Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u Klimka tylko daty są bo w te dni jak widać tylko parzyste ruina odpala :msn-wink: coś mało tych dni do końca sezonu,chyba że helenka już idzie na kołki na sezon zimowy i po jezdzie :P ,tylko zostanie fotel bujany !wchair

Opublikowano

Czesc Kujawiaki, najblzsze spotkanie z Wami jutro to jest 18.08.2012 w Bydgoszczy.

Do zobaczenia.

Opublikowano

Moje usprawiedliwienie.

Tydzien czasu bylem w Rotterdamie a tu inspekcja za inspekcja, ladunkow mi powrzucali najrozniejszych i teraz jeszcze czekam na doladownie w Antwerpii i moze w Liverpool-u, a potem wracam na srodziemne: Tarragona - Hiszpania, Venecja -Włochy, 4 porty na Morzu Marmara - Turcja i Gruzja na Morzu Czarnym i potem juz chyba do domu :)

Opublikowano

Tak w Bydgoszczy .Aarek czekam w Duninowie o 13 tak jak się umawialiśmy przy porcie

Opublikowano

Emil ok, ja mogę być tak parę minutek po 13-tej,

Master, Ty to dopiero śmigasz :)

Opublikowano

Ta 13:30 wydaje się być mocno wczesna jak na 100 km z Włocławka do Bydgoszczy, mamy 2,5 godziny na przejechanie 100km w trasie, może we Włocławku umówmy się na 14:00 ?

• Klubowicze
Opublikowano

Witam Cię Robson sąsiedzie :) ja nie widzę problemu , mogę jeszcze tylko podać daty przykładowe spotkania środa 22 sierpnia lub niedziela 26 sierpnia u mnie te dnia sa wolne i mogę jeżdzić !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter trzeba tylko poczekać na deklaracjię reszty . Panowie czekamy na info od was odnośnie tych terminów :confused: jest jeszcze sporo czasu także mam na dzieje że damy radę !OKK

Siemka :pizza:, kurczę akuraty w te dni do fabryki muszę, prędzej dopiero w następnym tygodniu.

Opublikowano

ok .niema problemu poczekam

Opublikowano

Ok, to Emil w Duninowie 13:30 tak jak prawi Bogdan, we Włocławku będziemy około 14:00.

Koniec audycji.

Opublikowano

ok to 13 30

tak koniec

Opublikowano

Uwaga zginelo Yeti z garażu Ktokolwiek widział ktokolwiek wie :frusty: , albo już wiem zostało zamienione na nową krowe do wypasu trawy w matyldowie (kórcze gdzie to jest nawet nawigacja tego nie widzi ) :mad2::spam:

Robson jak nie te to na pewno inne terminy coś się wymyśli :D

Opublikowano

Witam sąsiadów z pogranicza :clapping: .

Jedni śmigają bez opamiętania, a drudzy tylko piszą coś o śmiganiu :lol: .U Was zawsze jest wesoło :D .

Może byśmy tak kiedyś zrobili spota na pograniczu naszych województw ???

siema robson, jak tylko terminy dopisza smialo mozemy sie organnizowac.

druzyna trzeba pokazac nasza maxi ekipe w POLSKE.

Moje usprawiedliwienie.

Tydzien czasu bylem w Rotterdamie a tu inspekcja za inspekcja, ladunkow mi powrzucali najrozniejszych i teraz jeszcze czekam na doladownie w Antwerpii i moze w Liverpool-u, a potem wracam na srodziemne: Tarragona - Hiszpania, Venecja -Włochy, 4 porty na Morzu Marmara - Turcja i Gruzja na Morzu Czarnym i potem juz chyba do domu :)

Krzychu pomyslnych wiatrow i do zobaczenia na spotach, pozdr.

Ja tam śmigam co dziennie, nie ma dnia bez skutera, deszcz, nie deszcz śmigam, więc mnie nie dotyczy "polatam dziś, polatam jutro" :( , albo odpali nie odpali!!!

Trza mieć jaja Panowie, w tym sezonie już nawijam 10-ty tysiąc kilometrów !!!

Czeka mnie teraz wymiana paska, oleju, świec itd.

A jeszcze pewnie nawinę ze trzy. :) w tym sezonie!!! I to jest latanie moim skromnym zdaniem.

no takie sprawy sie chwali. oby przyszedl czas ze wiekszosc z nas takze bedzie miala podobne wyniki a wszystko ku temu zmierza. wiec odpalajmy motorynki i w droge!

a YETI smialo popierd... po miescie :) tylko moj kurzy sie w garazu. pozdrowienia dla sasiadow z 10 poziomu!

Opublikowano

JA już w domku dzięki chłopaki za wspólna śmiganie w Bydgoszczy.teraz piwko i odpoczynek

Opublikowano

Ja też dotarłem cały i zdrowy, bogatszy o doświadczenia z ostatnich 300 km.

Dizęki dla Emila i Arka za towarzystwo do i z Bydgoszczy.

Opublikowano

No to i ja podziękuję tak zacnemu towarzystwu do i z Bydgoszczy.

Powiem Panowie szczerze, że jeśli szarańcza jest możliwa na trzy skutery, to dziś pomiędzy Toruniem i Włocławkiem to była prawdziwa szarańcza trasowa :clapping: ,

Felgi pogięte, V-bet się zapalił, mało lampy nie powypadały ze skuterów, to jest jazda drodzy Państwo. Ale bezpieczeństwo najważniejsze.

Oby więcej takich wypadów.

Michał, po dzisiejszej trasie z Bydgoszczy, to Ci by tylko manetki zostały w rękach od YETI !!! :)

Kocham Polskie drogi !!!

Opublikowano

Michał chyba z mleka serek robi bo go nie słychać :clapping::)

Opublikowano

Jak by robił tylko z mleka to bym się nie martwił, ale słuchy chodzą, że robi jeszcze z czegoś innego? I to twaróg :clapping:

Opublikowano

tylko co te krowy jedzą ? !czary !czary :(:clapping::) :)

Opublikowano

nic nie jedzą krów nie ma to wymysł Arkadiusza jak się napali niewiadomego pochodzenia świnstwa w papierosie elektrycznym to potem widzi różne rzeczy !czary ,tak więc reasumując Arek widział trzygłowego smoka i krowy na mojej działce które się pasły :)

Opublikowano

Oj Michał, są , są, nie wstydź się, Klimek może potwierdzić!!! Przecież to nie wstyd :)

Ja nie muszę palić Michałku, wystarczy jak widzę tą zieloną trawę i te co lubią trawę to mnie śmich ogarania, że nic nie muszę palić !!!

Opublikowano

Dzięki przyjacielu za wspólne KM Zdj%25C4%2599cie0170.jpg

Dziś wspólnie z Yeti :D nakręciliśmy trochę KM wieczorową porą było dobrze choć trochę zimno zwłaszcza jak przejeżdżaliśmy obok Wisły a foto na dowód zakończenia trasy Michale oby częściej :D

Opublikowano

No, no się chłopaki rozbrykali, ale co się dziwić, dwa rumaki z jednej stajni !!!

Ale widzę że Wy na kolacji byliście?

W KFC, no, no się powodzi !!!

Opublikowano

Nie na kolacji tylko w toalecie bo za darmo można ręce umyć ;) ,polatało się troszkę i Klimek z Wiolą nawet odprowadzili nas za wodę do rondka,dzięki za wspólne kulanie do następnego :(

Opublikowano

Witam. Czy w dniu dzisiejszym tez bedziecie wieczorkiem nabijac km. jezeli tak to chetnie bym sie podczepil.

Opublikowano

Witam cię RafSzyman 15_1_70v.gif?gl=PLnie widzę problemu, ale akurat wczoraj to byliśmy na imprezie jak się uda to może w środę jak dopiszę pogoda na pewno KFC 18.30

Meldować się panowie jak kto może driving_moto.gif?gl=PL