Sympatycy siemik Opublikowano 9 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2011 Zapomniałem. Ostatnio coś ubywa mi w skrzyni i przekładni wiec dorzućcie jeszcze: i coś takiego Jesteście !kiss !TAZ !w00t Pozdrawiam Siemik.
Arkadiusz Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Zapomniałem. Ostatnio coś ubywa mi w skrzyni i przekładni wiec dorzućcie jeszcze: i coś takiego Jesteście !kiss !TAZ !w00t Pozdrawiam Siemik. Matko Boska, Siemik się nauczył zdjęcia wklejać !!! No i jeszcze w skrzyni biegów ubywa oleju, o Matko, o Matko !yeah !yeah !yeah Siemiczku, dla Ciebie Majkę w promocyjnej cenie oddam, a co tam. !!! Mało tego, na Marl Ci ja pożyczę...
Tomekgdz Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Krótko powiem lub też napiszę, jakie padaczki !placz1 !placz1
szamot Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 jak tak to też bym prosił o zestawik,oleje plus filtr !tank
Mareczek Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 Krótko powiem lub też napiszę, jakie padaczki !placz1 !placz1 Może padaczki a wy cwaniaczki tylko się wyśmiewacie a jak trzeba zebrać kasę na olej to się wykręcacie
Arkadiusz Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Mareczku, olej, benzyna co za różnica, najważniejsze, że już niedługo się sprawdzimy, kto jest lepszy w Parku Linowym, oj będzie się działo, będzie się działo. No i byle tych dinozaurów nie wystraszyć.
michu Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Siemka troszeczkę odejdźmy o tematy oleju bo zbankrutujemy !w00t Pogoda dzisiaj śliczna jak latem aż się chciało śmigac na krótkim rękawku !scooter ,ale i tak kurtki nie ściągnąłem -licho nie śpi
szamot Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 pewnie ze nie ma co ściągać kurtki,przerabiałem to w zeszłym roku był czerwiec i miałem tylko dziurę w kieszeni, no i złamaną rękę jak mi koleś wyjechał a no i nogi przeszlifowane bo miałem tylko wyciery.
Arkadiusz Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Pogoda dzisiaj śliczna jak latem aż się chciało śmigac na krótkim rękawku !scooter ,ale i tak kurtki nie ściągnąłem -licho nie śpi Tak, pogoda piękna, ale ja z fabryki jak wracam to jadę wzdłuż naszej pięknej rzeki Wisły, no i się już zaczynają te zielone, tłuste, śmierdzące robale, które na potęgę rozbijają się i później je ciężko usunąć. !sciana !sciana !sciana !sciana
szamot Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 polecam firane lub serwete nic lepiej robali nie usuwa,kiedys sprzedałem ten patent na myjni i miałem darmowe mycie !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2011 polecam firane lub serwete nic lepiej robali nie usuwa,kiedys sprzedałem ten patent na myjni i miałem darmowe mycie !piwko I po to potrzebne są nowe znajomości. Żeby wiedzieć na przykład jak zcierać ROBALE z ZACNYCH
Mareczek Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 I po to potrzebne są nowe znajomości. Żeby wiedzieć na przykład jak zcierać ROBALE z ZACNYCH Jaka cisza czyżby „Zacni” mieli jakieś problemy?
Kaśka Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Przypuszczam że tak !placz1 Szamot kup sobie jeansy na moto póki co sprawują się super na szczęście nie miałam okazji ich "wypróbować" zobaczymy jakie będzie moje spalanie !scooter w niedziele wyjeżdżam w Bieszczady: a tam miedzy innymi wyjazd do Lwowa, Słowacja ostatnio na trasie wynik był zaskakujący na plus
szamot Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 mam juz odpowiednie spodnie na !scooter ,po jeansach włsanie mam ślady przegrzały sie. To niezły maraton Cie czeka Szerokości,przyczepności i ślepych misiaków
Arkadiusz Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 I po to potrzebne są nowe znajomości. Żeby wiedzieć na przykład jak zcierać ROBALE z ZACNYCH Siemiczku, jak będziemy śmigać to ja się zatrzymam by robale wyczyścić, z Ty sobie olej w skrzyni sprawdzisz, przyjemne z pożytecznym. !OKK Jaka cisza czyżby „Zacni” mieli jakieś problemy? Jakie problemy Mareczku? Nie ma żadnych problemów, absolutnie !OK Szerokości,przyczepności i ślepych misiaków Wypraszamy sobie, ślepy to ja nie jestem !sciana :) jeszcze... Ale fajnie, że coś się tu dzieje, Pozdrawiam. A specyfik na robale się przyda.
Tomekgdz Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Jaka cisza czyżby „Zacni” mieli jakieś problemy? Taka cisza, bo Tomeczek w Stegnie baluje !piwko
upiór Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Arek jestem z Kolegi bardzo dumny !OKK . !scooter , tylko ciekawe jak też ta ZACNA śmiga , oj będzie się działo . Nie żeby tam zaraz opijać nie nie , ale tylko tak . Pozdrawia !vampire .
Arkadiusz Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Nie żeby tam zaraz opijać nie nie , ale tylko tak . Pozdrawia !vampire . Nie, nie !!! Już nie bądź taki skromny.
Baśka13 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Kasiu szerokości życzę, miłego spokojnego podróżowania pozdrawiam
michu Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 zobaczymy jakie będzie moje spalanie !scooter w niedziele wyjeżdżam w Bieszczady: a tam miedzy innymi wyjazd do Lwowa, Słowacja ostatnio na trasie wynik był zaskakujący na plus Kaśka szerokości Ci życzymy i szczęśliwego powrotu do domku !OK
Kaśka Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 No to z ostatniej chwili przed wyjazdem ...... chwale się !OKK moja niunia została wyposażona w nowy osprzęt oto link do zdjęcia http://www.moto-akcesoria.pl/tlumik-leovince-4road-do-skutera-gilera,p,14952 oj jak gada fju fju !TAZ
nodo Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 No to z ostatniej chwili przed wyjazdem ...... chwale się !OKK moja niunia została wyposażona w nowy osprzęt oto link do zdjęcia http://www.moto-akcesoria.pl/tlumik-leovince-4road-do-skutera-gilera,p,14952 oj jak gada fju fju !TAZ Dobry wybór. Mam też ten wydech w swoim dziadku, ale jak się wyciągnie db killer to hałas ogromny się robi, frajda jest ale na ulice lepiej z wygłuszeniem. Pozdrawiam Dominik
Rekomendowane odpowiedzi