Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 12 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2017 Wszystkie relacje z wycieczki rewelacja
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2017 6 godzin temu, _ANETA_ 80 napisał: Wszystkie relacje z wycieczki rewelacja Nawet te kombinowane ....Anetko
Gość Robert JAPAN Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 22 minuty temu, Łukasz GP napisał: Ktos cos w niedziele? Mogę jechać choć nie wiem czy dogonię bo tylko 197 leci mi tj. Demowka leciała - swojego szanuje
Gość Robert JAPAN Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Około 11.00 wyjazd po oscypki z Katowic ul bogucicka salon Yamaha . Tempo bez opierdalania sie
Gość Robert JAPAN Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 yno żeby o normalnej godzinie wróciłech czyli 17.00 no max 18.00 :), bydzie trzeba wczesniej chyba wyjechać. a w przyszły weekend to możemy 24h jedzić
Szakal9992 Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Spoko damy radę;-) na 18 będziemy w domu;-)
Wiiz Opublikowano 15 Lipca 2017 Opublikowano 15 Lipca 2017 Taka trasa i takie tempo to nie dla mojego sprzeta. Za rok po zmianach chętnie.
BURISMAN Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Może się spotkamy, wybieram się moim osiołkiem do Zakopanego, bo w miniony weekend nie było szans. Może się spotkamy, wybieram się moim osiołkiem do Zakopanego, bo w miniony weekend nie było szans. Wyjazd z Żor o 7:30 na miejscu 10:30, późne śniadanko i spacer po Krupówkach i niestety powrót do domu. Pozdrowienia dla kolegów Robert Japan i Szakal 9992, udało Nam się spotkać w drodze powrotnej z Zakopanego na parkingu w Korbielowie . Wycieczka z mojego punktu widzenia bardzo udana, oscypki kupione i co najważniejsze Zakopane na 200 zaliczone. Do zaliczeń należy też dodać widowiskową pierwszą "parkingówkę", mam nadzieję że ostatnią, bo więcej rysek na pięknym białym perłowym lakierze moje słabe serce nie wytrzyma
BURISMAN Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Wzajemnie. Do następnego razu. Komarka w domu oglądnąłem dokładnie i nic się nie stało, poza kilkoma rysami na lakierze . Tereska cała dzielnie ratowała sprzęt podkładając nogi pod niego , za co dostała reprymendę i postawiona została do raportu wieczorem . Tłumaczyła się, że nie zdążyła ich podnieść, no cóż wiek robi swoje i z podnoszeniem nóg u niej coraz gorzej . Nigdy bym się nie spodziewał, że w takiej sytuacji Komarek poleci na glebę, a tu jednak poleciał aż zadudniło . Gdyby nie to że skręcałem w prawo i koło przednie ustawione było na "odjazd", to może bym miał szanse go utrzymać, ale gdyby babka miała wąsy to byłby z niej dziadek . Najważniejsze, że nic się nam nie stało, poza zdziwionymi minami i nauczką na przyszłość.
Yarorot Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Najważniejsze że wam nic się nie stało. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
BURISMAN Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 24 minuty temu, Yarorot napisał: Najważniejsze że wam nic się nie stało. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Spoko wszystko OK, ale lakieru mimo wszystko szkoda . Ogólnie fajna wycieczka i odpoczynek, gdyby nie ten incydent parkingowy . Kolejna szkoła życia i jest co wspominać i opowiadać .
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2017 ktoś gdzieś jakiś mały weekendowy spontan w około komina (sobota niedziela) 22-23 lipiec Mój plan sobota rano domki Jordanów http://www.strumyk-wczasy.com.pl/ 100km od bielska na miejscu domek basen jedzienie itd koszt około 45zł (basen jacuzzi leżaki grill w cenie ) 22-07 zakwaterowanie zwiedzanie Rabki ,Zakopane i okolice ,Powrót na ognisko 23-07( wyjazd do południa ) zwiedzanie szczawnica i okolic spływ dunajcem powtót do domu. P.S bywam na ośrodku dwa razy w roku i jest zajebiście czekam na propozycje względem zajęcia domków
BURISMAN Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Poleciałbym ale już w Piątek po pracy, tak żeby zajechać tam na noc i spokojnie się rozpakować i odpocząć przy ognisku (grillu) przed Sobotą. Sobota z rana śniadanko, potem coś pozwiedzać, wieczorkiem znowu posiedzieć przy ognisku. Niedziela śniadanko i po drodze coś zaplanować przed powrotem do domu. Piszę z roboty i nie wiem czy żona dziś nie umówiła się z kuzynką w Sopocie, bo jeżeli tak, to z moich planów nic nie będzie, bo tej wizyty w Sopocie już przełożyć nie będę mógł , baby rządzą ja tylko kierownik Komarka jestem .
Szakal9992 Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Witam wszystkich;-) czy ktoś chętny wypad na mazury? (KAL) Wyjazd 22.07 powrót do uzgodnienia;-) domki nad samym jeziorem. Koszt noclegu koło 40zl.
BURISMAN Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 2 godziny temu, subaru gtb320 napisał: ktoś gdzieś jakiś mały weekendowy spontan w około komina (sobota niedziela) 22-23 lipiec Mój plan sobota rano domki Jordanów http://www.strumyk-wczasy.com.pl/ 100km od bielska na miejscu domek basen jedzienie itd koszt około 45zł (basen jacuzzi leżaki grill w cenie ) 22-07 zakwaterowanie zwiedzanie Rabki ,Zakopane i okolice ,Powrót na ognisko 23-07( wyjazd do południa ) zwiedzanie szczawnica i okolic spływ dunajcem powtót do domu. P.S bywam na ośrodku dwa razy w roku i jest zajebiście czekam na propozycje względem zajęcia domków Coś mi się wydaje, że będę (będziemy) mogli pojechać. Napisz tylko czy domki trzeba zarezerwować sobie samemu, czy robisz jakąś zbiorową rezerwację. Pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2017 3 godziny temu, subaru gtb320 napisał: ktoś gdzieś jakiś mały weekendowy spontan w około komina (sobota niedziela) 22-23 lipiec Seba wiem że piszesz spontan ale czy takich pomysłów nie da się bardziej przewidzieć ? Ja prawie nigdy na SPONTAN nie dam rady ( mam zwierzyniec i muszę umawiać opiekę )
BURISMAN Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 57 minut temu, arturo-bb napisał: Seba wiem że piszesz spontan ale czy takich pomysłów nie da się bardziej przewidzieć ? Ja prawie nigdy na SPONTAN nie dam rady ( mam zwierzyniec i muszę umawiać opiekę ) Pewnie nic z tego nie będzie , dzwoniłem do ośrodka i wszystko mają zajęte, tzn. wszystkie weekendy. Seba ma jutro tam dzwonić i użyć czarodziejskiej różdżki więc trzymam kciuki, bo z Sopotu się wywinąłem, a tu Jordanów pod znakiem zapytania .
Gość Robert JAPAN Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 55 minut temu, BURISMAN napisał: Pewnie nic z tego nie będzie , dzwoniłem do ośrodka i wszystko mają zajęte, tzn. wszystkie weekendy. Seba ma jutro tam dzwonić i użyć czarodziejskiej różdżki więc trzymam kciuki, bo z Sopotu się wywinąłem, a tu Jordanów pod znakiem zapytania . rzuć wszystko i wyjedź na Mazury Kurcze do Zapkopca nie usmiecha mi sie jechac bo dopiero co byłem a na Mazury trochę daleko i jak sie spakować. Chyba będę kombinował coś pośredniego
Szakal9992 Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Roberto ja mam tak torbę turystyczna zapinam pasem i jadę.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2017 16 godzin temu, BURISMAN napisał: Pewnie nic z tego nie będzie , dzwoniłem do ośrodka i wszystko mają zajęte, tzn. wszystkie weekendy. Seba ma jutro tam dzwonić i użyć czarodziejskiej różdżki więc trzymam kciuki, bo z Sopotu się wywinąłem, a tu Jordanów pod znakiem zapytania . dzwoniłem na ośrodek .sytuacja wygląda nie ciekawie z spontanu nici .na weekend jakaś grupa motocyklowa zarezarwowała Tydzień temu rozmawiałem mieli wolne 4 z 12 domków,na dzień dziejszy nawet przy naj leszych chęciach własciciela ośrodka i innych Brak wolnych miejsc. Najszybszy wolny weekend to 18,19,20 sierpień W tygodniu nie ma ogólnie problemu np 01,02,03 sierpień Ja osobiście każdy weekend lub pierszy tydzień sierpnia ponieważ moja druga połowa ma urlop.(choć planuje wypad nad morze) Mogę zarezerwować domki na 18,19,20 sierpień tylko nie wiadomo na jąką pogode trafimy .(wstepnie mogę zrobić rezerwacje ) ogólnie wygląda to tak na ośrodku jest basen jacuzzi restauracja (bardzo dobre jedzenie) ale ogólnie nie ma co robić jak leje chyba że siedzieć pod parasolem i pić piwo przed domkiem jakiś mały spacer do centrum ok 1km,Co innego wycieczki na moto w zasiegu reki tatry itd.Można pozwiedzać okolice +-200km Jeżdze tam od dobrych kilkunastu lat szczerze polecam gdyby ktoś był zaintesowany lub kilka osób piszcie do mnie . p.s głównie chodzi o pogode możemy zarezarwować domek dwa lub więcej tylko jak będzie lało to co dalej Zróbmy wstępną liste kto byłby zainteresowany .Zaczne od siebie (NIE ZOBOWIĄZUJĄCĄ DO NICZEGO) Termin 18,19,20 sierpień http://www.strumyk-wczasy.com.pl/ 1.Seba 2.Wiola
Rekomendowane odpowiedzi