krzys-68 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 I to cały urlop nad morzem. Całe szczęście że nad zimnym a że nad zatoką to i nie nad najczystszym Mniej żal Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Od kiedy ? Bo w chwilach wolnych od ciagania bananem stonki urlopowej zalegajacej na plazy mam zamiar nawinac pare km eLTekiem . Robert, zazdraszczam tego "słonecznego patrolu" !piwko !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 9 Lipca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Co niektórzy już nie mogą wytrzymać ciśnienia związanego z jutrzejszym wyjazdem w Tatry, i dostają tzw. sraczki przedwyjazdowej, normalnie jest to syndrom jeszcze nie opisany przez lekarzy !YES . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Co niektórzy już nie mogą wytrzymać ciśnienia związanego z jutrzejszym wyjazdem w Tatry, i dostają tzw. sraczki przedwyjazdowej, normalnie jest to syndrom jeszcze nie opisany przez lekarzy !YES . Większośc jak nie wszyscy !YES Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Bigu dawaj na Stegne !piwko Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Spoko, na razie mam tutaj kilka spraw do pozalatwiania, pozniej mam zamiar ruszyc w mala objazdowke (Poznan, Wawa), to moze zawitam na pare godzin do Stegny (ale nic nie obiecuje ). Wszystko zalezy od pogody oraz czy bedzie mi sie zwyczajnie chcialo kulac beret po zatloczonych i dziurawych drogach oraz dawac zarabiac Autostradzie Wielkopolskiej S.A. i skarbowi panstwa w mycie i podatkach za paliwo ... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Większośc jak nie wszyscy !YES Nie stresować się spoko . SZAMAN dostał po łepetynie , zamawiałem pogodę ale nie upał !placz , to wszystko przez tą kasiorę BOBASKA !placz1 , toć to normalnie nie ma czyn oddychać . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Powiem krótko od piątku do wczoraj była jedna impreza, co wstałem to zaś zasypiałem Bigu czekam !piwko Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Powiem krótko od piątku do wczoraj była jedna impreza, co wstałem to zaś zasypiałem Bigu czekam !piwko Śpij spokojnie Tomciu jak Bigu lub ja przyjadę to Ciebie obudzimy. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Powiem krótko od piątku do wczoraj była jedna impreza, co wstałem to zaś zasypiałem Tomek, powiem Ci szczerze w górach klimat służy, nawet powiem bardzo służy, teraz czas sprawdzić klimat nad morzem !winkiss !OKK Ps. Ale najpierw muszę zrobić przegląd maszynu, !scooter bo już dwunasty tysiąc się zbliża !placz1 !w00t Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Mareczek znasz Mnie, jaki jestem !yawn na pewno się podniosę jak usłyszę dźwięk szkła !w00t Arkadiusz wszędzie jest klimat do tego jak dozujesz z umiarem tak jak Jaaaa !w00t Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (...)Bigu czekam !piwko Mialem jechac do Poznania po Tmaxa, to od razu zajrzalbym do Wawy na czwartkowe spotkanie i do Stegny na kotleta rybnego, ktorego tak lubie . Okazalo sie, ze Tmaxa "niet", to i jeden z celow podrozy odpadl... Na razie mysle ... Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Arkadiusz wszędzie jest klimat do tego jak dozujesz z umiarem tak jak Jaaaa !w00t Masz rację, masz rację Tomeczku, dozowanie z umiarem to podstawa, tak jak my to robimy !winkiss Oj muszę kiedy dojechać do Ciebie, oj muszę, zjawię się normalnie jak Zorro !zorro Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Czekamy !piwko już wstałem Odnośnik do komentarza
Jarek_PL Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 A ja siedzę jak to Bigu napisał " jak ta turystyczna stonka " na plaży w Złotych Piaskach , i zgodnie z naturą człowieka marzy mi sie to czego nie mam. Tęsknię za moją kozą. Nadaremnje rozglądam się za skuterami ale tu w Bułgarii widok to żadki. Jeszcze z tydzień i wracam. Obiecuje że do końca lata nie zostawia więcej mojego burga samego. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Fajnie masz,ja jutro śmigam na !scooter do Dźwirzyna,ciekawe jaka pogoda będzie bo nad naszym morzem nie ma gwarancji pogody.No ale cóż zawsze pozostaje !piwko Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kujawiaki dotarli do domu jakaś cisza !placz1 Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Widziani byli na Zakopiance, oni to potrafią popelinę siać, nie ma co :lol2: Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 17 Lipca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kujawiaki dotarli do domu jakaś cisza !placz1 W końcu dotarli, ale chcą wrócić tam jak najszybciej . Tylko się przepakujemy i w drogę niebawem !scooter !scooter !scooter . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Tak jak mówisz Robert właśnie się z Jolka przepakowujemy i lecimy z synami w okolice Kazimierza Dolnego ,ale niestety tym razem na 4oo Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 No to dotarłem cało do Dźwirzyna droga spoko komarek tez dał rade,pogoda super Pozdro Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Tak jak mówisz Robert właśnie się z Jolka przepakowujemy i lecimy z synami w okolice Kazimierza Dolnego ,ale niestety tym razem na 4oo Michu, nie docenisz już tej ulewy przy 150 km/h, nie docenisz !winkiss no i te sakwy !OKK !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam z wieczora tym co jeszcze urlopują miłego urlopu i cytrynówki !OKK . Dopiero teraz mam troszkę czasu na pisanie , po powrocie ciężko jakoś ale ja to powiada Michu jadziem , dalej . Napiszę tylko tyle że ZACNE spisały się dobrze a i Króle dały radę . Pogoda dosyć dobra tylko ta duchota . No ale z tym też daliśmy radę . P.S Chciałbym mieć u mnie w Kowalewie takie drogi jakie ma Słowacja . Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Sławka Fundi Czaro wielkie podziękowania za wczorajszy fajny, wesoły i miły wieczór !piwko co prawda niektórzy musieli dzisiaj wstać do pracy było jak zwykle SUPER to do następnego Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Kasia, jestem cały dzień w pracy..Ja również dziękuję za spotkanie !piwko !piwko i pogaduchy !YES Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi