Arkadiusz Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Opublikowano 27 Lipca 2011 Mimo że deszcz dziś pada pojechałem na mierzeję aby na kulać jak najwięcej kilometrów, przy okazji załatwiłem termin na tegoroczną mierzeję ale to już w innym wątku. Yes, yes, yes !V !V !V !OKK Już zapisany, !OKK !OKK !OKK
michu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Yes, yes, yes !V !V !V !OKK Już zapisany, !OKK !OKK !OKK My też , my też !OKK !TAZ !OKK EDYT. No koledzy i koleżanki prędziutko zapisywac sie na Mierzeję
Arkadiusz Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 My też , my też !OKK !TAZ !OKK EDYT. No koledzy i koleżanki prędziutko zapisywac sie na Mierzeję Niech piszą, niech nie narzekają !OKK !OKK !OKK
czaro69 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Na mierzeję to się już zapisaliśmy...A może tak na Mazury Koledzy się zapiszą !piwko !piwko Bez wymówek proszę !OKK
Arkadiusz Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Czarek, wiesz że jak tylko mi czas pozwoli na pewno się zapiszę do Was, natomiast w chwili obecnej nie wiem co i jak, ale jak coś będę się starał. !winkiss A nawet nie "jak coś" tylko będę się starał !winkiss
michu Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Siemka ,ale pogoda do du...y można sie załamac .Mam nadzieję że się poprawi jak zapowiadają.
Arkadiusz Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 Tak, tak Zacna nie myta ze 3 tygodnie, bo pogoda do du....y, w weekend trza pracować, normalnie szok Ale, co proponuję z rana małą czarną gdzie tam, dużą czarną nie słodzoną !!!
LWfilip Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 A w Giżycku trzy dni słoneczka. Imprez na całego i pogoda wzorowa. Szkoda, ze Was tam nie było.
Rekomendowane odpowiedzi