Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Zdjęcie zostanie usunięte w przypadku sprzeciwu osoby widniejącej na zdjęciu !!! Proszę o sygnał na PM!!! Arek, żeby nie było............Zdjęcie jest pozowane i zostało wykonane z myślą o konkursie "skuter miesiąca". Butelka po oleju została pożyczona i zapewniam Cię, że w bagażniku tego skutera nie znajdują się żadne środki smarne poza . Zamiar był taki, żeby zrobić podobną fotkę "zacnej", ale tego modelu jak na lekarstwo w naszej okolicy. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Zamiar był taki, żeby zrobić podobną fotkę "zacnej", ale tego modelu jak na lekarstwo w naszej okolicy. No właśnie Grzesiu, jak na lekarstwo, !winkiss A zdjęcia są na pewno z "zacną" marką, tylko dyżurnego Prezesa Zacnej marki nie można drażnić, nie można. Ale zdjęcie jest !OKK , Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dobry numer z tym zdjęciem hi, hi !OKK Gdyby to była ZACNA na tej focie ....to by nie przeszło , nikt by w to nie uwierzył !V Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 No co ja widzę na tym zdjęciu , jak nic SUZUKI , ten tego KRÓL ale żeby tak od razu cały literek to tego jeszcze moje oczy nie widziały . Grześ napisz proszę czym a raczej jaką marką śmiga Ojciec Dyrektor , jak wiadomym jest wszem i wobec że posiadał nie zliczone sztuki i marki , jak widać dużo czasu upłynie zanim każdy dojdzie do tego wniosku , ZACNA MARKA !OKK , od i cała historia . P.S Ciekawe co Radi na to . Za nie długi czas się z Nim zobaczę to temat na 100 % zostanie od świeżony . Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 No co ja widzę na tym zdjęciu ............. Grześ napisz proszę czym a raczej jaką marką śmiga Ojciec Dyrektor ............... ............................, ZACNA MARKA , od i cała historia Ad1. Szkoda, że tak późno dostrzegłeś tę fotkę. Na forum jest już od paru dni, ale widzę, że zaglądasz tylko na swoje regiony , oj ojciec dyrektor nie będzie zadowolony Ad2. Ostatnio widuję go na czymś niebieskim, podobne to jest do Vespy, a na głowie ma garnek tego samego koloru. Czyli przyszedł czas na zmiany, upiorku , Star - gwiazda, też brzmi ładnie. Ad3. I na tym możemy zakończyć. Zacna przechodzi do historii, idzie nowe z Indii Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Grzesiek, co jak co, ale dobre zdjęcie, to i region można rozbudzić Wiesz Grzesiu, tak po cichu T-max jest !OKK (mnie też się podoba) Tylko tak po cichu, bo jak ten z Płocka się dowie od T-cuś to będzie jatka. !winkiss I sobie jeszcze za dużo na wyobraża Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 9 Października 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Arek - nie dosyć,że piszesz "gościnnie" w kuj-pom to jeszcze T-cusie Ci się podobają . My sobie pogadamy na Mierzei chłopaku, a do rozmów zaproszę Upiorka, oj doczekać się już nie mogę !YES , tylko szkoda że nie będzie Worlana, może by Ci skórę uratował , a tak to !bicz . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 , tylko szkoda że nie będzie Worlana, może by Ci skórę uratował , a tak to !bicz . Nie znasz dnia, ani godziny chłopaku, widzę, że muszę wyciągnąć artylerię ciężką, no to i masz : No i zobaczymy, kto z kim, będzie rozmawiał :P Przewidywane jest łamanie kołem, itd. !winkiss zdrajcom stanowcze NIE !!! Ale, masz szczęście, że na Mierzeję jedziesz, to już duży plus dla Ciebie hihii. Ja Ci dam, gościnnie, poczekaj !!! Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 .... , tylko szkoda że nie będzie Worlana, może by Ci skórę uratował , a tak to . Cały czas główkuję co zrobić, by być , ale nie jest łatwo Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Października 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 oooo ... Grzesiu bądź Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 oooo ... Grzesiu bądź Joasiu, musi być, bo kto mi skórę uratuje ? !w00t Chyba, że nie ma litości ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 9 Października 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Przecież te fotki to fotomontaż, chyba nie wierzycie żebym siadał na S****i, a co dopiero miał jezdzić. Koledzy ratujcie, chcą mnie wrobić !YES . Grześ - nie główkuj, tylko dawaj na Mierzeję, będzie wesoło jak zwykle . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Przecież te fotki to fotomontaż, chyba nie wierzycie żebym siadał na S****i, a co dopiero miał jezdzić. Koledzy ratujcie, chcą mnie wrobić !YES . Grześ - nie główkuj, tylko dawaj na Mierzeję, będzie wesoło jak zwykle . Robert oczywiście ,że fotomontaż nie miałem ,żadnych wątpliwości !YES Grześ męska decyzja i jesteś z nami na Mierzei !OK Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Przecież te fotki to fotomontaż, chyba nie wierzycie żebym siadał na S****i, a co dopiero miał jezdzić. Jaki fotomontaż? Patrz zdjęcie trzecie, sam Prezes Zacnej marki się przyglądał. Ech ....... Prezez pojedzie się raz na jakiś czas przejechać, a tu mu taki nóż w plecy wbijać, eee tam nóż, siekierę Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Potwierdzam, że to fotomontaż. Głowa jest od Robsona, a reszta to nie wiem Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Zdjęcie zostanie usunięte w przypadku sprzeciwu osoby widniejącej na zdjęciu !!! Proszę o sygnał na PM!!! Zdjęcie jest pozowane i zostało wykonane z myślą o konkursie "skuter miesiąca". Butelka po oleju została pożyczona (...) I to pożyczona z jakiegoś dwutakta.... do Króla lać takie świństwo.... No, ale coś lać trzeba !pomidor Na szczęście w Zacnych nie mamy takich problemów !winkiss Pozdrówka i do Kątów !holiday Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Tak Adaś oczywiście masz rację tak biedaczysko temat załatwiało że musowo Mu było paść na dwa kolanka . Ale jak mus to mus , no ale szaczun dla Kolegi za dbanie o sprzęt . P.S Z ogromną przyjemność spotkał bym się z Grzesiem tak więc jak pisał Michu męska decyzja !OK . Tylko jak Radi jeszcze będzie to mnie może zjedzą , ale będzie kilka osób od ZACNEJ marki , Arek Robson Michał , ech żywcem się nie damy . Panie Panowie ZACNA górą !OKK !tut . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ten czerwony Castrol jest drogi jak byk. W przypadku An-a lepiej przerzucić się na jakiś mixol A tak swoją drogą to nie wiem czego chcecie od tego pięknego Króla !!!??? Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 , ech żywcem się nie damy . Nie damy, nie damy !OKK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No panocki jeszcze parę dni i się widzimy !TAZ !OKK Myślę ,że zbyt długo nie byliśmy wszyscy razem w komplecie Trza to zmienic ! musimy wynaleśc sobie jakąś miejscówkę do częstszych spotkań !V , wiem że kiedyś to przerabialiśmy ,ale myślę ze warto się postarac !OK !OK Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Michu, dobrze prawisz, choć Ty tu coś napiszesz, Ja też teraz tu mało zaglądam, bo jak to określił ten co na Burgmanach siedzi często, to powiedział, jestem tu gościnnie, Oczywiście żartuję i również myślę, że w Mierzei się spotykamy wszyscy !OKK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nawiązując do mojej poprzedniej wypowiedzi odnośnie spotkań może tam gdzie mieliśmy opłatek . odledłośc jest dla wszystkich jednakowa(60-70km), no z małymi wyjątkami Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Michale gratulacje z zakupu poważnego sprzętu !OKK przyjemnej jazdy !piwko Teraz się zacznie hi hi !w00t czekam na zaproszenie i degustacje !YES Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Michale gratulacje z zakupu poważnego sprzętu !OKK przyjemnej jazdy !piwko Teraz się zacznie hi hi !w00t czekam na zaproszenie i degustacje !YES Dzięki Tomek oczywiście degustacja będzie !piwko i dzięki bardzo za pomoc Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Kupił Opla??? !yeah Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi