Baśka13 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Kasiu super że wyjazd udany dawaj jakieś foty co po zazdraszczam trochę Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wymieniłem przed chwilą olej w CVT i przekładni. Cieszę się jak nie wiem co Czuję się co najmniej jak mechanik w Suzuki. Siemik, dzięki za fotki. Bez nich rozkręciłbym prawdopodobnie pół CVT !V Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Melduję się w domku !piwko Przesyłka dostarczona do rąk własnych !OKK Grześ był zadowolony !OK Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dzięki za info odnośnie zatoczki,nie będę musiał jechać przez Świecie pojadę sobie Chełmno Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Witam, wróciłam z Bieszczad cała i zdrowa chociaż dość zmęczona !piwko wrażenia niesamowite.... Gdzie te fotki ? !w00t !w00t !w00t Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Witam z wieczora !yawn . Arek torcik !OKK , tylko jaki smak . Grześ jak czytam Kolega przed zlotem łapie punkty że niby ZACNA na pierwszym miejscu , nie widzę inaczej jak tylko tak , jak jakiś inny !scooter , stanie przed ZACNĄ w zatoce to od razu go na dół . Kasieńko super że się wypad udał , i te fotki zapodaj na tapetę . P.S Grześ tylko parking że by był umyty bo ZACNE marki co by się nie zakurzyły . Pozdrawiam !vampire . Czaro jak kurier śmiga . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Mój nowy nabytek chodzi o to niebieskie pod komarkiem Oczywiscie jak ktoś ma potrzebę skorzystania to zapraszam Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Maja 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Czaro dziękuję. Wicia zamówię deszczyk to nie będzie kurzu Orcio !piwko bardzo chętnie. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Czaro jak kurier śmiga . Czaro dziękuję. Nie ma sprawy, jak mogę pomóc to zawsze pomogę !OKK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 U mnie jak zwykle komplikacje. Na naszą Burgmanię przyjadę dopiero w sobotę po południu. Siła wyższa jak to mówią !placz1 W czwartek będę oczywiście w zatoczce. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Koledzy Ja już jestem w Malborku !scooter czekam !piwko Wszystko to, co siemik napisze o 21 jest nie prawdą !TAZ Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 28 Maja 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 U mnie jak zwykle komplikacje. Na naszą Burgmanię przyjadę dopiero w sobotę po południu. Siła wyższa jak to mówią !placz1 W czwartek będę oczywiście w zatoczce. Kurczę Krzysiu jak Ciebie zabraknie ... ale w sobotę mam nadzieje zostaniesz do niedzieli . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Kurczę, Krzysiek co zrobić, tak to jest, ale damy radę, ważne że w sobotę będziesz!!! Ps. Robson, dzięki za kawkę i miłą pogawędkę, no i fajowe śmiganko po Toruniu. !scooter Upiorek, miałeś rację z tym, że jak będę odbierał z serwisu to dokładnie obejrzeć skuter, Fachowe oko Robsona dostrzegło jeden szczegół i Pan mechanik musiał na miejscu usterkę usunąć. !winkiss Co trzy pary oczu to nie jedna. !sciana Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 28 Maja 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Arek spoko, jakoś tak nie mam pełnego zaufania do serwisów . Dzięki także za spotkanko i do zobaczenia w czwartek w Marienburgu . szamot - fajny podnośnik, fakt przydałby się taki do serwisowania Zacnej, bo w plecach już coś strzyka !wchair . Tomas a Ty dopiero meldujesz się z Marienburga , chyba nie nudzisz się tam bez nas . Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Chwilę po pracy, dziś, postanowiłem śmignąć do domu trochę inną trasą niż zwykle No i odwiedziłem kultową zatoczkę (tą co wiecie) no i okazało się, że pewna ekipa postanowiła odświeżyć ją trochę na przyjęcie czwartkowych gości !scooter . Widząc to pomyślałem, że wygląda to dość zabawnie a te malarze nawet nie wiedzą co czynią Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 28 Maja 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Chwilę po pracy, dziś, postanowiłem śmignąć do domu trochę inną trasą niż zwykle No i odwiedziłem kultową zatoczkę (tą co wiecie) no i okazało się, że pewna ekipa postanowiła odświeżyć ją trochę na przyjęcie czwartkowych gości !scooter . Widząc to pomyślałem, że wygląda to dość zabawnie a te malarze nawet nie wiedzą co czynią Co się dziwisz, pewne kroki zostały poczynione i efekty są !YES . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Tomas a Ty dopiero meldujesz się z Marienburga , chyba nie nudzisz się tam bez nas . Tomek na pewno nie, ale Siemiczek pewnie tak !!! Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ja dziś widziałem wypadek dwóch motocykli. Na prostej drodze w rowie leżały dwa rozp..... ścigacze. Na szczęście wszyscy żyją. Ciekawe jaką mieli prędkość !pomidor Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Robson nie nudzę się jestem już obojętny !winkiss Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Robson nie nudzę się jestem już obojętny !winkiss Pamiętasz że mnie dzisiaj odwiedziłeś?Szkoda ze mało czasu miałem . Ogólnie nisko budżetowo było:kawy nie chciał,piwa nie mógł !winkiss ... Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 U mnie jak zwykle komplikacje. Na naszą Burgmanię przyjadę dopiero w sobotę po południu. Siła wyższa jak to mówią !placz1 W czwartek będę oczywiście w zatoczce. Krzychu normalnie w czwartek w Zatoczce dostaniesz na dupe !placz2 !bicz Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Krzychu normalnie w czwartek w Zatoczce dostaniesz na dupe !placz2 !bicz Grożą że Krzyśków bić będą to też się nie pojawię W mieście na M. będę także w sobotę po południu. !YES Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ogólnie nisko budżetowo było:kawy nie chciał,piwa nie mógł !winkiss ... To nie był Tomek, to był przebieraniec, jakiś !!! Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Byłem Ja kawy nie pijam, bo mam wysokie ciśnienie !yeah jedyna rzecz, co Mi zbija to !piwko Hi hi Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Byłem Ja kawy nie pijam, bo mam wysokie ciśnienie !yeah jedyna rzecz, co Mi zbija to !piwko Hi hi Tomek to trza Ci leków na nadciśnienie wziąć, do Malborka !!! Masz to jak w banku !winkiss !winkiss Jestem po rozmowie z abstynentem z miasta na M. i powiem krótko .... My od ZACNEJ marki, musimy trzymać się razem !!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi