BURISMAN Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Dziś kolejnych kilka kilometrów pękło. Żory-Wisła Malinka-Szczyrk-Bielsko-Pszczyna-Żory. Babcia z radości zatańczyła pod skocznią w Szczyrku i powrót do domciu przez Bielsko, Pszczynę. Było troszkę winkli, trochę prostek i kolejne kilometry jazdy na 2oo, niestety dużo jeszcze przede mną nauki i przypomnienia sobie przeszłości motocyklowej .
Gość Robert JAPAN Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Czorsztyn. A teraz jesteśmy w Nidzicy albo niedzica
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Czerwca 2017 15 minut temu, Robert JAPAN napisał: Czorsztyn. A teraz jesteśmy w Nidzicy No to nieźle popylacie. Prawie 600 km chyba w Niedzicy !
Krzychu13 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 piękny dzionek więc spontanicznie do Czech na piwko: (oczywiście bezalkoholowe ) a później w Siemianowicach Śl. Motoserce z paradą: i tak mija ten piękny dzień.
keniol91 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Wycieczka do Klasztoru Cystersów w Lubiążu i obozu koncentracyjnego gross-Rosen w Rogożnicy
Darkhem Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dziękuje wszystkim za udział w wycieczce do Dlouhe Strane - wyjazd się udał, szczyt zdobyty! Miało nas być od 3...6 motorów a było ... 10!Brawo! W tym jedna pasażerka (pozdrowienia dla żony Marka L.). Przepraszamy że na szczycie (Dlouhe Strane) tak szybko Was opuściliśmy ale Sebek miał być o 17-tej a ja o 18-tej w domu (byłem o 18:20 ale wystarczyło). Gdybyśmy wiedzieli że można tam dojechać od północy to bylibyśmy tam wcześniej i byłby też czas na inne rzeczy, ale niewiedza kosztuje i nie mieliśmy czasu żeby się wspólnie napić . Następnym razem musimy wyjechać jeszcze wcześniej. Wrzucam tutaj kilka zdjęć z wyjazdu a pozostałe znajdują się pod linkiem. Pozdrawiam wszystkich i do następnego ..................... https://photos.google.com/share/AF1QipMKuvuNAoni1pYNNx-dbBy0oj0X3MjbdraxEId7xRd-IxvhGNpdN82F7FxHAVYnyg?key=UC1BeFhuM1VRVWVzajJfbGxtaDJGUVQzQWRNZUVn
BURISMAN Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Spontaniczny wypad, zaraz po porannej mszy i procesji. Nie było wcześniej żadnego planu, bak pełny wiec w drogę. Kierunek początkowo obrany na Wisłę, ale w trakcie jazdy plan się zmieniał z kilometra na kilometr i wylądowaliśmy w Jaworzynce. Następnie kierunek Korbielów, a z Korbielowa do Żywca. W Żywcu kawka, i powrót do Żor. Kolejny posiłek w KFC i do Bukowa odwiedzić szwagra na działce. Mała kawka, coś słodkiego i powrót do domku. Przejechaliśmy 320 km i spalanie wyszło 3,7 l/100 . Prędkość przelotowa na szybszych odcinkach nie większa jak 100-120, po wioskach i w górach 50-80. Czy ma ktoś porównanie do swojego Burka 400 K7, bo coś mało mi się wydaje, że spalił .
Gość Robert JAPAN Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Super fotki. A spalanie masz w miarę dobre jak na te masę i duża szybę. Mi emtek spalił 3.6 litra jak jechałem z Tomii do Czorsztyna. wizz a jak u ciebie spalanko pewnie rekordowo duże? byle do weekendu LwG!!!
Wiiz Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Było super, extra trasa, podoba się chyba wszystkim motocyklistom bo sporo ich spotkaliśmy. U mnie spalanie w normie czyli średnia w granicach 2,6-2,7 Robiłem co mogłem by nie być najwolniejszy Mam tylko jedno pytanie: o co chodziło z tymi ręcznikami papierowymi? W oczekiwaniu na szwedaczy którzy oglądali tamę
Marek Leśniak Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dzieńdoberek lub Dobry Wieczorek Podzieńkowania dla Darka Darkhema za wyjazd do czech na elektrownie,i oczywiście dla całej reszty za uczestnictwo,Fajowo. Wiizu z tym papierem to cicho nie mów tego nikomu.Bo to wielka tajemnica ..... HaHa jak się spotkamy to się wszystkiego dowiesz.Do zobaczyska Cześć
Sebek MAX Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 No i ja wrzucę filmik jeśli się uda. Bardzo serdecznie dziękuje za spędzony wspólnie czas. Pozdrawiam Sebastian FHD0007.MOV
Darkhem Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Marku ja organizowałem wyjazd ale wodzirejem i tak byłeś TY . Gdyby nie Ty błądzilibyśmy tam do dnia dzisiejszego. Pozdro i do następnego
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jak niektórym wiadomo 09.07.2017 planowany jest niedzielny wyjazd w kierunku jeziora Rożnowskiego . W planie zwiedzanie zamku TROPSZTYN i nie tylko. Ponieważ trasa wytyczona na zamek jest WIDOKOWA i ma 270 km a tempo przewidziane SPACEROWO-TURYSTYCZNE (max do 100 i to rzadko ) to wyjazd planowany jest o godz. 8,00 ze stacji LOTOS w Bielsku Jak ktoś głodny to zabierać kanapki , termosy z herbatą. Obiad spróbujemy zjeść po 15,00. Powrót to trasa 160 km więc z powrotem w BB będziemy około 19-20 Wyjazd oczywiście zależny od pogody. Kto ma ochotę to zapraszam do wspólnej przejażdżki.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2017 1 godzinę temu, arturo-bb napisał: ( ... ) to wyjazd planowany jest o godz. 8,00 ( ... ) o matko ! powie człowiek coś głupiego to potem cierpieć musi kolejna niedziela kiedy się nie wyśpię
Valdek_Tychy Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Arturo zadaj jakąś mapkę z planowaną trasą przejazdu
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2017 Nie jestem fanem udostępniania tras przed wyjazdem. Niech to będzie niespodzianka.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jutro śmiga ktoś? Kierunek obojętny a km im więcej tym lepiej
Szakal9992 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam ktoś chętny na wycieczkę? Trasa do ustalenia;-) pozdrwiam.
BURISMAN Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Dnia 30.06.2017 o 17:38, Robert JAPAN napisał: Kierunek obojętny a km im więcej tym lepiej Roberta długo namawiać nie będziesz musiał, bylebyś daleko i długo jechał . Pozdrawiam
Wiiz Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Arturo-bb ja mam w planach się stawić w wyznaczonym miejscu i czasie
Krzychu13 Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 My też jak wyżej i mam nadzieję, że bez opóźnienia, ale jakaś mapka w sobotę mogłaby być to można Was gonić.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2017 Godzinę temu, Krzychu13 napisał: jakaś mapka w sobotę mogłaby być to można Was gonić. Dajcie spokój z tą mapką. Nie dacie rady dogonić nas "po trasie". Kto chce startuje z nami ( jedyne odstępstwo to o godz. 9,00 w Stryszawie spotykamy się na Orlenie z grupą z Jędrzejowa i Jaworzna) potem dalej razem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2017 a mi sprawy rodzinne pokrzyżowały plany i kolejny weekend muszę zostać w domu .... dobrze, że chociaż obiadu nie muszę gotować mimo to
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2017 Joasiu wszystko ci opowiemy.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 6 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2017 o godz. 9,00 w Stryszawie spotykamy się na Orlenie z grupą z Jędrzejowa i Jaworzna) potem dalej razem.OkWysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi