Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zajrzałem dzisiaj na nasze forum a tu taka cisza jak by w War-Maz nikt już nie jeździł na skuterach ! czy to sezon ogórkowy czy naprawdę wszyscy mają pisanie na forum w głębokim poważaniu ? A szkoda bo aż miło poczytać inne grupy sobie fajnie i miło organizują czas na spotach i rajdzikach .Mam nadzieje że to się szybko zmieni bo skuterów przybywa na ulicach a nasz ruch skuterowy nie istnieje ! :frusty:

• Klubowicze
Opublikowano

Kolego ja przez cały czerwiec byłem w sanatorium w Ciechocinku, chyba kazdy z WM zajęty jest swoimi sparawami i dla tego zaisniła cisza, często jeżdże do Olsztna w środy po południu, być moze widziałem Ciebie jak jechałeś ja jechałem samochodomem i chyba wyadawało mi się, że mignął mi motocyklista na Maxi skuterze, pozdrawiam i może kiedyś się spotkamy na wizji Przemek Doktorek z Mrągowa

Opublikowano

Witam mam taką nadzieję że tak będzie już w tym temacie próbował zagaić MIRDOB ale bez odzewu . Pożyjemy zobaczymy a tym czasem do zobaczyska na traskach . P.S. Istnieje taki plan że może zawitam w sobotę na Piknik Contry po południ popatrzeć na motorki ale to naradzie patykiem pisane . Pozdrawiam Jac555

• Klubowicze
Opublikowano

Od ponad miesiąca jestem uziemiony. Jak z tego wyjdę to się odezwę

Opublikowano

To szybkiego powrotu na traski :fireman2:

Opublikowano

Krzysiek jestem w Agadirze do 17 lipca. Jak wrócę na bank coś znajdę.

Opublikowano

Witam czy ktoś z kolegów wybiera się w tym roku na Contry do Mrągowa ? Zamierzam odwiedzić to miasto w sobotę może ktoś chętny na kulawkę ? Pozdrawiam Jac 555

• Klubowicze
Opublikowano

Jeżeli już, to na paradę, chyba w niedzielę. Może Doktorek napisze kiedy i o której?

Opublikowano

Parada jest w niedzielę o 12... Może pare osób będzie chętnych...

Opublikowano

Faktycznie parada o 12 ale na stronie Pikniku piszą żeby być o 11 bo jakieś papierki trzeba podpisać ja na dzień dzisiejszy zgłaszam swoją gotowość do przybycia chyba że będzie ostro lało to kiszka z jazdy :hammer:

Opublikowano

Ja i arturro73 też wstępnie deklarujemy przybycie, po drodze makiego zabierzemy,wszystko zależy od pogody... Ps.prawdopodobnie Jurek_mwo jest w Mrągowie, jak będzie jechał na paradę to na pewno nami pokieruje ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Zawstydziłem się , impreza co roczna ma się odbyć w Mrągowie, a ja na jej temat nic nie piszę, przepraszam Was i proszę o wybaczenie, widocznie to negatywne skutki mojego pobytu w Ciechocinku :( ...

Opublikowano

Witam, wstępnie deklaruje przybycie, sprawdziłem pogodę na niedzielę to ma być gorąco. Co do godziny i miejsca wyjazdu do Mrągowa to jaro_4setka daj znać. Chciałbym poznać tak zacne grono.

Opublikowano

Witam to może Doktorek jako rodowity Mrągowianin może wyznaczyć miejsce zbiórki da tych co przyjadą i ewentualną godzinę spotkania ? Chyba że jest inna propozycja .

Opublikowano

białystok i okolice wstępnie jest umówiony z Jurkiem z mrągowa,w ełku o godzinie 9,na stacji lotos,wylot na olsztyn...,my z białego na pewno ruszymy około godziny 8, Jurek nas poprowadzi...

Opublikowano

Wywołany do tablicy :) Jesli nie będzie padać, to ja zasuwam do Ełku,po chłopaków i razem lecimy do Mrągowa na Paradę,przelotowa to 100 km/h Jesli są chętni poturlac się,ze mną do Ełcka po paczkę zapraszam....

• Klubowicze
Opublikowano

Jurek zadzwonię do Ciebie jutro rano i może też się wybiorę z Tobą do Ełku po naszych gosci ale nie mam zamariu jechać bardzo szybko ze zrozumiałych wzgledów

Opublikowano

Cześć wszystkim !

Widzę, że zbiera się mocna grupa.To mnie też dopiszcie do składu.

Opublikowano

Mocna nie mocna ważne ze to Brać.W.M :):)

Przelotowa prędkość podałem to 100km/h to optymalna jazda,gdyz nie chcem motka gonic na 5 biegu z Ełku.

Opublikowano

Mocna nie mocna ważne ze to Brać.W.M :):)

Przelotowa prędkość podałem to 100km/h to optymalna jazda,gdyz nie chcem motka gonic na 5 biegu z Ełku.

to jak rozumiem wolniej jak 100 km/h nie jedziemy, to dobrze, bo ja też chciałbym wrzucić 6 bieg... ;-)
Opublikowano

Tak się mi wydaje :)

Gość Bartheez5
Opublikowano

Dobrze się składa że pracuję z rana to wam komitet powitalny zrobię na k-16

Opublikowano

Dobrze się składa że pracuję z rana to wam komitet powitalny zrobię na k-16

o kurde,muszę być trzeźwy...
Opublikowano
:):) Nic więc nie dodaję i nie piszę:)
  • Klubowicze
Opublikowano

Czy spotykamy się gdzieś na wylocie z Olsztyna w kierunku Mrągowa? Proponuję po prawej stronie na wylocie o 10.15 Często tam stoją krokodyle