upiór Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Miłej zabawy !holiday . No i co by Wam rano brakło napoi na kaca \.
krzysurban Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Skład wyborowy. Ja nie mogłem się zjawić... Bawcie się dobrze... Zróbcie parapetówę mojego nowego mieszkania....
czaro69 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 Rzuciłem pytanie, podaj Krzysiu Twój adres w Pruszczu Gdańskim a jutro po śniadaniu wszyscy zjawiamy się u Ciebie na parapetówce !piwko !piwko
krzysurban Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Rzuciłem pytanie, podaj Krzysiu Twój adres w Pruszczu Gdańskim a jutro po śniadaniu wszyscy zjawiamy się u Ciebie na parapetówce !piwko !piwko A więc tak punkt zbiórki na ul. Raciborskiego przy Nomi... A później Was oprowadzę po okolicy. !tut !piwko Wiec po śniadaniu o 15tej?? Bo tyle czasu gdzieś Wam zajmie...
Klubowicze MAKI Opublikowano 17 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dzięki za MMSA widzę że zabawa jest w należytym porządku. Nie mogę zdzierżyć jak Jaro probuje mojego skorpiona. No niestety Matka Natura nie była taka łaskawa dla mnie , ale ja tak łatwo się nie poddaję .Następny skorpionik będzie mój!!! Miłej zabawy życzę i obserwuję was na forum !!!No dawać dawać Więcej fotek !!!!
Arkadiusz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 A ja ciągle czekam na foty !!! Miłej zabawy Wam życzę !OKK !holiday
czaro69 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Pierwsze reputki za nasze spotkanie polecieły !OKK Teraz idziemy na śniadanie !piwko
Jurek_mwo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Widzę że zabawa Braci W.M jest w należytym porządku? Tylko żałować że nie mogłem z wami być
czaro69 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dziękuję Wszystkim za wspaniałą imprezę !piwko !piwko Było bardzo miło, wesoło i sympatycznie.... !OKK !OKK Do następnego razu !YES !tut Doktorek, nasz gość honorowy, uczestniczył w pierwszym spotkaniu od momentu wypadku i ewidentnie wraca do zdrowia... Przyjechał o dwóch kulach a wyszedł z hotelu o jednej !w00t !tut Pozdrowienia i podziękowania dla Św. Mikołajów za prezenty !OK !tut Kierownictwu i pracownikom hotelu, serdecznie dziękujemy za miły gest i organizację naszego spotkania
Gość Bartheez5 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zróbcie parapetówę mojego nowego mieszkania.... Nieeeeee nieeeee nieeeee kolego Parapetówkę to Krzyś sam zorganizuje
boochos Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Hej. Właśnie weszliśmy już do domku. Jeszcze raz - wszystkim obecnym w TAJTACH - dziekujemy za wspólną, wspaniałą zabawę ,a w szczególności i dodatkowo: - Adzie i Czarkowi za organizację i ogarnięcie wszystkiego - Eli i Bargaczowi za wspaniałe "niespodzianki" - Bożenie i Stalone za SKORPIONA - Wandalistce i Avanturnikowi za sękacza i mozliwość "przerzucenia" zdjęć przez ich laptopa - Jaro4secie za to, że wziął alkomat, którym wprowadził (już dziś na śniadaniu) sporo zamieszania... he he - Doktorkowi-Przemkowi - za wspólną zabawę i za to, że pokazał prawdziwy hart ducha - nawet na parkiecie - pieskowi KIRZE - za to, że nie ugryzła Mikołaja w ... worek (z prezentami) Pozdrawiamy - Agnieszka i boochos Ci, których nie było - niech żałują...(zyg zyg zyg )
Klubowicze MAKI Opublikowano 18 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2011 Widzę że zabawa była zacna i królewska . Właśnie z Jaro siedzę w knajpce i przeglądam zdjęcia z impry.Żałuję że nie byłem ,no ale los nie jest łaskawy. Odbiję sobie oj odbiję. Pozdrawiam i czekam na więcej fotek .Jaro jeszcze 100 kilosów ma do domku .Degustuje się żurkiem bo jest w kiepskiej formie
Klubowicze Doktorek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dziękuję Wam mili za miłe powitanie i jak zwykle wspaniałą atmosferę podczas spotkania wigilijnego, jesteście wspaniali, jeszcze raz wielkie gratki !OKK 1
Jurek_mwo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Chciałbym również podziękować Mikołajowi za Prezencik,mimo ze nie byłem grzeczny,i obecny na spotkaniu Mikołaj wszystko wie, więc nie dopisuję o co biega,jeszcze raz Dziekuję !OK
jaro_4setka Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja juz w domku,w ełku makiemu pokazałem filmik,jak mikołaj spuśił sie przez komin,i rozdawał prezenty,tak żeby jeszcze bardziej żałował,że Go nie było z nami... !TAZ Dzieki wszystkim,za dobrą zabawe,było fajnie. ps.dmuchnąłem w alkomat na recepcji,okazało sie, że ten co wziąłem chyba zepsuł się,bo tamten pokazał trzy zera !OKK , z ciekawosci w ełku dałem makiemu dmuchnąć w mój,twierdził,że nie pił,a alkomat był innego zdania,komu wierzyc... pozdrawiam
czaro69 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wszyscy dotarli do domów cało i zdrowo !OKK Jeszcze raz Wam dziękuję !OKK
Klubowicze bargacz Opublikowano 18 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wielkie dzięki za wszystko i do rychłlego zobaczenia
Gość Bartheez5 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 z ciekawosci w ełku dałem makiemu dmuchnąć w mój,twierdził,że nie pił,a alkomat był innego zdania,komu wierzyc... pozdrawiam Mniemam iż nie był to ten sam alkomat co się w Białowieży badaliśmy Wyrzuć go chłopie bo stresa napędza niepotrzebnie
STALONE Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 My też przyłączamy się gorąco do podziękowań. Organizatorom za wspaniałe przygotowanie imprezy. MIKOŁAJOM za super prezenty. Wszystkim za wspaniałą atmosferę. Bożena i Stalone ps.Jarek w tym twoim alkomacie to pewnie zostały moje % ale żeby trzymały do Ełku. 1
boochos Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jako, że Wigilia W-M okazała się(zgodnie zresztą z założeniami ) bardzo sympatyczną imprezą - jako jej namiastkę, chciałbym załączyć kilka fotek. Jedno wkleiłem kilka pozostałych pod niżej podanym linkiem:FOTKI-GIŻYCKO P.S. Ci, którzy nie przybyli, zwłaszcza mimo zapewnień, niech wiedzą, że Mikołaj ma im specjalny prezent przygotowany - NA GOŁĄ...!!!
jaro_4setka Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Mniemam iż nie był to ten sam alkomat co się w Białowieży badaliśmy Wyrzuć go chłopie bo stresa napędza niepotrzebnie był podobny,prawdopodobnie nie smigany...
czaro69 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Alkomaty na naszych spotkaniach nie są potrzebne.Każdy jest świadomy i dokładnie wie, ile ma wypić !piwko !piwko A takie zabawki tylko poprawiają humor Nawet wypicie soku jabłkowego bez procentów podnosi wskazania...
jaro_4setka Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ada zachorowała po spotkaniu w Ełku,a mnie chyba dopada cos,po Giżycku,ale bede twardy,nie dam sie !sciana
czaro69 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jarek, jakbyś pił skorpio a nie nalewkę babuni, to byś nie chorował !w00t
jaro_4setka Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 skorpiona,to ja prawie zjedłem (ps.Gratulacje dla Eli,wszyscy co byli w Giżycku,wiedzą o co chodzi) zawsze myslałem ,że to nalewka jest dobra na zdrowie !piwko
Rekomendowane odpowiedzi