Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak se myślę że może wezmę w piątek urlop i bym dołączył do was gdzieś na trasie !scooter

Opublikowano
  W dniu 17.05.2011 o 05:14, dr.big napisał(a):

Na pewno, wlasnie z tego powodu, kilka osob, ktore moga, przyjezdza wczesniej.

Kujawiacy tez jadą wcześniej i oferują swoją pomoc !OKK

Opublikowano
  W dniu 17.05.2011 o 07:16, szamot napisał(a):

Tak se myślę że może wezmę w piątek urlop i bym dołączył do was gdzieś na trasie !scooter

Swietnie jak sie uda to śmigniemy większą bandą !scooter !scooter !scooter Trasa Grudziądz-Kwidzyń-Malbork !OKK Całkiem niezła nawierzchnia i fajne zakręty teraz jeszcze trzeba przekonać Czaro69 :) że szkoda kasy na A1 lepie wydać ją na !piwko !w00t

Opublikowano
  W dniu 17.05.2011 o 14:44, michu napisał(a):

Kujawiacy tez jadą wcześniej i oferują swoją pomoc !OKK

Dobra, no ta my też jedziemy w czwartek, choć nie Kujawiacy, ale prawie.... !OKK

My to prawie Kujawiacy z Mazowieckiego 10_1_20.gif

Opublikowano

Czyli, że trzeba wyznaczyć czas i miejsce spotkania grupy. Ja się podporządkuję.

Opublikowano

Proponuję zatoczkę pod Świeciem !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano
  W dniu 17.05.2011 o 18:59, Bobas napisał(a):

Proponuję zatoczkę pod Świeciem !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

Tak jest !OK tradycyjnie zatoczka , a godzinę ustalimy krótko przed wyjazdem !V

Opublikowano

No i to właśnie lubię. Krótko i na temat. Przyjąłem do wiadomości.

Opublikowano

Szukam kierowcy na Busa, co zaprowadzi Mi sypialnie do Malborka :rolleyes: w czwartek widzę las rąk !pomidor

Oczywiście też Go odprowadzi w niedziele do Grudziądza !w00t

Powód jest taki, że Marzena się zwiesiła !yeah i pod namiot to nie pojedzie od Szlachta ;)

Opublikowano
  W dniu 18.05.2011 o 12:56, michu napisał(a):

Tak jest !OK tradycyjnie zatoczka , a godzinę ustalimy krótko przed wyjazdem !V

Ja jak przystało na stuprocentowego Kujawiaka także wybieram się w czwartek.

Planuję wyjechać z Niesulic około 6.00 i podążać trasą Pniewy,Oborniki, Wągrowiec,Nakło nad N.(tu planuję być około 10,00)

Jeśli byłaby możliwość dołączyć do szanownego grona to proszę o namiary czaso-przestrzeni.

Do zobaczenia mam nadzieje że na trasie J.D.

Opublikowano
  W dniu 19.05.2011 o 10:49, Tomekgdz napisał(a):

Powód jest taki, że Marzena się zwiesiła !yeah i pod namiot to nie pojedzie od Szlachta whist

Masz kłopot-----> pozostaje Tobie tylko. 0recourse.gifkwiatki.gif

Opublikowano

Mareczek jak by to coś dało to tak bym zrobił, ale Marzena jest twarda !sciana

Cały czas szukam szofera, kto chętny whist

Marek a Ty kolego jedziesz sypialniom ? :D

Opublikowano
  W dniu 19.05.2011 o 16:06, Tomekgdz napisał(a):

Mareczek jak by to coś dało to tak bym zrobił, ale Marzena jest twarda !sciana

Cały czas szukam szofera, kto chętny whist

Marek a Ty kolego jedziesz sypialniom ? :D

Mam zaklepane miejsce w Pałacu na dostawce. budzik.gif

Opublikowano
  W dniu 19.05.2011 o 14:45, jack daniels napisał(a):

Ja jak przystało na stuprocentowego Kujawiaka także wybieram się w czwartek.

Planuję wyjechać z Niesulic około 6.00 i podążać trasą Pniewy,Oborniki, Wągrowiec,Nakło nad N.(tu planuję być około 10,00)

Jeśli byłaby możliwość dołączyć do szanownego grona to proszę o namiary czaso-przestrzeni.

Do zobaczenia mam nadzieje że na trasie J.D.

Jaca, możesz zatem śmignąć do Bydgoszczaków.

Byłbyś u nich ok. 10.40

Lecicie razem do zatoczki pod Świeciem i jesteście tam ok. 12- stej.

Plan godzinowy może być nieco niedokładny, bo napisałem go z bani.

Myślę, że to wszystko kwestia umówienia się z Kujawiakami.

• Klubowicze
Opublikowano

Ludzie, o 12 to już będziemy na miejscu dawno !YES .

Kierownik z Kowalewa ustali jeszcze szczegóły, tj. godzinę spotkania oraz trasę :P .

Opublikowano

No to z Jackiem nie damy rady pocisnąć.

Opublikowano
  W dniu 20.05.2011 o 10:33, robson napisał(a):

Kierownik z Kowalewa ustali jeszcze szczegóły, tj. godzinę spotkania oraz trasę :rolleyes: .

Matko Kochana, normalnie widzę, że wyjazd Litwa - Łotwa - Estonia to przy Malborku jest pikuś.

Jak by coś to powiedzcie to Wam podeślę jakiś konspekt, mapy i rzut satelitarny trasy.

Się wsiada i się jedzie. ei28bober.gif

A biedny Tomek na razie kierowcy nie ma, on to ma dopiero zmartwienie i to jest dopiero myślenie strategiczne.'

No, ale wam powiedziałem. ei27%5D.gif

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 20.05.2011 o 15:38, Arkadiusz napisał(a):

Matko Kochana, normalnie widzę, że wyjazd Litwa - Łotwa - Estonia to przy Malborku jest pikuś.

Jak by coś to powiedzcie to Wam podeślę jakiś konspekt, mapy i rzut satelitarny trasy.

Się wsiada i się jedzie. ei28bober.gif

A biedny Tomek na razie kierowcy nie ma, on to ma dopiero zmartwienie i to jest dopiero myślenie strategiczne.'

No, ale wam powiedziałem. ei27%5D.gif

Kierownika słuchać trza, bo jak nie to !bicz :lol: .

A Prezes może niech pojedzie do Malborka już w poniedziałek, przekima w kamperze no i wróci auto-stopem, a w środę spokojnie na koniu luzaku Zacną wraz z małżonką !YES .

Z kolei po Burgmanii niech pogoni sztrucla VW, bo w przyszłości mogą go nie wpuścić na imprezy skuterowe :P .

Tomas - Ty wiesz jak ja Cię lubię !kiss :rolleyes: .

Opublikowano
  W dniu 20.05.2011 o 19:18, robson napisał(a):

P.S. Szlajasz się gdzieś po Toruniach i salonach, a do kolegi przy okazji zajrzeć to już nie można ??? :rolleyes: pochwalić się nabytkiem !TOMCAT .

W przyszłym tygodniu odbieram Zacną z serwisu, jest ktoś chętny by mnie podrzucić na plecaka do serwisu ? Bo muszę jakoś odebrać zacną !placz1

Muszę być w Toruniu do godziny 18 tej. Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy !!! !placz1

Opublikowano
  W dniu 20.05.2011 o 20:54, Arkadiusz napisał(a):

W przyszłym tygodniu odbieram Zacną z serwisu, jest ktoś chętny by mnie podrzucić na plecaka do serwisu ? Bo muszę jakoś odebrać zacną !placz1

Muszę być w Toruniu do godziny 18 tej.

Arek, dałeś skuter do serwisu, aby Ci coś przy nim zepsuli? No chyba, że masz gwarancje, to wtedy mus.... !sciana

Opublikowano

No właśnie ta gwarancja, nic na to nie poradzę, takie życie !winkiss !sciana !sciana

Ostatnie tchnienia gwarancji ,ale trzeba korzystać !!!

I tak to jest !!!

Opublikowano

Ojjjj gruby grabisz sobie !YES pogadamy w Malborku lepiej byś był przygotowany !piwko

Opublikowano

No to witam serdecznie :( .

Styrany jestem jak pies a ten z pod :) , Szacun Robert za pozytywne załatwienie tematu , wiedziałem że jesteś wielki ale że aż tak !OK . To może od początku , ostatnio jestem jak pisałem mało czasowy , zachciało się Toruniowi Plazy , tyram jak osioł , nawet w niedzielę będę miał serdecznego kolegę z pracy który wznosi mury garażu , wiem napewno ktoś napisze że niedziela że w niedzielę się nie pracuje to kiedy w nocy . Co na to poradzić taka praca , ale nie będę szanownych Państwa zagabywał swoimi sprawami :) .

Jeśli chodzi o (+) to ja osobiście jestem za tym aby śmigać większą grupą , tylko jest jeden mały problem obiecałem Grzesiowi że z Robertem będziemy rano to znaczy nie o 6,00 tylko w godzinach porannych , tak aby jemu tam pomóc , tak przy okazji pragnę nadmienić że Czwartek jest dniem bezalkoholowym wszak ja osobiście pamiętam jak co nie które osoby się oferowały w pomocy koledze .Co dalej jeśli Chodzi o Jacka to tak jak pisał Bobas niech się ustawi z Bydzią a potem dalej do zatoczki bo ja osobiście pragnę danego słowa dotrzymać i stawić się w (+)w godzinach porannych . No chyba że Kolega Grześ da mi czas organizacyjny do godziny 12,00 .

Co dalej a miałem kilka pomysłów na lepszą organizację naszego tam pobytu ale niestety czas mi na to nie pozwala co bym ten temat ogarnąć , a szkoda .

Jeśli chodzi o Tomka oj chłopaku to maż problem ale łączę się z Tobą w tych bólach :) :) . Arek jeśli mogę parę słów o salonie ZACNEJ to proszę jak będziesz odbierał !scooter , to daj sobie czas na dokładne sprawdzenie wszystkiego , byliśmy tam i wiemy że temat w tym salonie to temat do wielkich komentarzy pogadamy w (+) .

No dobra ale się rozpisałem .

Pozdrawiam serdecznie !vampire .

Malbork (+) :) .

Pozostało 11 dni .

Opublikowano
  W dniu 21.05.2011 o 17:04, upiór napisał(a):

byliśmy tam i wiemy że temat w tym salonie to temat do wielkich komentarzy pogadamy w (+) .

No dobra ale się rozpisałem .

Malbork (+) :) .

No nie Upiorek przegiąłeś z tym gadaniem a te znaczki (+) to jakiś nowy slang wprowadzasz???? !w00t :)

Opublikowano
  W dniu 21.05.2011 o 17:04, upiór napisał(a):

Arek jeśli mogę parę słów o salonie ZACNEJ to proszę jak będziesz odbierał !scooter , to daj sobie czas na dokładne sprawdzenie wszystkiego , byliśmy tam i wiemy że temat w tym salonie to temat do wielkich komentarzy pogadamy w (+) .

No i bądź tu zdrowy 4_6_218v.gif4_14_4.gifUpiorek, spoko to jest przegląd na 6 tyś. km, nie będzie tak źle, mam nadzieję !placz1 !placz1 , Ty wiesz jak pocieszyć człowieka. Jeśli tak jest to Ty im tam plaże budujesz ? Spoko przy odbiorze będę skrupulatny Obraz%281%29.gif , !winkiss .

Tak w Toruniu to piernik wie o co tam chodzi !!!ei24niewiem.gif