Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ciekawy jestem, kto Szymona wniesie po schodach z sali kominkowej???? :msn-wink::laughing:

to jednak sala kominkowa,przecież miała być niedostępna?
  • Klubowicze
Opublikowano

Zamówimy tragarza :laughing::msn-wink:

Opublikowano

to jednak sala kominkowa,przecież miała być niedostępna?

Bo fajni ludzie muszą dostać fajną salę :msn-wink:

Opublikowano

Bo fajni ludzie muszą dostać faną salę :msn-wink:

jednak opłacało sie powiedzieć w hotelu,że ja przyjeżdżam... :laughing:
Opublikowano

:laughing: :laughing: Agnieszka, bez obaw, pomożemy Ci :msn-wink:

Jesteście wspaniali, że zawsze można na Was liczyc. Jak ja Wam się odwdzięczę???

Może jakieś drobne problemki ze zdrowiem...??? - To chętnie... wypiję jutro za Wasze zdrowie...!!! :lightbulb::fireman2::shock:

Opublikowano

Razem wypijemy za nasze spotkanie i zdrowie oczywiście :msn-wink:

Opublikowano

jaka pogoda w giżu? u nas narazie 3razy bez:

-bez deszczu

-bez słońca

-bez ciepła

ale... "z " - nadzieją, że nie będzie gorzej!

ciekawe jak u Jara i Evelyn?

Opublikowano

W giżycku rano padało, potem coraz mniej,teraz nie pada..... i czasem przejaśnia, świeci piękne słoneczko ale jest wyczuwalny chłodek....i wiatr

Ubierać termo kalesony na du..Pozdrawiam

Opublikowano

czekam na białystok, romana. wyjazd planowany na ok. 15, po drodze spotykamy się jeszcze z Makim w okolicy olecka...

Opublikowano

melduje,że u nas nie jest zle,troche wieje,deszczu nie ma,a nawet czasami swieci słońce,nawet jak bedzie pdał deszcz,to plecy mi na pewno nie zamokną... :giljotiini:

Opublikowano

Ja też melduję gotowość przed godz 15 będę.

Opublikowano

Impreza w trakcie, niech żałuje ten, kogo nie ma ;):(:chair:

Opublikowano

Czekamy na barszczyk;-)

Opublikowano

Wszystko co dobre szybko się kończy...My już jesteśmy w domku.

Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie, za wspólną biesiadę, pogaduchy i kulanko skuterami. Do następnego razu :clapping:

Opublikowano

Ja też już w domu .Dzięki wszystkim za miło spędzony czas.

Opublikowano

No tak bardzo mocno żałuję ............. !placz no cóż nie zawsze i wszędzie można być :clapping:

Opublikowano

Białystok dojechał,troche powiało po drodze,ale nie było tak zle :clapping: dzieki wszystkim za miłe spotkanko, Czaro,super miejsce,chyba wyrobimy u nich karte stałego klienta,poproś hotel o oklejenie tych szklanych drzwi na dole,żeby ludzie następnym razem,nie próbowali przejść przez zamknięte,Makiemu nie udało sie,a był tak blisko... :) ,Krzysiek może z wiekszym rozpędem :clapping: jeszcze raz dzieki wszystkim,i do następnego... ps. pamiętajcie,że prawie wszyscy wyraziliście chęć wpisania sie na mierzeje wiślaną... :)

Opublikowano

spotkanie było super, świetnie się bawiłam, bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać:clapping::) podróż powrotna minęła bardzo szybko, trochę wiało, ale nas nie wywiało:D o bym zapomniała dodać, Jarek bardzo dobrze śmiga swoją Majką, nawet jak ma z tyłu wiercącego się i gadającego plecaczka :clapping:

Zapomniałam dodać i organizacja, i hotel i jedzonko super!

Opublikowano

W najbliższą niedzielę (9 września) planuję wraz z Magdą pospacerować po starym mieście w Wilnie. Wraz ze mną jedzie Rafał z Asią. Wyjazd koło 8:00, powrót przed 20:00. Kto chętny zapraszam.

Życzymy Wam udanej wycieczki, szerokiej drogi i pięknej pogody. Czekamy na fotorelację z wyjazdu :clapping::) :) :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Nooo w końcu doszedłem do Siebie .

Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i tak jak ustaliliśmy na spocie - pewnie do obaczyska na Mierzeji Wiślanej .

Opublikowano

Hej. Ja dojechałem razem z Romanem, ale dopiero do kompa znalazłem dojście.

Oczywiście - jeszcze raz dziękuję wszystkim uczestnikom za mile spędzony czas.

Było sporo niespodzianek - na początku, - Czaro wyjechał nam na spotkanie aż do Olecka - a padał wtedy deszcz!!! Szacuneczek :clapping:

20120907_153336.jpg

Żeby nie moknąc, postanowiliśmy zmienic miejsce

20120907_153738.jpg

i zaczekac na MAKI-ego pod daszkiem - tam właśnie Jaro zakochał się w nowej... maszynie - zwanej "BLUE LAGOON" :):Jumpy:

20120907_161529.jpg

Giżycko powitało nas słońcem na niebie

20120907_175034.jpg

cały wieczór mijał w atmosferze dobrej zabawy :clapping: , przeplatanej pysznymi daniami...jak zwykle na spotach W-M :wink1:

20120907_200831.jpg20120907_214025.jpg

późnym wieczorem zrobiło się naprawdę gorąco, niektórzy chcieli nawet w jeziorze popływac...

20120907_211713.jpg

w pewnym momencie czuliśmy się nawet jakby pod wodą

20120907_220755.jpg

lecz, na szczęście, spacer na świeżym powietrzu ostudził zapały, poprzestaliśmy na porównywaniu burka do gieteka od beemki

20120907_222330.jpg

zdania były podzielone

20120907_222313.jpg

rano okazało się, że leśne nimfy przybrały pięknie tegoż właśnie burka

20120908_104441.jpg

Śniadanko - pyszota - do wyboru i koloru. Maki spróbował miejscowego specjału - "HOT LONG DOG"

20120908_100141.jpg

poradził sobie z nim wyśmienicie (pomimo wcześniejszej próby - przenikania przez drzwi :) :) :) )

20120908_100134.jpg

Czaro zabrał nas na zwiedzanie Giżycka - słynna twierdza Boyen

20120908_121136.jpg

widok na jezioro Niegocin z nowej mariny tak zakręciły w głowie...

20120908_124734.jpg

..., że można było strony skutera pomylic, hehe

20120908_124846.jpg

droga z Giżycka do Ełku - suuuupeeeeer - same winkielki. W Ełku tankowanko i rozjazd w różne kierunki

20120908_142518.jpg

szkoda, że tak szybko to minęło. Lecz z drugiej strony - GWIAZDKA :santa: - zbliża się wielkimi krokami... Wiem, że różnie się kojarzy ta nazwa whist , ale dobrze byłoby pomyślec na temat naszego spotkania w grudniu - właśnie z okazji GWIAZDKI

A póki co: NIECH NAM GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI...!!!! Wow - 3 gwiazdki w jednym zdaniu !w00t !w00t !w00t

20120908_111821.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję Wam wszystkim za miłe spotkanie, wróciłem do domu po godzinie 15, dopiero teraz siadlem przed kompem (g. 23,30), pozdrawiam Was wszystkich i jeszcze raz dziękuję za mile spędzony z Wami czas :group: !OKK !piwko ;)

Opublikowano

Szymon masz reputka za fotorelację i opis naszego spotkania :) (jednym słowem na :) gwiazdkę :) masz dwa warmińsko-maz. reputki do odbioru ;):group: )

Opublikowano

Hehe-od nadmiaru pdpttjmw

Opublikowano

a co to "pdpttjmw''?