boochos Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jarek, jakbyś pił skorpio a nie nalewkę babuni, to byś nie chorował !w00t Ada zachorowała po spotkaniu w Ełku,a mnie chyba dopada cos,po Giżycku,ale bede twardy,nie dam sie !sciana Jaro. Ale ten katarek co Cię dopadł, to chyba nie jest wina naszego porannego spacerku...? Poza tym, Czaro ma rację - co skorpion, to skorpion !OKK . P.S.Czaro zapodaj fotkę Jaro i mnie ze spacerku...
czaro69 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Mówisz i masz !OKK Byliście może razem po bułki? !w00t 1
jaro_4setka Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nawet jakbym wiedział,że zachoruje,to jeszcze raz powtórzyłbym ten spacerek,to nie była wyprawa po bułeczki,to było bardziej ekstremalne,poszlismy do parku linowego...
Gość Bartheez5 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 No problemu nie ma <czaro> Jak się KUBUSIE pije
boochos Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Byliście może razem po bułki? !w00t O God! Czaro ! Przypomniałeś bułeczki . Ale, gwoli ścisłości, to my poszliśmy, a Wy zostaliście na chwilę.... . Wracając jednak do tematu "złamania" Jara , to: po zebraniu wywiadu i zapoznaniu się z badaniami dodatkowymi (patrz foto) stawiam diagnozę: JARO ZOSTAŁ ZA MOCNO PRZEDMUCHANY . Wyraźnie widac - nie miał czapki, a wiatr silnie dmuchał wtedy . Leczenie będzie długie (biorąc pod uwagę, że pacjent nie stosował profilaktyki, w postaci "Skorpiona") - zalecam jako środek jedynie skuteczny w tych przypadkach - okłady z ciepłych można w wersji "urozmaiconej" Miłego leczenia się... !winkiss
czaro69 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 zalecam jako środek jedynie skuteczny w tych przypadkach - okłady z ciepłych można w wersji "urozmaiconej" Szymon, żeby ta wersja urozmaicona, Jarka nam nie zahipnotyzowała !w00t
jaro_4setka Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Jestem ciekaw,czy NFZ refunduje takie leczenie...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wandalistka Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Grudnia 2011 no nie .... ja tu zaglądam żeby zobaczyć jak nastroje po naszym spotkaniu a oni tylko o "przyjemnościach" powinniście otworzyć nowy temat: męskie pogaduchy ... wracając do sedna sprawy to dziękujemy bardzo za udaną imprezkę, z moim avanturnikiem bawiłam się wyśmienicie! podziękowania dla Czaro za organizacje i możliwość spotkania blisko domu oraz Mikołajom za super niespodzianki !OKK proszę o więcej takich imprezek! Alkomaty na naszych spotkaniach nie są potrzebne. Każdy jest świadomy i dokładnie wie, ile ma wypić !piwko !piwko Tak Czaro .....wiemy wiemy 3
czaro69 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 To cieszę się, że Wszystkim podobało się nasze spotkanie !piwko !piwko 1
jaro_4setka Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Oj tam ,od razu przyjemnosci,to tylko dla poprawy mojego zdrowia, dobre rady kolegów...
Gość Bartheez5 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jaro nie ma czym się WZNIECAĆ
boochos Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 No własnie, nie ma czym... Czy trochę Ci lepiej już !wchair ? Szykuj sie na kolejne wyzwanie - patrz wątek o kuligu w W-M... !piwko 2
jaro_4setka Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czy trochę Ci lepiej już !wchair ? Szykuj sie na kolejne wyzwanie - patrz wątek o kuligu w W-M... !piwko Dlaczego piszesz wyzwanie,mam ciągnąc sanie... !bicz , a tak na poważnie to gardło jeszcze boli,nie lubie chodzic do lekarza,wiec postaram sie sam to od siebie odgonic... !TAZ
Rekomendowane odpowiedzi