Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wątpię :confused:

dlatego jesteśmy piękni,i wiecznie młodzi :)
Opublikowano

Czaro - robiłeś rekonesans???

Opublikowano

Właśnie wróciliśmy, byliśmy w wydminach w lokalu zwanym "Zajazd Victoria"http://www.victoria.wydminy.com

Lokal fajny, ale menu to raczej porażka i nie chodzi tu o ceny dań, ale o różnorodność jedzenia.Tu prawie nie ma co zjeść... Możliwość zakwaterowania też jest skąpa dostępne są tylko 4 pokoje, max 10 osób. Więc jak na razie wielka lipa.

Wanda i Maciek obiecali sprawdzić lokal pod Mikołajkami...

A teraz z innej beczki: chcemy imprezę z noclegiem czy jednodniowe spotkanie nam wystarczy??? Pozdrawiam

Opublikowano

Mogę rozejżeć się w Ośrodku wypoczynkowym pod Ełkiem 3km w kierunku Olsztyna , lecz nie wiem jak tm wygląda temat z wyżywieniem. podjadę dzisiaj się zorientuje co, ile i za ile .........

http://www.a26.pl/

P.s. Preferuję imprę z noclegiem

Opublikowano

spotkanie z 1 noclegiem, myślę

Opublikowano

Mi też wydaje sie,ze jak impreza to lepiej z noclegiem,mozna wtedy wie ej coli wypić ;-)

Opublikowano

a czy oprócz Jaro i mnie wybiera się ktoś jeszcze z W-M na zakończenie sezonu na Mierzeję Wiślaną...???

Opublikowano

a czy oprócz Jaro i mnie wybiera się ktoś jeszcze z W-M na zakończenie sezonu na Mierzeję Wiślaną...???

Adam i Ela wpisali sie na liste... :photo:
Opublikowano

OK - w razie czego - żaden skorpion nam nie straszny :photo::laughing:

Opublikowano

OK - w razie czego - żaden skorpion nam nie straszny :photo::laughing:

i nie chodzi tu o znak zodiaku :-)
Opublikowano

coś małe zainteresowanie spotem w W-M. Myślę, że z uwagi na "bociana" dobrze by było spotka się w okolicy Giżycka...

P.S. Ja mogę byc tylko 7-8.09 - grafik w robocie taki mam...

A może jednak - Mierzeja???

Opublikowano

Spoko, spoko, szukamy miejscówki ale wszędzie są zarezerwowane wesela....Coś może się znajdzie

ps. a w ogóle to kto jest zainteresowany spotem z w terminie 7-8 wrzesień (piątek-sobota)?

Opublikowano

jestem na tak :thumbs_up:

Opublikowano

Ja sie dostosuję do większości ............................

Ale coś widzę że z reszty ciśnienie pod koniec sezonu zeszło :thumbs_up:

Opublikowano

Ok, to ja robię listę, szczegóły odnośnie kosztów i miejsca zrobimy później:

Spotkanie Braci W-M w terminie 7- 8 wrzesień (piątek-sobota):

Boochos + Agnieszka;

Jaro4setka;

czaro69 + Ada;

Roman;

Stalone + Bożena;

Maki;

Wandalistka + Avanturnik (bez noclegu);

Doktorek;

Evelyn82;

Opublikowano

Dla mnie we wrześniu pasuje każdy termin i miejsce.

Opublikowano

Bartheez5- pogoń tam resztę Ełku! Mam nadzieję że jeszcze Wandalistka Avanturnika wyciągnie na weekend..., że o Bargaczu nie wspomnę. Jaro, a jak tam nowa Podlasianka, Evelin-masz do niej jakiś kontakt?-może zechce poświętować z W-M ?

Opublikowano

Ja wam moge tylko życzyć udanej impry,za to duchem będe z wami :wink32:

Opublikowano

Bartheez5- pogoń tam resztę Ełku! Mam nadzieję że jeszcze Wandalistka Avanturnika wyciągnie na weekend..., że o Bargaczu nie wspomnę. Jaro, a jak tam nowa Podlasianka, Evelin-masz do niej jakiś kontakt?-może zechce poświętować z W-M ?

jej burek nawalił, nie chce odpalić... nie rozmawiałem z nią na temat zakończenia, ale wspomne o tym. ps. Bargacz , chyba w tym terminie jedzie w bieszczady...

Opublikowano

Witam!

Ja jestem na tak jeżeli w piątek po 15:00, a Magda ?. Wszystko zależy od grafiku w pracy.

Opublikowano

Jaro, to weź Evelin na plecaka :wink32: Faktycznie, w tym terminie są bieszczady

ps. lista w poście nr 466

• Klubowicze
Opublikowano

Jadę w Bieszczady polączone z pobytem w Jaśle, więc ten termin odpada

Opublikowano

Witam, byłem dziś w dwóch lokalach różniących się klimatem, miejscem, ofertą oraz ceną.

Oto pierwsza propozycja - styl starodawnego zajazdu Karczma u Komturahttp://www.biesiady.com/home.htm z zapachem przeszłości

Nocleg 65 zł ze śniadaniem, menu biesiady 70-100 zł - szczegóły podam jutro lub pojutrze;

Propozycja druga - styl nowoczesny - rybka mazurska na różne sposoby Rybaczówka Bogaczewo http://www.rybaczowkamazury.pl/:

Nocleg - pokój 2 os 140 zł

- pokój 3 osobowy (jedno łóżko małżeńskie- kingsize+ jedno łóżko jednoosobowe)- 170 zł;

- pokój jednoosobowy 100 zł

Wszystkie pokoje z łazienkami.

Na razie ustaliłem takie menu:Flaki z lina (zupa rybna, przyprawiona jak tradycyjne flaki)

karkówka pieczona, ziemniaki z wody, surówka,

przystawki: śledź w oleju, ryba w occie, wędliny swojej produkcji, sałatka grecka,

Przystawki liczone po 100g/osobę, co daje cenę za całe menu 66zł/osobę. Jest to oczywiście przykładowa propozycja.

Możemy zrobić tak, że każdy zamówi coś na ciepło z karty a zrobimy wspólne przekąski. Bo szef kuchni proponuje wspaniałe ryby z pieca - próbowałem i są rzeczywiście warte każdej ceny (10 zł/ 100 gr ryby).Myślę, że jest to najlepsza propozycja bo każdy lubi coś innego.

Co Wy na to???

Opublikowano

Witam!

Obie propozycje są bardzo dobre i co będzie, to będzie. Liczą się ludzie i atmosfera.

Ps. Maciek - jak byś był na spotkaniu, to z racji nieetatowego przewodnika turystycznego może coś znajdziesz ciekawego w okolicy. Coś by się zobaczyło po wyjeździe w sobotę ze spotkania.