Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mareczek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Grudnia 2011 Nie chcieliście słuchać. Temat znowu zamykam Kulaj "beret" temat dopiero się rozkręca Edit: Napisany Dzisiaj, 17:49 W dniu dzisiejszym przydzielam „Redutki” za zorganizowanie oraz przyjazd z odległych stron Polski na spotkanie wigilijne w regionie Kujawsko-pomorskim Fundi 600, Michu, Szamot, Arkadiusz, Orzech, Wrzonio, Upiorek, Kucharz, Tomekgdz. Pozostałe osoby które przyczyniły się do zorganizowania i spędzenia mile czasu, ze względu na koniec limitu dam jutro. !winkiss !winkiss !winkiss 4
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2011 >>Update<< Po kolejnym tygodniu obserwacji widzę nadzieje na unormowanie sytuacji. Od dzisiaj nowe limity reputacji : Użytkownicy - 1 reputacja na 24h Klubowicze - 3 reputacje na 24h Sympatycy - 3 reputacje na 24h Można się dostać na reputacyjną czarną listę, chwilę mi zajęło zanim wpadłem na pomysł jak to zrobić ale już zrobiłem ..... jest, działa i boli dowód TU Od dzisiaj Szamot wraca do akcji po byciu testerem czarnej listy ale dalej jest na oku zawsze może tam wrócić. koniec transmisji Roni mógłbyś zamknąć temat z łaski swojej dzięki
dr.big Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kiedys bylo takie okreslenie: uprzejmie donosze . No wiec "uprzejmie donosze" , ze dalem dzisiaj juz 4 reputki i nie widze zadnej blokady do 3 na 24 godziny. Mozna to zmienic? I wprowadzic faktycznie te 3, bo nie mam zamiaru pozniej sie tlumaczyc, jak mialo to ostatnio miejsce ?
Administrator Tetsuo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Administrator Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kiedys bylo takie okreslenie: uprzejmie donosze . No wiec "uprzejmie donosze" , ze dalem dzisiaj juz 4 reputki i nie widze zadnej blokady do 3 na 24 godziny. Mozna to zmienic? I wprowadzic faktycznie te 3, bo nie mam zamiaru pozniej sie tlumaczyc, jak mialo to ostatnio miejsce ? ale Ty jesteś Adminem i możesz dawać ile chcesz reputek i pewnie jeszcze kilka innych blokad Cię nie dotyczy .... tak jak pisanie w zamknietym temacie :-)
dr.big Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Acha, rozumiem, czyli muszę sam trzymać się limitu 3 sztuk na 24h . THX.
Rekomendowane odpowiedzi