Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wekendowe i nie tylko wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 5.03.2017 o 16:16, arturas napisał(a):

A pstrągi z grilla już można było skosztować?

Rozwiń  

Artur pstrągi z grilla najlepsze w Złotym Potoku, ale tam dziś nie dotarliśmy i nie wiem czy już grille rozpalili

• Klubowicze
Opublikowano

Dobrze wspominam wycieczki w tamte strony, a pstrąg tam jest obowiązkowy :)

Opublikowano

Yeesss ,w końcu odżyłem i naładowałem akumulatory na maxa :),szybki spontan w super towarzystwie , było słońce ,góry ,szybkie winkle i nawet pierwszy wiosenny deszczyk . Pierwsze km w tym roku w końcu zaliczone ,choć skromnie tylko ponad 200 km ,ale radocha ogromna :D .Basiu,Aniu,Krzysiu dziękuję za miło spędzony dzień ,bo tego było mi trzeba i dalej cieszę się jak dziecko :Jumpy:  pomimo ze cieżko dogonić litrowe Waradero po górach :msn-wink:

IMG_20170305_155644.jpg

IMG_20170305_155619.jpg

Opublikowano
  W dniu 5.03.2017 o 17:11, Robert JAPAN napisał(a):

No i Wawa zaliczona. 765 km zrobione. 

Rozwiń  

To ładnie przejechane i fajna wycieczka !OK 

Jak każdy kto ma jakiś pojazd to chyba w WEEKEND pojeździł, bo pogoda sprzyjała !jump  Ja też troszkę doznałem tej przyjemności i zrobiłem w sobotę i niedzielę kilka km,

L2jMeIK.jpg?1

Było fajnie i można powiedzieć, że sezon się rozpoczął :)  bo Koledzy jeżdżą i mijałem kilku na większych maszynach po drodze, 

Opublikowano
  W dniu 5.03.2017 o 20:58, Marcin 78 napisał(a):

Basiu,Aniu,Krzysiu dziękuję za miło spędzony dzień ,bo tego było mi trzeba i dalej cieszę się jak dziecko :Jumpy:  pomimo ze cieżko dogonić litrowe Waradero po górach :msn-wink:

IMG_20170305_155644.jpg

IMG_20170305_155619.jpg

Rozwiń  

Marcin i  Basia my również dziękujemy za extra spontan wypad..miała być tylko kawusia u Was a wyszło niezłe śmiganie.

Mamy nadzieję z Kristofem że już teraz będzie coraz więcej takich wycieczek bo sezon można uznać za otwarty :)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 5.03.2017 o 20:58, Marcin 78 napisał(a):

Yeesss ,w końcu odżyłem i naładowałem akumulatory na maxa :),szybki spontan w super towarzystwie , było słońce ,góry ,szybkie winkle i nawet pierwszy wiosenny deszczyk . Pierwsze km w tym roku w końcu zaliczone ,choć skromnie tylko ponad 200 km ,ale radocha ogromna :D .Basiu,Aniu,Krzysiu dziękuję za miło spędzony dzień ,bo tego było mi trzeba i dalej cieszę się jak dziecko :Jumpy:  pomimo ze cieżko dogonić litrowe Waradero po górach :msn-wink:

Rozwiń  

no tak a moje maleństwo czeka na Twoje rączki ;)

a swoja drogą nie mogliście dać znać i zabrać sierotki z sobą ??

Opublikowano
  W dniu 6.03.2017 o 07:16, Joasia70 napisał(a):

Rozwiń  

Asiu nie mogliśmy bo tak jak już pisaliśmy to był pełen spontan który wyszedł pi Naszym dotarciu do Basi i Marcina

Mieliśmy jechać tylko w okół tzw. komina a wyszła Nam wspólna przejażdżka na Równicę trochę okrężną drogą :)

Ps.

Rozwiń  

Asiu wczoraj była niedziela i każdy ma prawo do wolnego i odpoczynku od pracy.. :)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 6.03.2017 o 07:22, Ania napisał(a):

Asiu wczoraj była niedziela i każdy ma prawo do wolnego i odpoczynku od pracy.. :)

Rozwiń  

Aniu ale upiększanie mojego maleństwa to przyjemność a nie praca ;) 

Opublikowano
  W dniu 6.03.2017 o 07:37, Joasia70 napisał(a):

Rozwiń  

Hmmm.. To chyba Marcin wraz z Basią mają jednak inne zdanie i woleli z nami pośmigać i lepiej spożytkować ten czas :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ania ale na żartach sie znasz ?

Opublikowano
  W dniu 6.03.2017 o 07:43, Joasia70 napisał(a):

Ania ale na żartach sie znasz ?

Rozwiń  

Ja się znam a Ty???

Asiu spoko...na następny raz damy znać że gdzieś śmigamy :)

Gość Kristof
Opublikowano

!gunsPrzecież pisałem że śmigamy do Wrocka rano i zero odzewu ze ktoś chce jechać... po poludniu smignelismy na kawke do Marcina i śmigneliśmy na herbatkę na Równicę... Wystarczylo tylko napisać ze są chętni. 

Żarty żartami ale tez mam takie teksty od klientów jak gdzieś mnie zobaczą na moto, a moje to jak tam... kiedy.. i tp. jest to  Wkó....ce. Mimo że to czasem żarty nie warto drażnić takimi tekstami jeśli jest np. Niedziela 

Tyle w Temacie 

Opublikowano

Rozwiń  

NIE .Asia to był mega spontan podjęty w pięć minut ,bo wiedziałem że z Krzysiem polatam ,a to było mi potrzebne po zimie .Tempo jazdy i tak nie nadawało się do twojego nowego Burgmana ,bo powinnaś go teraz docierać 

Rozwiń  

Spokojnie poczeka i się doczeka  , a jeśli ci tak bardzo zależy na czasie to jutro robię porządek w garażu odstawiam Pańcie Krysa na bok i możesz wieczorem przywieść maleństwo ,a po kongresie odebrać .Zarwię sobie nocki bo już zaczyna mi brakować czasu ,a w kolejce jeszcze trzy motocykle czekają ,nie wspomnę o swoim :msn-wink:

W dniu 6.03.2017 o 07:37, Joasia70 napisał(a):

Rozwiń  

Hmm ,przyjemność na pewno dla właściciela ,dla mnie to jest dalej praca .....w jakimś stopniu przyjemna bo lubię to co robię ,ale przyjemności czerpie gdzieś indziej np.na spotkaniach z przyjaciółmi :)

• Klubowicze
Opublikowano

no dobra, zostałam opieprzona przez trzy osoby ;)

strach się odezwać ;)

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

Dobry,

smiga ktoś jutro? kierunek dowolny, długość trasy minimum 100km

Opublikowano

Może ja, zobaczymy jaka będzie jutro pogoda. A jakim sprzętem śmigasz.

Opublikowano

o ktorej?

Gość Robert JAPAN
Opublikowano

o dowolnej, tylko gdzie miejsce spotkania i czy jedzie jeszcze ktoś? wiem że żar z nieba nie leci :)

PS chyba nikt nie ma stroju na chłodniejsze dni

Opublikowano

Panowie 3 stopnie na plusie, masakra  ja odpadam przy takiej temp.

Opublikowano

Witam. Ja wczoraj pierwszy raz w tym roku zrobiłem kilkudziesięciokilometrową wycieczkę a że nie było zbyt ciepło wybraliśmy się z żoną do miejsca naszych (grupy śląskiej) czwartkowych spotkań. Przy temperaturze 7*C moje nowe spodnie Modeka AFT-Touring + getry termoaktywne dały radę było mi w sam raz. Było super i endorfiny się wydzieliły. Przy okazji pierwsze zdjęcie w tym roku mojej Suzi. Pozdrawiam !scooter

Kobiór 11-02-2017r (4).jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Jak w zeszłym roku o TU było opisane , planujemy wiosenny wypad na krokusy do Zakopca

Będzie to pewnie 02.04 lub 09.04 ( w zależności od pogody )

Wyjazd jak zawsze ze stacji LOTOS

Start wcześniej niż poprzednio ( proponuję o 8,00 ) aby mieć więcej czasu na miejscu.

Wszyscy mile widziani.

Opublikowano
  W dniu 12.03.2017 o 20:33, arturo-bb napisał(a):

Wszyscy mile widziani.

Rozwiń  

9 kwietnia na bank nie dam rady ale 2-go chętnie bym dołączył,tak na dziś na 80-90%

• Klubowicze
Opublikowano

jezeli są jeszcze miejsca chetnie sie wybiore z Wami do Zakopca

bede śledził temat

pozdro

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 12.03.2017 o 20:33, arturo-bb napisał(a):

Wszyscy mile widziani.

Rozwiń