Klubowicze Trebor Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 W dniu 5.03.2017 o 16:16, arturas napisał(a): A pstrągi z grilla już można było skosztować? Rozwiń Artur pstrągi z grilla najlepsze w Złotym Potoku, ale tam dziś nie dotarliśmy i nie wiem czy już grille rozpalili
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2017 Dobrze wspominam wycieczki w tamte strony, a pstrąg tam jest obowiązkowy
Marcin 78 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Yeesss ,w końcu odżyłem i naładowałem akumulatory na maxa ,szybki spontan w super towarzystwie , było słońce ,góry ,szybkie winkle i nawet pierwszy wiosenny deszczyk . Pierwsze km w tym roku w końcu zaliczone ,choć skromnie tylko ponad 200 km ,ale radocha ogromna .Basiu,Aniu,Krzysiu dziękuję za miło spędzony dzień ,bo tego było mi trzeba i dalej cieszę się jak dziecko pomimo ze cieżko dogonić litrowe Waradero po górach
zbys.ko Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 W dniu 5.03.2017 o 17:11, Robert JAPAN napisał(a): No i Wawa zaliczona. 765 km zrobione. Rozwiń To ładnie przejechane i fajna wycieczka Jak każdy kto ma jakiś pojazd to chyba w WEEKEND pojeździł, bo pogoda sprzyjała Ja też troszkę doznałem tej przyjemności i zrobiłem w sobotę i niedzielę kilka km, Było fajnie i można powiedzieć, że sezon się rozpoczął bo Koledzy jeżdżą i mijałem kilku na większych maszynach po drodze,
Ania Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 W dniu 5.03.2017 o 20:58, Marcin 78 napisał(a): Basiu,Aniu,Krzysiu dziękuję za miło spędzony dzień ,bo tego było mi trzeba i dalej cieszę się jak dziecko pomimo ze cieżko dogonić litrowe Waradero po górach Rozwiń Marcin i Basia my również dziękujemy za extra spontan wypad..miała być tylko kawusia u Was a wyszło niezłe śmiganie. Mamy nadzieję z Kristofem że już teraz będzie coraz więcej takich wycieczek bo sezon można uznać za otwarty
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2017 W dniu 5.03.2017 o 20:58, Marcin 78 napisał(a): Yeesss ,w końcu odżyłem i naładowałem akumulatory na maxa ,szybki spontan w super towarzystwie , było słońce ,góry ,szybkie winkle i nawet pierwszy wiosenny deszczyk . Pierwsze km w tym roku w końcu zaliczone ,choć skromnie tylko ponad 200 km ,ale radocha ogromna .Basiu,Aniu,Krzysiu dziękuję za miło spędzony dzień ,bo tego było mi trzeba i dalej cieszę się jak dziecko pomimo ze cieżko dogonić litrowe Waradero po górach Rozwiń no tak a moje maleństwo czeka na Twoje rączki a swoja drogą nie mogliście dać znać i zabrać sierotki z sobą ??
Ania Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 W dniu 6.03.2017 o 07:16, Joasia70 napisał(a): a swoja drogą nie mogliście dać znać i zabrać sierotki z sobą ?? Rozwiń Asiu nie mogliśmy bo tak jak już pisaliśmy to był pełen spontan który wyszedł pi Naszym dotarciu do Basi i Marcina Mieliśmy jechać tylko w okół tzw. komina a wyszła Nam wspólna przejażdżka na Równicę trochę okrężną drogą Ps. W dniu 6.03.2017 o 07:16, Joasia70 napisał(a): no tak a moje maleństwo czeka na Twoje rączki Rozwiń Asiu wczoraj była niedziela i każdy ma prawo do wolnego i odpoczynku od pracy..
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2017 W dniu 6.03.2017 o 07:22, Ania napisał(a): Asiu wczoraj była niedziela i każdy ma prawo do wolnego i odpoczynku od pracy.. Rozwiń Aniu ale upiększanie mojego maleństwa to przyjemność a nie praca
Ania Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 W dniu 6.03.2017 o 07:37, Joasia70 napisał(a): Aniu ale upiększanie mojego maleństwa to przyjemność a nie praca Rozwiń Hmmm.. To chyba Marcin wraz z Basią mają jednak inne zdanie i woleli z nami pośmigać i lepiej spożytkować ten czas
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2017 Ania ale na żartach sie znasz ?
Ania Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 W dniu 6.03.2017 o 07:43, Joasia70 napisał(a): Ania ale na żartach sie znasz ? Rozwiń Ja się znam a Ty??? Asiu spoko...na następny raz damy znać że gdzieś śmigamy
Gość Kristof Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Przecież pisałem że śmigamy do Wrocka rano i zero odzewu ze ktoś chce jechać... po poludniu smignelismy na kawke do Marcina i śmigneliśmy na herbatkę na Równicę... Wystarczylo tylko napisać ze są chętni. Żarty żartami ale tez mam takie teksty od klientów jak gdzieś mnie zobaczą na moto, a moje to jak tam... kiedy.. i tp. jest to Wkó....ce. Mimo że to czasem żarty nie warto drażnić takimi tekstami jeśli jest np. Niedziela Tyle w Temacie
Marcin 78 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 W dniu 6.03.2017 o 07:16, Joasia70 napisał(a): a swoja drogą nie mogliście dać znać i zabrać sierotki z sobą ?? Rozwiń NIE .Asia to był mega spontan podjęty w pięć minut ,bo wiedziałem że z Krzysiem polatam ,a to było mi potrzebne po zimie .Tempo jazdy i tak nie nadawało się do twojego nowego Burgmana ,bo powinnaś go teraz docierać W dniu 6.03.2017 o 07:16, Joasia70 napisał(a): no tak a moje maleństwo czeka na Twoje rączki Rozwiń Spokojnie poczeka i się doczeka , a jeśli ci tak bardzo zależy na czasie to jutro robię porządek w garażu odstawiam Pańcie Krysa na bok i możesz wieczorem przywieść maleństwo ,a po kongresie odebrać .Zarwię sobie nocki bo już zaczyna mi brakować czasu ,a w kolejce jeszcze trzy motocykle czekają ,nie wspomnę o swoim W dniu 6.03.2017 o 07:37, Joasia70 napisał(a): Aniu ale upiększanie mojego maleństwa to przyjemność a nie praca Rozwiń Hmm ,przyjemność na pewno dla właściciela ,dla mnie to jest dalej praca .....w jakimś stopniu przyjemna bo lubię to co robię ,ale przyjemności czerpie gdzieś indziej np.na spotkaniach z przyjaciółmi
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2017 no dobra, zostałam opieprzona przez trzy osoby strach się odezwać
Gość Robert JAPAN Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Dobry, smiga ktoś jutro? kierunek dowolny, długość trasy minimum 100km
ALIGATOR Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Może ja, zobaczymy jaka będzie jutro pogoda. A jakim sprzętem śmigasz.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 o dowolnej, tylko gdzie miejsce spotkania i czy jedzie jeszcze ktoś? wiem że żar z nieba nie leci PS chyba nikt nie ma stroju na chłodniejsze dni
ALIGATOR Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Panowie 3 stopnie na plusie, masakra ja odpadam przy takiej temp.
Darkhem Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Witam. Ja wczoraj pierwszy raz w tym roku zrobiłem kilkudziesięciokilometrową wycieczkę a że nie było zbyt ciepło wybraliśmy się z żoną do miejsca naszych (grupy śląskiej) czwartkowych spotkań. Przy temperaturze 7*C moje nowe spodnie Modeka AFT-Touring + getry termoaktywne dały radę było mi w sam raz. Było super i endorfiny się wydzieliły. Przy okazji pierwsze zdjęcie w tym roku mojej Suzi. Pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2017 Jak w zeszłym roku o TU było opisane , planujemy wiosenny wypad na krokusy do Zakopca Będzie to pewnie 02.04 lub 09.04 ( w zależności od pogody ) Wyjazd jak zawsze ze stacji LOTOS Start wcześniej niż poprzednio ( proponuję o 8,00 ) aby mieć więcej czasu na miejscu. Wszyscy mile widziani.
Valdek_Tychy Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 W dniu 12.03.2017 o 20:33, arturo-bb napisał(a): Wszyscy mile widziani. Rozwiń 9 kwietnia na bank nie dam rady ale 2-go chętnie bym dołączył,tak na dziś na 80-90%
Klubowicze AREQ Opublikowano 17 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2017 jezeli są jeszcze miejsca chetnie sie wybiore z Wami do Zakopca bede śledził temat pozdro
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2017 W dniu 12.03.2017 o 20:33, arturo-bb napisał(a): Wszyscy mile widziani. Rozwiń
Rekomendowane odpowiedzi