Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Tomek teraz się trzymaj hi.hi.hi.

Dziś odwiedził mnie na swojej ZACNEJ Tomasz GDZ z czego byłem niezmiernie zadowolony jednakże w pewnej chwili zauważyłem że nasz Tomek :lol: markotnieje, w "duchu" pomyślałem sobie że to nie może być to o czym myślę. A jednak :) !V stało się to co zawsze ukrywali właściciele ZACNYCH Brak paliwa, brak kasy na zatankowanie takiej ilości paliwa na powrót !sciana

No i stało się, chciał nie chciał musiał DSC00281.JPG

Następnie nie śmiał ale poprosił mnie abym pomógł mu dostać się do domku. No w takim przypadku zawsze pomogę koledze w biedzie !w00t !OKK !tut i proszę czym musiał nasz biedny kolega wrócić na swoje śmieci DSC00283.JPG a jaki był zawstydzony że nawet główkę odwrócił :rolleyes:DSC00284.JPG Trzeba jednak przyznać że kultura u naszego kolegi jest na wysokim poziomie i starszym panią miejsca ustępuje przed sobą !OK

DSC00286.JPG

Ciekaw tylko jestem z czego tak się śmiał !w00t

Pozdrawiam Wasz serdeczny kolega Siemik

Opublikowano

Wierzę w to, że gdyby to był PKS z Malborka, to Prezes by nie wsiadł, ale że z Elbląga, to wsiadł i to z jaką "Zancną" gracją :rolleyes::):lol: :lol:

I z kulturą jak przypadło na mieszkańca Grudziądza !!!

No Siemiczku, plusik, dla Ciebie !!! Za fotoreportaż , Tomasz leki masz u mnie gratis !piwko !piwko jako rehabilitację, zaleconą medycznie, oczywiście !!!

Opublikowano

Ciamajdo i popłynąłeś !placz1

Tak jak pisałem zostawił kolegę w biedzie na dworcu !wchair jechałem do domu ze 5 godzin bez piwa ważne !placz

Proszę, jaki to był stres !yeah a On tak zostawił kolegę, co sądzicie czy zrobił słusznie ?przypominam że bez piwa !NOT

• Klubowicze
Opublikowano

Tomek, ale dałeś się podejść. Niech sobie pisze a i tak my prawdę znamy. Mie tylko dziwi, że nie widziałeś jak spuszcza Ci olej i wlewa do siebie :rolleyes:

• Klubowicze
Opublikowano

Nie ma się z czego śmiać :( , tylko współczuć Prezesowi że musi podróżować komunikacją zbiorową :huh::rolleyes::lol:

Normalnie nie wytrzymam - aleście mi humor poprawili na wieczór - Tomas te fotki sobie zrobię co najmniej w A4 i powieszę na honorowym miejscu :lol::):lol: .

Opublikowano

Co do oleju to pewno masz rację, !OKK bo skuter został w Malborku !YES

edyt Robson masz rację szacun !OKK

Opublikowano

Tomek zostawiłeś ZACNĄ u teściowej ;) ;) .

Normalnie po tej relacji jestem w szoku , Ci z (+) to są czary mary , a diabli wiedzą co w ZACNEJ zmajstrują . No ja bym nie mógł spać :) :) .

Ten z Chojnic Chłopina to co sobie myśli że przyjedzie na sobotę , a jak z Robertem będziemy mieli zajęty nocleg to gdzie będzie spał , morze jakaś pani się trafi :)whist . Oj Bobasku szkoda działaj tak abyś przyjechał morze w piątek , chociaż wieczorem :huh: .

Pozdrawiam !vampire .

Opublikowano

Tomas, ile Ty teraz chłopie będziesz musiał Siemikowi !piwko !piwko !piwko postawić, aby wykupić Zacna z tego garażu???

Już mi Cię szkoda !w00t

Opublikowano

Krzychu normalnie w czwartek w Zatoczce dostaniesz na dupe !placz2 !bicz ;)

Wiem, wiem, jestem już nawet przygotowany !pomidor

Opublikowano

Tomas ale Cię złapał !tut Siemikowi trzeba ten aparat skonfiskowac ;) mnie też złapał ;)

Opublikowano

No to jest cacy , przepraszam tych Kolegów którym zawracałem głowę dzisiaj ale co na to poradzić , szczególne serdeczne podziękowania dla Włodka , Włodek stawiam dobre !piwko , raz jeszcze dzięki .

P.S

Tak to bywa jak nie ma się czasu :) , a ma się Kolegów .

Michale pogadamy z tym Gościem z Malborka jak przyjdzie na to odpowiednia chwila i zabraknie w KRÓLU oleju :) :) .

Radek Kolego czy Ty tam jesteś w tym (+) , no chyba że szukasz ZACNEJ i nie masz czasu , to zmienia postać rzeczy !OKK .

Opublikowano

A ja dziś maiłem małą przygodę.

Z kilkoma kumplami na moto pojechaliśmy na Dzień Dziecka do domu dziecka.

Rozdaliśmy dzieciakom 200 lodów.

Ale była radocha.

W drodze powrotnej z deczko przycisnęliśmy.

Przy 170 km/h wiatr wyrwał mi boczny plastik pod podestem.

Jestem goły i wesoły :) !NOT !YES

Na akcję przyjechał koleś Burgmanem 400.

I tu uwaga !!!!! Właśnie dziś ten kolega uświadomił mnie, że jego Burek ma 4 cylindry.

Jak mu powiedziałem, że to singielek to mnie wyśmiał :)

Ach ci fachowcy !OKK

Opublikowano

Ale była radocha.

Fajny gest !OKK

To będziesz miał niezłe branie w Malboru !gora

Opublikowano

Szamot jak Bobas śmigał ZACNĄ to było wszystko cacy a teraz jak widać gubi plastiki , ech Suzuki :) :) . No ale jak się śmiga 170 to może i oliwy zabraknąć w !scooter .

Bobasku może Ci literka załatwić :) .

Opublikowano

Szamot jak Bobas śmigał ZACNĄ to było wszystko cacy a teraz jak widać gubi plastiki , ech Suzuki :) :) . No ale jak się śmiga 170 to może i oliwy zabraknąć w !scooter .

Bobasku może Ci literka załatwić :P .

Może nudno mu było tak bez atrakcji i dlatego przesiadł się Burger-ka

Ja tam na razie nie moge narzekać na mojego za krótko go mam

I tu uwaga !!!!! Właśnie dziś ten kolega uświadomił mnie, że jego Burek ma 4 cylindry.

Jak mu powiedziałem, że to singielek to mnie wyśmiał

Ach ci fachowcy

To może dodatkowe 3 cylindry pod kanapą wozi :)

Opublikowano

Jak mu powiedziałem, że to singielek to mnie wyśmiał :rolleyes:

Ach ci fachowcy !OKK

Bobas, rozbawiłeś mnie tym, tak jak Siemik fotorelacją pod tytułem "Wielki powrót Prezesa z Malborka"

Opublikowano

Ale była radocha.

Jak mu powiedziałem, że to singielek to mnie wyśmiał :)

Ach ci fachowcy !OKK

Super fajna sprawa dla dzieciaczków !OK !OKK powinniśmy naszym regionem też organizowac takie Akcje !OKK

A co do tych cylindrów ide szuklac w burgim , może faktycznie gdzieś pod plastikami albo gdzies.... :lol:

Opublikowano

Super fajna sprawa dla dzieciaczków !OK !OKK powinniśmy naszym regionem też organizowac takie Akcje !OKK

A co do tych cylindrów ide szuklac w burgim , może faktycznie gdzieś pod plastikami albo gdzies.... :lol:

Michu, Tobie uwierzę nawet jak powiesz, że Twój stary Burek jest V6.

Ten koleś ewidentnie nie wiedział nic o motocyklach.

Pomijam już sprawę, że miał w swojej K2 ABS i zintegrowane hamulce :lol:

Nie śmiałem już pytać o biturbo i ksenony :D

A co do takich akcji to rzeczywiście powinniśmy brać w nich udział.

Jakby co to na koniec czerwca możemy jechać regionem do Zakładu Poprawczego w Chojnicach, pokazać chłopakom nasze gabloty i powiedzieć o nich kilka słów. Staniemy się powoli przez to rozpoznawalni i ludzie będą inaczej powoli patrzeć na motocyklistów. Szczegóły możemy ustalić na Burgmanii.

A znikający plastik dostanę od Mirka, który naprawia CVT. Na Burgmanię przyjadę jednak lżejszy o prawą połozę !pomidor

Upiorek Pieronie, nie wiem jak to się dzieje, ale mój Burek nie łyka oleju.

No wiem, wiem : Zacna to je to !OK

Opublikowano

Wczoraj byłem na inspekcji przygotowań do Burgmanii u Włodka.

Zostałem zawstydzony, bo Włodek tak wypucował Zacna, że szczena mi opadła :lol:

Powiem Wam,że robi wrażenie taka czyścioszka :lol: !OKK

Opublikowano

Panowie jutro będę już w Malborku !YES jak uda się to coś napiszę aleeee ;):lol:

Wiadomo, że z reguły mam słaby charakter :D tak pewności nie ma :(

Czekamy na dostawę hi hi :lol:

Opublikowano

Siemka

Co do imprez dzisiaj sie dowiedziałem ,że w Bydgoszczy 12.06 chlopaki organizują jakieś spotkanie z dzieciakami.Ma byc zbiórka na ciężko chorego syna Motocyklisty.Może by sie pojawił nasz zacny Region.Jeżeli wyrażacie chęc , dowiem się szczegółów

Opublikowano

Interesujące. To wypada w niedziele więc do przemyślenia. Można o tym pogadać w Malborku whist

• Klubowicze
Opublikowano

Heloł wszystkim :( .Ponieważ duchota panuje niesamowita przesuwamy godzinę zbiórki w zatoczce na godzinę 8. Nie ma co zwlekać, przecież nie będziemy śmigać w tym upale.

Ja wyruszam o 7 z chaty, także zbierajcie d**y w troki i meldować się wcześniej.

Spalimy fajana i góra 8.15 kierunek Marienburg ;)whist .

P.S.Upiorek - zdejmij podpinki z ciuchów i sweterek zostaw w domu !YES :P .

Opublikowano

Ja mogę, nawet o 07.59 być :D Zanotowałem.

Opublikowano

My też 7.00 wyjazd z dzialki !OK !scooter