Sympatycy siemik Opublikowano 3 Lipca 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Siemka Jutro odstawiam z rana lawetkę do Wiecka a w między czasie mechanior zamontuje mi po przeglądzie użądzonko mogące mieć wpływ na awarie mojego Króla i da znać jak chodzi.Jestem dobrej myśli. Pocieszeniem jest to że w robocie mogę pokulać się na 2oo Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Siemik no to jest nadzieja , że niebawem wskoczysz na swojego !scooter !OKK Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Cześć robaczki co tak wciąż narzekacie na tą pogodę, czy deszcz, czy słońce ja śmigam ważne że mrozów jeszcze nie ma :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Święte słowa !OKK ja też śmigam !scooter bo nie mam wyjścia. Pozdrowienia dla wszystkich kierowników !scooter !V Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja jakoś mało czasowy , ale i ZACNEJ szkoda na taką pogodę ło . No chyba że do pracy ktoś śmiga jedynką , . Ten twardziel z A !OK . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 5 Lipca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ty spod K******A bez podśmiechujków proszę.Od dzisiaj zmieniłem poranną trasę na dużo spokojniejszą, i chyba będę nią jezdził. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ty spod K******A bez podśmiechujków proszę.Od dzisiaj zmieniłem poranną trasę na dużo spokojniejszą, i chyba będę nią jezdził. Pan się nie denerwuje-sezon letni jest-droga nad Bałtyk a wszyscy "z ciśnieniem" jadą "bo wody zabraknie" !sciana .Tak było,jest i będzie co rok coraz gorzej.Trzeba to "przejechać" i tyle.Normalność wróci w końcu sierpnia !zorro Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja jakoś mało czasowy , ale i ZACNEJ szkoda na taką pogodę ło . Bo tak to już jest, że prezesi to mają bardzo mało czasu, Ty upiorku jako Prezes Zacnej marki No i Tomekgdz? toć też Prezes i zobacz nie ma chłopina nawet czasu jednej literki skrobnąć. Więc Tomek odezwij się bo dojadziem do Ciebie w końcu Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Pytam grzecznie, czego !pomidor Rozpoczął się sezon letni !OKK Tomek przesiaduje w letniej rezydencji właśnie się pakuję i ruszam na dwa tygodnie !OKK Kto ma ochotę na sto gram znajdę chwilkę !YES pozdrawiam !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Lipca 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Czyli w Stegnie brama otwarta i małe też się znajdzie. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No Tomuś kto wie , kto wie.. Uwazaj c0 piszesz bo Cie najedziemy całą gromadą Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 To może Kujawy przeniesiemy nad morze. Ja 16 lipca ruszam na !scooter do Dźwirzyna na tydzień Jak by co to zaraszam na !piwko Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Pogoda to zawsze jest.... tylko czasem lepsza czasem gorsza ale prawdziwy motocyklista pogody sie nie boi !YES i śmiga ile....może a Upiór musi uważać bo zacną pobrudzi --żarcik-- ja także od poniedziałku na urlop !V pozdrowionka Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mi do urlopu jeszcze trochę zostało. I skoro nie mogę się doczekać to śmigam gdzie się da !scooter W tym tygodniu GoToPOLANÓW Na następne też już mam plany i nic mnie nie zatrzyma !TAZ bo po to kupiłem !scooter . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 a Upiór musi uważać bo zacną pobrudzi !OKK Masz rację, a nawet dodam zacną i zad :lol: ja także od poniedziałku na urlop !V Ja 16 lipca ruszam na !scooter do Dźwirzyna na tydzień Ale wam zazdroszczę, Wy to macie dobrze, tylko ja fabryka i fabryka !sciana i pozostało mi tylko !placz1 !placz1 Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Urlopowiczom miłego odpoczynku życzę !scooter a tym co muszą pracować,zdrowia i wytrzymałości !piwko Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Noo,jeszcze 7 dni a potem cały tydzień urlopu Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Macie fajnie !piwko , ja niestety jeszcze prawie 1,5 m-ca w pracy... !NOT Ale Wy już pokończycie urlopy a ja wtedy powiem papa !w00t Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ale dzisiaj mnie zmoczył letni deszczyk . A muszę wam powiedziec ,że o mały włosek dwa dni temu by mnie skasował gośc z forda fiesta (ślepy?) Zajechał mi drogę ....ominąłem go na minimetry. Gdyby coś jechało z naprzeciwka by bylo pozamiatane Także moi drodzy oczy dookoła głowy. Pozdro Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Baśka jak powiadał Michał !OKK . Jestem bardzo ale to bardzo dumny . Ty wież o co chodzi . Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 A muszę wam powiedziec ,że o mały włosek dwa dni temu by mnie skasował gośc z forda fiesta (ślepy?) Zajechał mi drogę ....ominąłem go na minimetry. Gdyby coś jechało z naprzeciwka by bylo pozamiatane Także moi drodzy oczy dookoła głowy. Pozdro Uważajcie na siebie w czasie jazdy !scooter na urlop. To już zaraz przecież, szerokości i dużo rozwagi !piwko ..Pogoda będzie ok, Szaman o to się już postara !OKK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Czaro, co do urlopu zacząłem teraz !piwko dwa tygodnie, ale w drugiej połowie sierpnia też Mam dwa tygodnie !w00t Hi hi Prezes to prezes !yawn Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Czaro, co do urlopu zacząłem teraz !piwko dwa tygodnie, ale w drugiej połowie sierpnia też Mam dwa tygodnie !w00t Hi hi Prezes to prezes !yawn I jak w tym kraju ma być dobrze jak wszyscy urlopują nonstop !winkiss Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 I jak w tym kraju ma być dobrze jak wszyscy urlopują nonstop !winkiss I to cały urlop nad morzem. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 (...)Pogoda będzie ok, Szaman o to się już postara !OKK Od kiedy ? Bo w chwilach wolnych od ciagania bananem stonki urlopowej zalegajacej na plazy mam zamiar nawinac pare km eLTekiem . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi