upiór Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam z rana , i co śpimy . Szkoda że nie dam rady poczytałem troszkę i życzę szerokości . Arek pamiętaj ZACNA jako pojazd Flagowy . Miłej niedzieli Panowie !OK .
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2011 Worlan, gdzie i o której wylot z Wawy? Planuję być w Piastowie po skuter 10:00 -10:30. Przyjeżdżaj -> Piastów, ul. Leśmiana 15A
bogdan201 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No to spot się odbył, tutaj krótka fotorelacja: Później nas wywiało nad Bałtyk - dowód poniżej: Dzięki za fajne spotkanie i przejażdżkę.
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2011 I po spotkaniu ...... Gdzie my nie byliśmy??? Słubice i grill na Odrą , Stegna, ponownie grill, ale już na Wisłą . Fajnie, że mogliśmy się spotkać i troszkę pogadulić. Grill jednorazowy służył za podkład pod ognisko , ale najważniejsze że kiełba smakowała Arek, Bogdan, Grzechocnik i orzech, dzięki za spotkanie i wspólne kulanie. Trochę mnie przewiało, ale gorący prysznic i szklaneczka whisky rozwiązały problem. No cóż, do następnego
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2011 Również dziękuję za wspólne kulanko. Troszkę wiało ale generalnie było superowo.
GrzechoCnik Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 I ja tam byłem. Kiełasę jadłem i kolę piłem. A co sfotografowałem to TUTAJ pokazałem. Dzięki wszystkim za wspólne kulanko w tak piękny jesienny dzień. PS Upiorku, niestety Yamaha rulez !TAZ
upiór Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 To fajnie że się spotkanie Wam udało !OKK . No i pogoda była łaskawa , szkoda że nie mogłem się zebrać do kupy i się zdecydować . Grzesiu jak widać na fotkach , byłeś mistrzem grilla !OK .
limmp1 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No ja na wyskok !scooter jestem chętny ale jutro, godziny tak południowe, co wy na to ? Ma być ładna pogoda +13C Tylko pozazdrościć wspólnego latania i ogniska z kiełbaskami !placz1
Arkadiusz Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 No więc, w końcu na moją wioskę dostarczyli internet i mogę coś skrobnąć Więc dzięki śliczne chłopaki, że wpadliście, pogadaliśmy, troszku pojeździliśmy, jako atrakcję z Bogdanem przygotowaliśmy darmowy pokaz akrobacji samolotu nad Wisłą, (niestety fotek brak) ale biedak walczył z wiatrem. No i jednak co ludzie ze stolicy to ze stolicy, pokazali chłopakom z prowincji, że istnieją takie rzeczy jak grill jednorazowy, ale całe szczęście GrzechoCnik jako stary Zuch (czuwaj!!!) potrafił rozpalić to cudo, no i kiełba była smaczna !OK Uroczyste otwarcie grilla Instrukcja hmmm... tutaj Orzech był bezcenny z niemieckim językiem biegle władającym. Jednak trzeba było to zrobić po Harcersku I udało się !!! Tak, że jeszcze raz dziękuję za spotkanie, Upiorek żałuj, że Cię nie było, tyle było chłopa do nawrócenia na Zacną drogę TU KILKA WIĘCEJ
GrzechoCnik Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ale nikt nie napisał, że ognisko zostało zagaszone po zuchowsku i nawet ślad po nim nie został. A za nurkującym do Wisły samolotem leciała wrona (nie wiem czy to ta słynna) i podpowiadała jak ma lądować !TOMCAT
Arkadiusz Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Michał szkoda, że nie odpaliłeś swojego T-maxa, byś mógł z nami być !!! Ps. Michał, mam gorącą prośbę, wykasuj to cytowanie zdjęć bo jak tyle zdjęć się powtarza to już nie wiadomo o co chodzi w tym wszystkim. Nie wiem może tylko mnie to przeszkadza !placz1 i może to ja tylko tak źle widzę.
bogdan201 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ps. Michał, mam gorącą prośbę, wykasuj to cytowanie zdjęć bo jak tyle zdjęć się powtarza to już nie wiadomo o co chodzi w tym wszystkim. Nie wiem może tylko mnie to przeszkadza !placz1 i może to ja tylko tak źle widzę. Nie tylko Tobie.
limmp1 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 a jak to wycofać Arek wiesz że u mnie nie tak łatwo odpalić !winkiss ja teraz jak Klimek 3 mce przygotowań aby chwilę pojezdzić, oczywiście żartuję ,ale może jeszcze na jakiś wypadzik w tym sezonie się uda już czasowo w tym tygodniu jestem wolny w wekend też !scooter
Arkadiusz Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Michałku, przecież wiesz, że u mnie nie ma problemu z lataniem !scooter, do piątku ma być jeszcze ciepło, ale ja w piątek już na dzionek do pracy, no cóż kończy się letni urlop !placz1, ale są telefony możemy coś pomyśleć jestem otwarty na wszelkie propozycję !winkiss. Zresztą sezon się kończy, ale zawsze można się spotkać, pogadać, !piwko (tylko mówię od razu, Orzechówki i Karmelówki nie zapodaję) - "nie mylić z Orzechem". !winkiss W końcu nie mamy daleko do siebie !winkiss
KLIMEK Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Michał jak ty chcesz jeździć jak T-cuś nie odpali ja rozumiem zacna marka pali zawsze szkoda tylko ze ja od piątku tu nie wchodziłem dlatego nic nie wiedziałem o wypadzie AREK a mogłeś zadzwonić a szkoda a niestety piłem duże ilości wieczorami i w piątek i w sobotę a tak bym se pojeździł Arek do czwartku wolne podaj termin to polatamy T- Cusia nie bierzemy bo on to co najmniej 2 dni ładowania i palenia wraku
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Listopada 2011 Administrator Opublikowano 7 Listopada 2011 Instrukcja hmmm... tutaj Orzech był bezcenny z niemieckim językiem biegle władającym. Orzech i biegły niemiecki? !w00t Hmm... Fajny wypadzik, super ekipa... zazdraszczam !YES
limmp1 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 [quote Zresztą sezon się kończy, ale zawsze można się spotkać, pogadać, !piwko (tylko mówię od razu, Orzechówki i Karmelówki nie zapodaję) co ty chory, nie smakowała,to może czysta,to w tygodniu kulniemy się ,może Klimka wezniemy jak ruinę odpali !winkiss
GrzechoCnik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Orzech i biegły niemiecki? !w00t Hmm... Spoko! Dał radę! Tam było napisane Das Bildinstruktion :P
Arkadiusz Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 ja od piątku tu nie wchodziłem dlatego nic nie wiedziałem o wypadzie AREK a mogłeś zadzwonić Klimek Ty tak głośno nie pisz nawet, jak można było od piątku nie wchodzić na forum !bicz, by się mi to więcej nie powtórzyło, no masz szczęście, że u Ciebie Helix stoi w garażu, a nie dzwoniłem bo nie wiedziałem, że już kulfona wyleczyłeś !w00t co ty chory, nie smakowała,to może czysta, Michał, trzeba nie patrzeć na emotoikonki tylko trzeba czytać pisałem wcześniej NADUŚ i poczytaj !winkiss --------------------------------------------------------------------------------------------- EDIT: No ale widzę, że propozycji do latania tu nie widzę, !sciana U mnie zacna gotowa, zatankowana, i czeka tylko by wyjrzeć na światełko dzienne,
limmp1 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 piątek jest wolny możemy polatać !scooter
Arkadiusz Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 piątek jest wolny możemy polatać !scooter To miłego latania, życzę !winkiss
limmp1 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 co jest przecież komendant ma zawsze czas !OKK Aruś czyżbyś do pracy szedł w piątek to kawe wstawiaj !vampire
Arkadiusz Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Aruś czyżbyś do pracy szedł w piątek to kawe wstawiaj !vampire Ktoś musi pracować, by latać mógł ktoś !winkiss Kawa będzie na spokojnie, określić mi godzinę przybycia.
limmp1 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 tylko rozpuszczalna z mlekiem !vampire jak pracujesz w piątek panie komendancie !pomidor
Rekomendowane odpowiedzi