darekwiosna Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 siema, ja jestem, jak tylko jakis termin ustalimy. turek na dworcowej do mnie po sasiedzku takze spoko
limmp1 Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 jutro środa 19ta spotykamy się u turka pisać jak pasuje deklarować się co jest z wami panowie
Arkadiusz Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja robię do 20 tej, ale mogę być tak parę minut po ???
darekwiosna Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 niestety dzis jestem pan niania wasze zdrowko a piwko pije w domu,pozdr.
limmp1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 było miło sympatycznie,piwko popiliśmy,co niektórzy,reszta zmotoryzowana do domu pojechała
Arkadiusz Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Opublikowano 15 Listopada 2012 Również dziękuję za spotkanie, było miło i przyjemnie. Emil nam tylko smaku narobił bo skuterem przyjechał. Dzięki za pogawędkę. Klimuś daliście radę donieść do domu tego pijaka od krów? Sie chłopina zmęczył, ale tak jak mówi, jak jest wleczonko, to było spotkanie. Master, tyle o tych okrętach opowiadał, że jak bym go do auta wsadził, to by choroby morskiej dostał. Trzeba powtarzać te spotkania, nie inaczej.
limmp1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 nic się nie zmęczył to rozgrzewka była
limmp1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 czego foto ,abstynenci są niefotogeniczni
limmp1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 ten co zdjęcia robił to dopiero bombę miał,ciekawe co brał bo chyba nic nie pił z nami
master Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 Dzięki również za spotkanko i do następnego
Arkadiusz Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 Co mnie tu taka cisza ? Zdjęcie wstawię, ale boję się bana, bo Michał taki jakiś nie wyraźny na tym zdjęciu jest? Nie cenzuralny może, o tak, powiem. A to zdjęcie może naruszać, godność człowieka ?
EMIL B Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Ślub Jordana i Karo-Linki 24 listopadaEskorta / parada dla młodej pary Może się wybierzemy do warszawy kto jest za ? oczywiście jak pogoda dopisze !scooter !scooter !scooter !scooter
Arkadiusz Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja kuźwa pracuję na dzień, inaczej bym śmignął !!! Jak będziecie wracać, zapraszam w Gąbinie na kawę i gorącą herbatę.
master Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 ja za nianie robie, zona do szkoly
limmp1 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 jakbym plastiki miał to bym smignął a tak lipa
limmp1 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 spotykamy się jakoś może jutro pisać kiedy komu pasuje ,ewentualnie przyszły tydzień tylko bez skuterów ,samochodów ,kobiet poza jedną naszą stałą Klimkową,coby można się w spokoju piwa napić, a co niektórzy z poza miasta niech zobaczą kiedy ostatni autobus mają,nie ma wymówek jak co spotkanie
EMIL B Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 tak za tydzień w ten wekend nie pasuje :frusty:
KLIMEK Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 A MOŻE w środę tak jak zazwyczaj jeździmy lub na bieżąco z tygodniowym wyprzedzeniem
limmp1 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 w przyszłym tygodniu mogę polatać jak śnieg nie spadnie i plastiki przyjadą z hydrografiki,a spotkanie możemy w przyszłym tygodniu zorganizować jak kto ma chęć to spotkanie tam gdzie zwykle aby komendante zjadł keebap i do miasta przyjechał klimuś wraki to zapadają w sen zimowy,przeziębisz trupa i na przyszły rok czym będziesz jeżdził, chociaż masz drugiego w zapasie na części a myślisz nad kupnem następnej ruiny i w garażu nie będzie miejsca to środa przyszły tydzień pasuję wieczrem 19ta lub 20ta
Rekomendowane odpowiedzi