upiór Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Karo-Linka tak trzymać masz "+" Szanowne Kierowniczki i nie tylko . Lepiej szukajcie akcji serwisowej tych waszych cudeniek bo wiosna idzie . A na wiosnę to oleje i łożyska będą w cenie , a serwisy będą pękały od obsługi serwisowej :lol: . .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2012 Szanowny Panie Prezesie Zacnej ... sam zrób przegląd hamulców, oleju i płynów bo Króle gotowe do sezonu niech no tylko mróz pójdzie w zapomnienie i ruszamy !scooter
upiór Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Szanowny Panie Prezesie Zacnej ... sam zrób przegląd hamulców, oleju i płynów bo Króle gotowe do sezonu niech no tylko mróz pójdzie w zapomnienie i ruszamy !scooter No to niestety prawda . Ale od środy mam wolne i działam w tym temacie . No to w końcu odpocznę !OKK . P.S Szaman powiedział że od 20 lutego wiosna małymi kroczkami będzie się posuwała do przodu . Radi tylko mi tu proszę coś modrego napisać , bo się Kolega czai ze 20 minut . Tak na serio to pozdrawiam serdecznie !OK .
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Radi23 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Upiorku to dla Ciebie od wszystkich posiadaczy Króla. Upiorek Maxi Skutera ma Co się nazywa marka na H-a Kujawy zjeździł On całe już !scooter Z Polski do domu też przywiózł kurz Jednak on wielki problem ma Bo Jego zacna dużo chla Pomyśla zacną na odwyk trza dać A w wolnej chwili coś o niej napisać I tak Upiorek czeka na lepszy czas Aż benzynka potanieje u nas. 4
upiór Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Upiorku to dla Ciebie od wszystkich posiadaczy Króla. Upiorek Maxi Skutera ma Co się nazywa marka na H-a Kujawy zjeździł On całe już !scooter Z Polski do domu też przywiózł kurz Jednak on wielki problem ma Bo Jego zacna dużo chla Pomyśla zacną na odwyk trza dać A w wolnej chwili coś o niej napisać I tak Upiorek czeka na lepszy czas Aż benzynka potanieje u nas. No za wierszyk dałem jako pierwszy + . Witam serdecznie a na ten temat to sobie pogadamy ty ,ty !OKK Mam tylko nadzieję że uda mi się na ten Kongres pojechać . Co prawda mamy tyle innych spraw w życiu ale będę się starał co by Twoją osobę zobaczyć i jak zwykle troszkę podyskutować !piwko , nad wyższością ZACNEJ i tego coś , jak to było a KKKKKKRÓL jakoś to napisałem :lol: . P.S Radi pozdrawiam raz jeszcze serdecznie i pozdrowionka dla Pani od !vampire . No i aby do wiosny . Tylko sprawdz te , no jak to się nazywało łożyska czy jakoś tak .
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Worlan Opublikowano 30 Stycznia 2012 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak się tak poetycko zrobiło, to i ja coś skrobnąłem w tym temacie O czym Wy tu chłopy wierszyki układacie czy Wy Boga w sercu nie macie? Czy to Zacna czy Król, to przecież jeden Ch.... Zacna spożywa za trzech, Król na lawecie każe się wieźć. Zacnej sprzęgło poszarpuje, Król płacze, że mu się skrzynia psuje. I co tu chwalić takie skutery, lepiej zamieńcie je na rowery. Upiorku, jak przyjaciel Ci radzę, Zrzuć z siebie tę samowładzę. Radi, a Ty nie broń upadłości Króla, tylko popatrz jaki sprzęt fajnie hula. Zostawcie precz animozje i niesnaski, przesiadajcie się na T maxy! To są najlepsze skutery na świecie, Czy Wy Kujawiaki jeszcze o tym nie wiecie? Z dedykacją dla Upiorka i Radiego Worlan 8
szamot Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jaki super wieczorek literacki, To sie porobiło, wyjdzie na to że Mickiewicz to mały pikuś - pan pikuś i tak trzymać jakoś ta zima zleci
Arkadiusz Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 No ja kolegę Worlana nie znałem z tej strony !OKK Choć zółtym T-maxem kolega pogina, Zacny człowiek i dobry chłopina, Król mu w głowie nie zalega, Bo zółty kolor nie dla Króla kolega !!! !OKK !OKK !OKK Ale się nam tu nawyrabiało hi hi 1
Radi23 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Za wierszyk bardzo dziekuje. !YES Worlan, jak to było ? Gdzie dwóch się bije !starwars tam trzeci korzysta . Czy twój wierszyk to promocja T maxa ? !w00t Oby do kongresu !piwko Do zobaczenia
Klubowicze robson Opublikowano 30 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2012 Co raz bardziej podoba mi się ten pająk . Bobas, jak go oblukamy i potestujemy, to może się skuszę na małą zamiankę tj. Zacna na pająka .I już widzę te komentarze, ale co tam jak powiada Mariusz "jakieś ruchy w garażu muszą czasami być" . A tak na marginesie - jakiś kącik poetycki na kuj-pom się zadomowił na dobre . Grześ-Worlan - szacun za Twój wierszyk, dobrze ująłeś to wszystko !scooter !OKK .
Bobas Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja widzę, że niektórzy poszaleli od tego mrozu. Chyba trzeba założyć nowy wątek pt * zimowe wierszowanie * !OKK
Baśka13 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam mnie znowu nie udało się dotrzeć kurdę tak blisko a nie miałam czym dojechać,na pieszko trochę za zimno. Mam nadzieję że następnym razem w końcu będę. A Was co tak naszło na te wierszowania fajne wierszyki pozdrawiam
szamot Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam mnie znowu nie udało się dotrzeć kurdę tak blisko a nie miałam czym dojechać,na pieszko trochę za zimno. Mam nadzieję że następnym razem w końcu będę. A Was co tak naszło na te wierszowania fajne wierszyki pozdrawiam A no bo kobitek im brakuje , cągle obiecują że będą a nie ma
Bobas Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam mnie znowu nie udało się dotrzeć kurdę tak blisko a nie miałam czym dojechać,na pieszko trochę za zimno. Mam nadzieję że następnym razem w końcu będę. A Was co tak naszło na te wierszowania fajne wierszyki pozdrawiam Jak będziesz miała ochotę następnym razem wypić kawuchę w zacnym towarzystwie to daj cynk. Podjadę po Ciebie ten kawałek.
upiór Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak się tak poetycko zrobiło, to i ja coś skrobnąłem w tym temacie O czym Wy tu chłopy wierszyki układacie czy Wy Boga w sercu nie macie? Czy to Zacna czy Król, to przecież jeden Ch.... Zacna spożywa za trzech, Król na lawecie każe się wieźć. Zacnej sprzęgło poszarpuje, Król płacze, że mu się skrzynia psuje. I co tu chwalić takie skutery, lepiej zamieńcie je na rowery. Upiorku, jak przyjaciel Ci radzę, Zrzuć z siebie tę samowładzę. Radi, a Ty nie broń upadłości Króla, tylko popatrz jaki sprzęt fajnie hula. Zostawcie precz animozje i niesnaski, przesiadajcie się na T maxy! To są najlepsze skutery na świecie, Czy Wy Kujawiaki jeszcze o tym nie wiecie? Z dedykacją dla Upiorka i Radiego Worlan Ale walą Mu te + jak by nie mieli nic innego do roboty tylko promować te T maxy !!! . Radi czy Ty to czytasz . Grześ pozdrawiam !vampire
Arkadiusz Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam !!! Rozumiem że 26 lutego 2012 roku spotkanie aktualne? Bo sobie wolne załatwiłem !winkiss
upiór Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam !!! Rozumiem że 26 lutego 2012 roku spotkanie aktualne? Bo sobie wolne załatwiłem !winkiss Jasne !OKK . Tyko ja na razie trzymam się grzejnika . Ale Szaman ma wpier..l , oszukał mnie !bicz .
Arkadiusz Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Tyko ja na razie trzymam się grzejnika . Jeśli jest zimny to nic nie daje, to się go puść A u mnie normalnie afryka, bikini, slipki i te sprawy
upiór Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Jeśli jest zimny to nic nie daje, to się go puść A u mnie normalnie afryka, bikini, slipki i te sprawy Nie no nie jest tragicznie . Ale prognozy są nie ciekawe .
michu Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Ta niedziela będzie nasza !OKK o 12 tej otwierają !V
LWfilip Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Z powodu meczu z ASTORIA Bydgoszcz !TAZ ja na niedzielnym spotkaniu nie będę. Wybaczcie.
Rekomendowane odpowiedzi