Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegę Czaro i widzę że kolega dysponuje ostrym i ciętym dowcipem ! Nie mieliśmy okazji się poznać ale nic straconego świat jest mały . Pozdrawiam i zapraszam do Olsztyna :kwasny:

Za bardzo lubię swój motocykl :P

Opublikowano

Zróbcie spotkanie w połowie drogi,np.e Ełku, to ja też bym wpadł, zabralbym ze sobą Czara,dobry z niego chłop, on tylko taki przy komputerze, a tak,to do rany przyłóz ;-)

Opublikowano

Jaro ja wiem że to tylko żarty bo poznałem was w Mrągowie i wiem ze z was fajne chłopaki a z tym szlifem to ja położyłem Skuta a Lord G hamowal

za mną na skręconych kołach i mu się lekko porysowal a o spotkaniu pomyślimy

• Klubowicze
Opublikowano

Jak wspominałem mam kolegę który może pomóc w likwidacji skutków szlifa. W razie potrzeby, proszę o kontakt ze mną.

Opublikowano

Bargacz pomóż mi załatwić i twojego kolegi żeby mi zamontowal takie fajne lampki jak u ciebie w Burgmanie

Opublikowano

Dobrze Jarek piszesz na spotkanie w połowie drogi w Ełku to i ja się z chęcią przejadę. A tak z innej beczki, to Maki pisał o spotkaniu we wrześniu ktoś coś wie o tym?

Opublikowano

Jaro jak zwykle dobrze prawi :) Ełk mi pasuje, aby tylko terminy wpasowały się... no i śledzę temat integracji zaproponowanej przez Makiego....wszystkie poprzednie spoty na których byłem W-M I podlaskie były super....

Opublikowano

Jest plan,żeby zrobić spotkanie w weekend 19-20 września, bez żadnych składek, każdy płaci za siebie już na miejscu, o szczegółach poinformuje.... W planie jest ten ośrodek,http://maniowka.pl/1/0/wspanialy-wypoczynek-dla-calej-rodziny/, tylko nie wiem,czy mają wtedy wolne pokoje... Będę musiał zadzwonić i zapytać...

Opublikowano

Jaro jak czytałem to jest 8 km od Suwałk to ja wstępnie bym się pisał bo to był by ostatni tydzień mojego urlopu muszę pogadać z chopami z Olsztyna czy wygospodarują sobie wolny weekend bo to już praktycznie był by koniec sezonu ! A przy okazji jak ty wstawiasz zdjęcia na forum ? A i jak wsawić logo do swojego profilu ? Jac555

Opublikowano

Jacek, logo do profilu wstawiasz przez moje ustwaienia- ustaw sygnaturę tam wklejasz logo i po sprawie. A co do zdjęć to ja wykorzystuje fotosika. Pewnie jest też jakiś prostszy sposób ale ja nie wiem.

Opublikowano

Witajcie. Co do szlifu mojego Syma to nie ma tragedii, a sama sytuacja wynikała z nieszczęśliwego zbiegu okoliczności i moich marnych niestety umiejętności. Zamiast walić w przednią klamkę powinienem wyprostować skuter i wjechać na stację omijając Jac'a z prawej. Niestety zadziałał odruch, a zbyt mała moc mojego rumaka nie pozwoliła na wyciągnięcie go z pochylenia no i opona straciła grip. Bywa. Bargacz dziękuję za chęć pomocy i myślę, że z niej skorzystam, choć biorąc pod uwagę rozmiar strat to nie jest to aż tak pilne. Myślę, że sprawę załatwię w sezonie zimowym. Tak czy inaczej cieszę się, że z dwóch zorganizowanych do tej pory spotów zaliczyłem 100%. Inna sprawa,że towarzystwo jest doborowe i z prawdziwą przyjemnością przyjeżdża się na spoty. Jac555 tematem szlifu nie zawracaj już sobie głowy bo szkoda nerwów. Z drugiej strony lepiej szlifować ze swoimi niż z dziadkiem w Fabii heheheh. Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym spocie.

Opublikowano

Lordzie a tak a propos to ja miałem kiedyś Fabie chi chi !A we wrześniu nie zamierzasz wybrać się do Suwałk na imprezkę ?

Opublikowano

No i wyprawa do Torunia i z powrotem zrealizowana. Wszystkiego razem 400 kilometrów. Ranek zimny jak cholera, a w trakcie podróży powrotnej 2 burze i konkretny boczny wiatr. Oczywiście znowu nie kupiłem ubrań przeciwdeszczowych, co skończyło się strużkami zimnej wody centralnie w okolicach cohones.

Opublikowano

Jest plan,żeby zrobić spotkanie w weekend 19-20 września, bez żadnych składek, każdy płaci za siebie już na miejscu, o szczegółach poinformuje.... W planie jest ten ośrodek,http://maniowka.pl/1/0/wspanialy-wypoczynek-dla-calej-rodziny/, tylko nie wiem,czy mają wtedy wolne pokoje... Będę musiał zadzwonić i zapytać...

Ja się piszę!!!

Opublikowano

I gitara! Warszawa zdobyta pozazdrościłem koledze Lordowi wyprawy do Torunia i dzisiaj około 8.00 postanowiłem odwiedzić mamę w szpitalu we Stolycy i żeby było ciekawiej pojechałem przez Pasym Chorzele i tak dalej i tak dalej po 3,5 godzinie zameldowałem się na Starej Pradze w szpitalu odwiedzając Warszawskie ZOO .Mamusia zrobiła wielkie oczy i powiedziała że mam mocno zryte pod berecikiem ale była mocno szczęsliwa ! trochę posiedziałem i powrót 7 zajechałem do Mławy zwiedziłem bunkier i pomnik i ogień do chaty .I tak zrobiłem dzisiaj 440km i spalił mi niecałe 12l paliwa tak że jestem zachwycony takim spalaniem a średnia była około 85km/h :sp_ike:

Opublikowano

No jak tak dalej pójdzie to do Wawy będziesz na zakupy jeździł :)

No jak tak dalej pójdzie to do Wawy będziesz na zakupy jeździł :)

Opublikowano

jac555

Tak trzymaj:)

Opublikowano

Jurek no nie mogę się napatrzeć na tą twoją BEJCE to jet kwintesencja motoru przeprawowego on ma wszystko co powinien! :clapping:

Opublikowano

He he a gdzie ty ją podziwiasz? :)

Myślę ze w pazdzierniku jeszcze się przelecę na Olsztyn, o ile pogoda będzie znośna :) i ja dostanę wolne.

Opublikowano

wstępnie termin i ośrodek wygląda ok........ trzeba by obadać ile osób chętnych, może jakieś zniżki by były,w końcu to już jest po sezonie na tym terenie..

Opublikowano

To może by oddzielny temat założyć tu i w GP może więcej osób by się dowiedziało o imprezie. Jak by co to ja się piszę.

Opublikowano

Witam wydaję mi się że Marig ma rację Jaro powinien rozpocząć nowy ? temat o spotkaniu w Suwałkach to może więcej ludzi przeczyta i się zgłosi a macie również telefony do siebie to może warto pozwolić bo nie wszyscy wchodzą na forum. Pozdro Jacek

• Klubowicze
Opublikowano

Soory że tak długo się nie odzywałem - dłuuugo planowany urlop realizowałem .

Widzę że Jaro cos w Suwałkach kombinuje . Nie ma problema ! u mnie z moją organizacyją wyszły lekkie kichy !

Pokoje trzeba by było zamawiać już teraz , wpłacając zaliczkę . Cena od tamtego roku poszła w górę z 45 PLN na 70 PLN ( w tym śniadanie ) .

Na Suwałki jak narazie się piszę ! Muszę poznać nowych Burgmaniaków !

Pozdrawiam !

• Klubowicze
Opublikowano

2 spotkania we wrześniu finansowo nie dam rady tym bardziej, że we wrześniu jest co roczne klubowe spotkanie Burgmanii w Kątach Rybackich ale może w tym czasie będę w pobizu to z Wami się chętnie spotkam będąc u rodziny na Wysokiej Górze

Opublikowano

Doktorek marudzisz jak Kot po śledziach:-)