Klubowicze robson Opublikowano 25 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2011 Tak się zastanawiam, która to już Burgmania na której to nie będzie motocyklistek z naszego regionu .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2011 Siemka. Włodziu dzięki za paczuszkę.Czarek dziękuję za dostarczenie. Szkoda tylko że nie pozwoliliście mi przyjechać do Was . Zaraz tam nie pozwoliliście. Po co masz km wkręcać jak on tam jedzie (prawie) Co do naszych Pań to myślę, że nasza Bydgoska odwiedzi nas w Malborku
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2011 Siemka. Świetna gąbka, mam nadzieję że trafie na hondę, fajnie będzie się pieniła na moim KRÓLU !tut
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2011 No i teraz wszyscy widzą, gdzie miejsce króla z tyłu
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2011 No i teraz wszyscy widzą, gdzie miejsce króla z tyłu Bo ZACNA zdaje sobie sprawę że KRÓL to jak matka, musi się opiekować słabszymi .
upiór Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Ty Ty z Chojnic jak śmigał ZACNĄ marką to był gość a teraz co to maszyna robi z człowieka . No ale fakt że czasy teraz kiepskie i praca , Bobasku pozdrawiam serdecznie i czekał będę w (+) . Jako Kierownik grupy ustalam czas spotkania zatoczka godzina 10,00 . Pozdrawiam !vampire .
Arkadiusz Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Bo ZACNA zdaje sobie sprawę że KRÓL to jak matka, musi się opiekować słabszymi . To jak KRÓL jest matką, to Królowa kim? Grzesiu, olej w skrzyni i silniku to ja Ci osobiście sprawdzę przed paradą, masz to z głowy, nie musisz się martwić i zawracać głupotami głowy. Trzeba organizatorowi pomagać !!!
upiór Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Arek jesteś wielki !OKK . To i ja zabiorę może jakieś szmatki co byś rączek nie wybrudził . Bo złe na dobre szybciutko przechodzi .
Bobas Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Ty Ty z Chojnic jak śmigał ZACNĄ marką to był gość a teraz co to maszyna robi z człowieka . No ale fakt że czasy teraz kiepskie i praca , Bobasku pozdrawiam serdecznie i czekał będę w (+) . Jako Kierownik grupy ustalam czas spotkania zatoczka godzina 10,00 . Pozdrawiam !vampire . Chciałeś chyba napisać TY TY Z MALBORKA !pomidor
szamot Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 a ja ciągle nie wiem gdzie ta zatoczka !placz1 !sciana to jak sie dowiem gdzie ona jest tzn z której strony to może podjade w czwartek i w piątek no i sobote
LWfilip Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Patrzyłem na Google Mapy i zdjęcia tego rejonu są żałosne, ale to nic trudnego. Ta zatoczka znajduje się po lewej stronie drogi, jadąc od Świecia na Chełmno, przed mostem. Nie sposób jej nie zauważyć bo to jedyne takie miejsce gdzie mogą zatrzymywać się ciężarówki.
krzys-68 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Ale, że niby kto jest chory ? Mam nadzieję, że nie wywiniesz się od Burgmanii. Ten zlot jest obowiązkowy. Dłonie mam sodą kaustyczną pouszkadzane.Wolno bo wolno ale się goją i nie bardzo !scooter jezdżę.Rękawiczki mocno przeszkadzają. BTW.Monia dzisiaj PJ na kat A zdała
szamot Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Patrzyłem na Google Mapy i zdjęcia tego rejonu są żałosne, ale to nic trudnego. Ta zatoczka znajduje się po lewej stronie drogi, jadąc od Świecia na Chełmno, przed mostem. Nie sposób jej nie zauważyć bo to jedyne takie miejsce gdzie mogą zatrzymywać się ciężarówki. I o to mi chodziło bo do Świecia mam 2 drogi , dzieki wielkie Dłonie mam sodą kaustyczną pouszkadzane.Wolno bo wolno ale się goją i nie bardzo !scooter jezdżę.Rękawiczki mocno przeszkadzają. BTW.Monia dzisiaj PJ na kat A zdała wow to nie zazdroszczę, powodzenia i wracaj szybko do zdrowia i na szlak !scooter
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Witam, wróciłam z Bieszczad cała i zdrowa chociaż dość zmęczona !piwko wrażenia niesamowite.... widoki, tama-Solina no i oczywiście winkle jak marzenie aż do zamknięcia opony a wyprawa do Lwowa i szukanie asfaltu w dziurach ....bezcenne ale dałam rade - dojechałam szczęśliwie i bez jakichkolwiek strat pozdrowionka !OKK
michu Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Kaska fajnie ,że wyprawa sie udała !OKK No dawaj jakieś foty !tut !TAZ
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2011 szamot tu proszę zdjęcia zatoczki Patrząc w kierunku Torunia Pozdrawiam Siemik
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2011 To zdjęcie to z kronik policyjnych chyba wyrwałeś
krzys-68 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Brak ITD czyli się nie liczy A zatoczka jest zaraz za zjazdem do Świecia jadąc na CCH !winkiss
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2011 To zdjęcie to z kronik policyjnych chyba ryrwałeś To ja stawiam zacną na pierwszym miejscy a ty mnie od milicjantów wyzywasz. !placz1
krzysurban Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Już niedługo szykuję Wam niespodziankę, niektórzy wiedzą ale ciiiiiiiii....
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2011 Już niedługo szykuję Wam niespodziankę, niektórzy wiedzą ale ciiiiiiiii.... Nie mów że wstąpiłeś do milicji Pozdrawiam Siemik
krzysurban Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Nie mów że wstąpiłeś do milicji Pozdrawiam Siemik Może założę tylko kask w kolorze białym
Tomekgdz Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Człowieka dwa dni nie ma na forum i zaś trafiła milicja a w niedziele znów nie będzie Teleranka !placz1 a u drzwi stanie załoga …. !vampire Co za czasy doczekałem
czaro69 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Witam, dziś w południe, pakuję graty i "po drodze do domu" zawitam w Malborku !OKK Grześ, zadzwonię do Ciebie z trasy
orcio Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 No szok to zdjęcie na wage !piwko Pierwsze spotkanie całkiem przypadkowe z klubowiczami !scooter Siemik wisze ci flaszke
Rekomendowane odpowiedzi