcze co za kwiatki jeszcze z tym BMW wyjdą na jaw i ujrzą światło dzienne . Nie to że mi się nie podoba , bo wygląd i stylistyka jest ładna .

Pozdrawiam serdecznie !vampire .

No co ty nam robisz.... !sciana !placz1

P.S Siemik nie zapomnij uściskac od nas Jolki no i oczywiście Babci !OKK

DSC_0020.JPG

Wczoraj wieczorem tez byliście grzeczni :lol: tyle że "nie uprzedzili wczesniej..." !sciana a potem plany trudno zmienić !winkiss

No pieknie :lol: Ledwo się nowy Kolega pojawił a już napadł go !vampire i swoją jedynie słuszną agitacje rozpoczął. przywitanie i agitacja No ludzie, tak nie można :lol: :lol: :lol: Swoją drogą to szybki był jak !wchair i bezbłędnie bydgoszczaka wyczaił !w00t . Jak zakończy sie ta historia??

No pieknie :( Ledwo się nowy Kolega pojawił a już napadł go !vampire i swoją jedynie słuszną agitacje rozpoczął. przywitanie i agitacja No ludzie, tak nie można :) :) :) Swoją drogą to szybki był jak !wchair i bezbłędnie bydgoszczaka wyczaił !w00t . Jak zakończy sie ta historia??

Oj oj :lol: Filip Kolega z Bydzi jest tu jakiś czas tylko teraz się pojawił oficjalnie Włodek co prawda jest z nim w kontakcie ,a Ty mi tu takie rzeczy , oj oj uważaj raz już w Szczecinie przegrałeś jak zadarłeś z !vampire :lol: :lol: .

P.S

Filip przyjdzie czas to i Ty zobaczysz co znaczy ZACNA marka oj oj .

Zobacz mamy już połowę styczna :lol: , a tak nie dawno był sylwester .

Myślę że dałeś sobie na luzik ze śmiganiem na tym czymś :lol .

Pozdro Filip i trzymaj się .

Myślę że dałeś sobie na luzik ze śmiganiem na tym czymś :lol .

Chyba nie przestał bo kolor uwłosienia się nie zmienia :lol: :lol: :lol:

Kupi Zacną to i wróci wszystko do normy !!!

Zobacz Filip jak będziesz jeździł Królem to grożą złote włosy

24062011506.jpg

Chyba nie przestał bo kolor uwłosienia się nie zmienia :lol: :lol: :lol:

Kupi Zacną to i wróci wszystko do normy !!!

Tak Arku to prawda Raz uświadamiałem tego od garów :lol::( .

A teraz sprzedaje te Cacko !OKK .

Zobacz jak to człowiek musi się zrazić aby wskoczyć na dobre tory w temacie tylko jednej słusznej marki .

A tyle mu do główki wkładałem w Warce .

Co prawda nawet śledziami Nas próbował przekupić i to o północy :) :) , że niby mu się śni ten !scooter , a tu Proszę .

Jeszcze ten podrabiany z Gdańska błądzi ale i na Niego przyjdzie czas :) .

P.S

Łukasz jak będziesz czytał to powiem Ci Kolego że jestem z Ciebie bardzo dumny !OKK .

A Upiórek chce widzę mi pograć troszkę na nerwach... !placz1

Jakoś przeżyję.... Siemik będzie miał zajęcie na samym początku, niech weźmie łopatę,żeby mogł tam wjechać na posesje...

Pozdrów górali a w szczególności góralki.... Porwij jakąś, sam się chwaliłeś,że masz miejsce w aucie.

Pozdrów górali a w szczególności góralki.... Porwij jakąś,

O i cały nasz Krzysiu, tak trzymaj chłopaku, za to Cię lubię !winkiss

Ps. Siemiczek oczywiście pozdrów Jolkę ode mnie, ona mnie na pewno pamięta, tylko jej przypomnij, ten co był wypity a trzeźwo gadał, ona będzie wiedziała o kogo chodzi. :lol: :lol: :lol:

A Upiórek chce widzę mi pograć troszkę na nerwach... !placz1

Jakoś przeżyję.... Siemik będzie miał zajęcie na samym początku, niech weźmie łopatę,żeby mogł tam wjechać na posesje...

Pozdrów górali a w szczególności góralki.... Porwij jakąś, sam się chwaliłeś,że masz miejsce w aucie.

Nic z tego Kolega Grześ to nie jakiś tak DHL :lol: :lol: .

Nic z tego Kolega Grześ to nie jakiś tak DHL :lol::P .

DHL czy nie DHL, ale niech weźmie z posagiem, wtedy będzie dobra miejscówka,a za przesyłkę zapłacę w talarach .... a jak garaż się znajdzie też będzie dobrze, bo skuter musi gdzieś parkować...

DHL czy nie DHL, ale niech weźmie z posagiem, wtedy będzie dobra miejscówka,a za przesyłkę zapłacę w talarach .... a jak garaż się znajdzie też będzie dobrze, bo skuter musi gdzieś parkować...

No proszę jak jak to Koledze garaż przypadł do gustu .

Następnym razem jak będziemy mieli gościć u Jolki a Józka którego jak zwykle nie będzie ta ja jako Prezes ZACNEJ będę kombinował dzierżawę tego garażu :lol: .

Dom nie bo on taki malutki to nie dla nas , liczy się tylko Garaż .

p.s

Myślę że Szanowne Grono poprze mnie w tym temacie , oczywiście Garażu :P:lol::P .

Panie Upior,

Ty chyba chcesz żebym ja tą białą damę odwiedził w Golubiu i przywiózł ja do Ciebie,żeby postraszyła trochę i żeby już nie było denerwowania kolegów....

Szybciej ja dojadę do Ciebie niż Ty do swojego wojskowego miasta. !vampire

A Upiórek chce widzę mi pograć troszkę na nerwach... crybaby.gif

On tą złośliwość wyssał razem z paliwem z Zacnej marki thumbup.gif mnie też namawiał na zmianę ale niestety nie produkują ich w normalnych wymiarach scooter.gif tylko mini :P

No co ty nam robisz.... wallbash.gifcrybaby.gif

P.S Siemik nie zapomnij uściskac od nas Jolki no i oczywiście Babci thumbup.gif

DSC_0020.JPG

Ja już słyszałem jacy wy grzeczni byliście ,taki jeden to przez telefon to chciał z dwiema naraz gadać bo mu było mało cheers.gif

Się Koledzy rozgadali :lol: to i dobrze bo życie wraca jak się to czyta. A co do śmigania to faktycznie trochę przyhamowałem bo trochę tego białego g....a spadło ale i tak zdążyłem w styczniu pośmigać !scooter i ciągle na okazję czekam w pełnej gotowości. Kucharzowe ogłoszenie też mnie zaskoczyło ale cały czas wydawało mi się, że chce zmieniać !scooter . Ja to się waham bo się waham !w00t skoro liczba AA500 w województwie powoli rośnie to co się będę zmieniał? Czas pokarze i sie zobaczy. A tak swoją drogą to muszę przeprowadzić konsultacje z !vampire bo widzę, że ma chłop dar przekonywania !piwko .

P.PS. Kolor tego co mam na głowie nie jest zależny od tego czym jeżdżę tylko co piję !w00t !w00t !w00t No!

Się Koledzy rozgadali :P to i dobrze bo życie wraca jak się to czyta. A co do śmigania to faktycznie trochę przyhamowałem bo trochę tego białego g....a spadło ale i tak zdążyłem w styczniu pośmigać scooter.gif i ciągle na okazję czekam w pełnej gotowości. Kucharzowe ogłoszenie też mnie zaskoczyło ale cały czas wydawało mi się, że chce zmieniać scooter.gif . Ja to się waham bo się waham w00t.gif skoro liczba AA500 w województwie powoli rośnie to co się będę zmieniał? Czas pokarze i sie zobaczy. A tak swoją drogą to muszę przeprowadzić konsultacje z vampire.gif bo widzę, że ma chłop dar przekonywania cheers.gif .

P.PS. Kolor tego co mam na głowie nie jest zależny od tego czym jeżdżę tylko co piję w00t.gifw00t.gifw00t.gif No!

Też mnie jego ogłoszenie zszokowało crybaby.gif

Ale cóż bogatemu wszystko wolno , jak go stać na paliwo bo dolewka oleju chyba taniej wyjdzie :lol:

PS

A wie ktoś coś na temat zdjęć Kucharza z naszego spotkania śwąteczno-noworoczego

Siema gaduły :lol: jak takie przekupy na targowisku,gadają i gadają :P no ale wesoło musi być! Dobrze bo mogłam się trochę uśmiechnąć, chociaż do śmiechu mi wcale nie jest.Bardzo mi smutno i płaczliwie :lol: zdechła mi moja kochana psinka jamniczka :P staruszka już była !placz1 Pozdrawiam

Jak staruszka już była to się nie martw. Od teraz ma już tylko lepiej a podobno i nieba dla zwierzaków też jest więc wszystko gra. Uszy do góry. Tylko ją, czasem wspomnij i będzie dobrze.

Siema gaduły :P jak takie przekupy na targowisku,gadają i gadają :lol: no ale wesoło musi być! Dobrze bo mogłam się trochę uśmiechnąć, chociaż do śmiechu mi wcale nie jest.Bardzo mi smutno i płaczliwie :P zdechła mi moja kochana psinka jamniczka :( staruszka już była !placz1 Pozdrawiam

Wiem to przykre, !placz1 ale znam lekarstwo by zapomnieć :lol:

Ja już słyszałem jacy wy grzeczni byliście ,taki jeden to przez telefon to chciał z dwiema naraz gadać bo mu było mało cheers.gif

Oj tam oj tam bo w telefonie coś przerywało(operator czy coś) ....to chyba przez ten śnieg .. :lol::P

Baśka jeśli chodzi o pieska to smutne, ale cóż....